|
Vztahuje se k |
Tipy na nejzajímavější nové kuchařky, které udělají radost pod stromečkem. Známí šéfkuchaři, knížka pro děti i historický román1.prosince » Fresh iPrima Co by to bylo za Vánoce bez knížky pod stromečkem? S beletrií to může být trochu ošemetné, pokud přesně neznáte vkus nebo výslovné přání obdarovaného. Ale s kuchařkami je to jinak. V každé lze najít novou porci inspirace. Vybrali jsme pro vás ty nej… Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera30.listopadu » Fresh iPrima Hutná, voňavá a dokonale zahřívací polévka ve švýcarském stylu. Kombinace uzeného masa, zeleniny, krup a smetany tvoří syté jídlo, které může s přehledem nahradit celý oběd. Tradiční chuť, která pohladí po duši. Nechte se vést receptem z nové kuchař… Hvězdná jména na Apetit pikniku: Fabešová, Maršálek, Punčochář! Kompletní program a vstup zdarma do muzea20.listopadu » Apetitonline.cz Skvělé jídlo, kuchařské show a příjemnou předvánoční atmosféru – to vše nabízí Zimní Apetit piknik. Uskuteční se 22. listopadu od 9 do 18 hodin v Národním zemědělském muzeu v Praze a vstup je po celý den zdarma na piknik i do všech expozic muzea! Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera12.listopadu » Fresh iPrima Variace bavorské polévky je ideální pro deštivé podzimní večery, ale skvěle zasytí i jako vydatný víkendový oběd v zimě na chalupě. Romadur jí dodává lehký říz a pikantnost, jablko zase jemnou sladkost. Servírujte ji s křupavými krutony ze semínkové… Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera28.října » Fresh iPrima Poctivá domácí kuchyně v moderním pojetí, přesně to nabízí šéfkuchař Marek Fichtner v restauraci Červený Jelen a také ve své nové kuchařce. Vyzkoušejte nadýchaný kynutý knedlík plněný šťavnatým kuřecím masem, podávaný s geniální paprikovou omáčkou, … SOUTĚŽ: Recepty šéfkuchaře, který procestoval svět. Vyhrajte Kuchařku kořeněnou životem20.října » Český rozhlas Osmdesátka receptů inspirované lesem, vodami, polem a dvorkem. To nabízí nová kniha známého šéfkuchaře Marka Fichtnera. O poeticky nazvanou Kuchařku kořeněnou životem si můžete tento týden zahrát v pravidelné soutěži webu iROZHLAS.cz. Získejte Kuchařku kořeněnou životem13.října » Kultura21.cz Marek Fichtner, šéfkuchař s příběhem hodným amerického snu, servíruje 80 receptů inspirovaných lesem, vodami, polem a dvorkem. Jeho cesta vedla z malé vesnice až na paluby zaoceánských parníků a do královských paláců – a propsala se i do této knihy … Kuchařka kořeněná životem může být i skvělým dárkem13.října » Kultura21.cz V nakladatelství Mladá fronta vyšla kuchařka Marka Fichntera, šéfkuchaře pražské restaurace Červený jelen známého například také z pořadu MasterChef Česko. Šéfkuchař Marek Fichtner: Na pána od novin, který přišel do hotelu Kempinski, nezapomenu11.října » PrahaIN.cz ROZHOVOR: Marek Fichtner, šéfkuchař s příběhem hodným amerického snu, přináší v knize Kuchařka kořeněná životem 80 receptů inspirovaných lesem, vodou, polem i dvorkem. Server PrahaIN.cz se gastronomii věnuje dlouhodobě, a proto jsme si rozhovor s vý… Šéfkuchař Marek Fichtner přiznal: Moje žena nesnáší vaření. První knihu jsem napsal pro ni9.října » Žena-in.cz Známý šéfkuchař Marek Fichtner vydal ve svých padesáti letech svou první kuchařku s výmluvným názvem Kuchařka kořeněná životem. Dlouho byl přesvědčený, že knihy začne psát až v důchodu, ale najednou cítil, že nastal ten správný čas. Chystal hostinu pro čtyři tisíce lidí i saúdského krále. Teď si jeho recepty může doma uvařit každý7.října » CzechCrunch Cesta šéfkuchaře Marka Fichtnera vedla z Adršpachu přes Ameriku a Saúdskou Arábii až do Prahy. Nyní shrnuje zkušenosti z cest i kuchyní v knize. Článek Chystal hostinu pro čtyři tisíce lidí i saúdského krále. Teď si jeho recepty může doma uvařit kaž… 3 recepty od někdejšího porotce MasterChefa: Připravte si souflé, trhanec a česnečku à la Marek Fichtner1.října » iGlanc Šéfkuchař Marek Fichtner miluji česká klasická jídla, zároveň se nebojí experimentovat s mezinárodními kuchyněmi. Bez másla a skvělého týmu lidí by se neobešel – a když chce opravdu zazářit, sáhnu po kvalitním mase a sezónních přílohách. Pro nás si … |
|