Marek Fichtner |
Vztahuje se k |
Tomáš Etzler: Potkal jsem ženu, která symbolizovala utrpení Iráku, lezení mě připravilo na válku11.listopadu » Seznam Médium Rozhovor s Tomášem Etzlerem o jeho kariéře novináře, která se podstatnou část života odehrávala ve válečných zónách. Prožil tragické příběhy, jak se s nimi vyrovnává a který mu navždy zůstal v paměti? Přečtete si náš rozhovor. V restauraci Station Anděl to žije, na své si přijdou milovníci kulinářských tradic i zábavy7.listopadu » Nová Večerní Praha The Station Anděl, nový podnik na pražském Smíchově, přináší autentický zážitek amerického street foodu... Restaurace lákají na speciální Svatomartinské menu a pestrý program6.listopadu » Nová Večerní Praha Jedenáctý listopad přináší tradiční oslavu svatomartinských hodů. Restaurace po celém regionu připravují speciální pokrmy,... Mirek Voňka: V Hell's Kitchen se vyhazují jídla za detaily, Rosie neuměla hrát hru4.listopadu » Seznam Médium Hostem dnešního dílu je Mirek Voňka – mistr originálních názvů a kovboj, který rád popíchne Rosie. Probrali jsme zákulisí české Pekelné kuchyně a příběh vzniku jeho podniku To je Bistro. S Klárou u stolu: Vinný bar Vinograf láká na nový koncept, nové šéfkuchaře a nové menu23.října » Fresh iPrima Zatímco tradice pivnic je v Česku hluboce zakořeněná, kvalitní a moderní vinárnu, aby člověk pohledal. Pokud toužíte po sklence nebo lahvi pečlivě vybraného vína a k tomu zakousnout skvělé jídlo, mnoho možností nemáte. V Praze tuto výzvu naštěstí do… Marek Fichtner: Svou ženu jsem poznal během práce u královské rodiny, skončili jsme přídí v pralese20.října » Seznam Médium Marek Fichtner, šéfkuchař restaurace Červený Jelen, vařil po celém světě, včetně pro královskou rodinu v Saúdské Arábii. V roce 2019 otevřel svou restauraci v centru Prahy. Skandinávská značka ASKO představila na veletrhu IFA inovativní spotřebiče a nabídla i gastronomické zážitky s hvězdnými šéfkuc7.října » FeedIT.cz Na jubilejním 100. ročníku prestižního veletrhu IFA představila prémiová skandinávská značka ASKO své nejnovější spotřebiče a dokázala, že po více než 70 letech od svého založení stále stanovuje nová měřítka … Continue reading Skandinávská značka AS… Brněnský výrobce delikates Chuť Moravy představuje novou řadu produktů RYNK, která inspiruje k objevování nových chutí a kreati27.září » Protext Brno 27. září 2024 (PROTEXT) - Výrobce lokálních specialit a delikates Chuť Moravy uvádí na trh novou produktovou řadu RYNK , která čerpá inspiraci z tradičních lokálních trhů - rynků. Tyto trhy byly vždy místem setkávání, kde se hledalo to nejlepší… Skandinávská značka ASKO představila na veletrhu IFA inovativní spotřebiče pro udržitelnější chytré bydlení. Nabídla i gastrono26.září » Protext Praha 26. září 2024 (PROTEXT) - Na jubilejním 100. ročníku prestižního veletrhu IFA představila prémiová skandinávská značka ASKO své nejnovější spotřebiče a dokázala, že po více než 70 letech od svého založení stále stanovuje nová měřítka v oblasti… Trezor Špork opanovalo léto a sezónní menu plné chutí22.července » Nová Večerní Praha Do apartních gočárovských prostor bývalého bankovního trezoru v suterénu pražské restaurace Červený Jelen vstoupilo léto,... Jak grilovat jako profesionál29.června » Expres.cz Češi jsou nadšenci do grilování. Podle některých statistik se v sezoně téměř každá třetí česká zahrada, terasa nebo balkon pravidelně proměňuje na gril spot. Ale méně je někdy více. I když grilujeme rádi a s vášní, odborníci upozorňují, že to často … Jak grilovat jako profesionál: Průvodce pro české nadšence do grilování27.června » Žena-in.cz Češi jsou nadšenci do grilování. Podle některých statistik se v sezoně téměř každá třetí česká zahrada, terasa nebo balkon pravidelně proměňuje na gril spot. Ale méně je někdy více. I když grilujeme rádi a s vášní, odborníci upozorňují, že to často … |
|