15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Ze Zahrádka

Vztahuje se k

Vepřová kotleta v rosolu na sváteční stůl. Žebírka v aspiku

25.března » MAKOVÁ PANENKA
Kotleta v aspiku, původní československá receptura + další tip. • Je to sulc? •Není to sulc? • A přece má pokrm se sulcem něco společného: vepřové maso a rosol. • […] The post Vepřová kotleta v rosolu na sváteční stůl. Žebírka v aspiku first appeare…

Akce: Perníková chaloupka!

2.března » MAKOVÁ PANENKA
Perníková chaloupka, recepty, tipy, praktické postřehy. • Překvapení pro předškolní děti. • Perníková chaloupka není na okrasu, je pro děti. • Perník na chaloupku by měl být chutný. • Pečete […] The post Akce: Perníková chaloupka! first appeared on …

Eintopf, jídlo z jednoho hrnce. Původem z Německa, doma je na celém světě

30.ledna » MAKOVÁ PANENKA
Eintopf, pokrmy z jednoho hrnce, německé recepty. • Pořídili jste si pomalý hrnec? Případně hrnec multifukční? • Nebo zkrátka nemáte zálibu v půldenním tanci kolem sporáku? • Hledáte funkční recepty? […] The post Eintopf, jídlo z jednoho hrnce. Půvo…

Živáňská pečeně. Má svoje kouzlo i v 21. století?

28.listopadu » MAKOVÁ PANENKA
Živáňská pečeně zhotovená doma v troubě. • Znáte živáňskou pečeni? • Víte, co je pro ni charakteristické? • Živáňská pečeně a živáňská jehla. • Živáňská není totéž co ražniči. • […] The post Živáňská pečeně. Má svoje kouzlo i v 21. století? first ap…

Když v lese najdeme kotrč kadeřavý, uvaříme nepravou „dršťkovou“ polévku

13.října » MAKOVÁ PANENKA
Kotrč kadeřavý, recept na nepravou „dršťkovou“ polévku z kotrče. • Komu vadí hovězí vnitřnosti, ale chutná mu dršťková polévka, může oblíbený přesnídávkový pokrm uvařit z kotrče kadeřavého. • Chce to […] The post Když v lese najdeme kotrč kadeřavý, …

Čatní (chutney): Jak si poradit s domácí výrobou tradiční indické pochutiny?

25.září » MAKOVÁ PANENKA
Čatní (chutney), české a domácí recepty, tipy. • Indická inspirace pro české (moravské, slezské) domácí výrobce. • Čatní – chce to odvahu. • Proč se nerozhlédnout po světě? • Naladit […] The post Čatní (chutney): Jak si poradit s domácí výrobou trad…

Opomíjené mirabelky zastanou v kuchyni místo kulturního ovoce. Vyzkoušíte?

24.září » MAKOVÁ PANENKA
Využití mirabelek v kuchyni, recepty, tipy. • Mirabelky – pomíjený zdroj jedlého ovoce. • Mirabelky jsou zdarma. • A je to vůbec jedlé? • Proč někdy „ohrnujeme nos“ nad mirabelkami? […] The post Opomíjené mirabelky zastanou v kuchyni místo kulturníh…

Džuveč s tuňákem. Hledání ztraceného času. Pomůžete?

15.srpna » MAKOVÁ PANENKA
Džuveč s tuňákem, rekonstrukce někdejší pochoutky. • Kdo měl rád džuveč s tuňákem? • Odkud přicházela kdysi oblíbená rybí specialita? • Proč nelze opatřit přesnou recepturu obsahu balkánské konzervy? • […] The post Džuveč s tuňákem. Hledání ztracené…

Kvašáky, mléčně kvašené okurky. A jak se připravují u vás doma?

9.srpna » MAKOVÁ PANENKA
Mléčně kvašené okurky, kvašáky, recepty. • Kvašené okurky jsou jiné než okurky kyselé. • Kvašáky kvasí v solném nálevu. • Kvašené okurky bývaly symboly některých poutí. • Na chuť máčených […] The post Kvašáky, mléčně kvašené okurky. A jak se připrav…

Srbské žebírko lepší než podle staré receptury. V čem nastala změna?

21.července » MAKOVÁ PANENKA
Vepřové srbské žebírko, receptura ČSN + současný recept. Kotleta, žebírko a pečeně, kde je rozdíl? • Žebírko nejsou žebra. • Jak se připravovalo srbské žebírko, když retro časy byly „nyní?“ […] The post Srbské žebírko lepší než podle staré receptury…

Samosběr ovoce úplně zadarmo? Ostružiny! Ostružinová marmeláda, cuketový perník s ostružinami

7.července » MAKOVÁ PANENKA
Ostružinová marmeláda, ostružinový perník, recepty. • Ostružiny jsou zdarma pro všechny, kdo si je nasbírají. • Marmeláda z lesního ovoce, marmeláda z ostružin. • Moučníky s ostružinami – letní aktualizace […] The post Samosběr ovoce úplně zadarmo? …

Játra nemusejí končit jen na cibulce nebo s omáčkou. Receptury ČSN pro úpravy jater

21.června » MAKOVÁ PANENKA
Tepelně upravená játra, starší receptury. • Proč vymizely starší recepty na úpravu jater? • Kdo má rád játra není trumpeta. • Jak se kdysi upravovala játra v československých restauracích? • […] The post Játra nemusejí končit jen na cibulce nebo s o…
Zdeněk Pohlreich - Populární kuchař a představitel TV show
Seznam.cz - Internetová společnost

Tato informační stránka o Ze Zahrádka zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Ze Zahrádka" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes