|
Vztahuje se k |
Novinky na trhu: sladké sušenky, směsi koření, bublinky na cesty nebo nová kuchařka14.září » Fresh iPrima Další novinky jsou tu! Tentokrát pro vás máme sladké pokušení v podobě sušenek, dvě voňavé směsi koření, osvěžující bublinky na cesty i inspiraci do kuchyně díky nové kuchařce známého šéfkuchaře pražské restaurace. Podívejte se, co tu pro vás tentok… Nelly zpívá pro nový filmový mystery horor Uzel zla. Klip k singlu Mimo tenhle svět právě vyšel23.srpna » Kultura21.cz Zpěvačka a herečka Nelly přichází s novým songem Mimo tenhle svět, který vznikl pro připravovaný český filmový mystery horor Uzel zla. Film jde do kin 2. října. Skladbu doprovází i podobně temný videoklip, který má právě teď premiéru. Kuchařka kořeněná životem. Známý šéfkuchař Marek Fichtner vydává svou první knihu receptů17.srpna » Kultura21.cz Marek Fichtner, šéfkuchař vyhlášené pražské restaurace Červený Jelen, muž s životním příběhem hodným amerického snu, servíruje 80 receptů inspirovaných lesem, vodami, zahradou a dvorkem. Jeho cesta vedla z malé vesnice až na paluby zaoceánských parn… Mixér: nedělní brunch, letní menu, nová restaurace nebo food hall v Berlíně25.července » Fresh iPrima Dnešní Mixér je opravdu pestrý! Máme pro vás tipy na několik letních menu známých restaurací, pozvání na nedělní brunch, ale také informaci o novém prostoru v Berlíně od tvůrců známého českého gastronomického konceptu z pražského Anděla. Tak jdeme n… Pivo radši doma a nealko. Návyky Čechů se mění i ve stravování8.června » ČT24 V Česku roste spotřeba nealkoholického piva. Loni ho tuzemské pivovary uvařily 1,6 milionu hektolitrů, což je vůbec nejvíc v historii. Naopak klesá domácí spotřeba toho klasického. Každý Čech loni vypil podle Českého svazu pivovarů a sladoven v prům… Shepherd s pie s ragú z jehněčího masa s mrkvovým salátem podle Marka Fichtnera20.května » Fresh iPrima Tradiční britský pokrm Shepherd's pie se skládá z masového ragú, které se zapéká s čepicí z bramborové kaše. Marek Fichtner z restaurace Červený jelen ho připravuje z jehněčího masa a podává k němu osvěžující mrkvový salát s kyselým jablkem. Perfekt… Velikonočnímu menu Marka Fichtnera vládnou speciality ze čtyř druhů masa17.dubna » Nová Večerní Praha Velikonoce provázejí tradiční pokrmy, jejichž příprava vyžaduje dostatek času a zkušeností. Nemáte-li jedno či... Sedm chodů a tři šéfkuchaři. Poznáte, kdo připravil jaký pokrm?18.března » iLuxus.cz Ve středu 9. dubna se v restauraci Vinograf sejdou tři špičkoví šéfkuchaři, aby hostům naservírovali unikátní degustační menu Šest rukou. Kreativní šéfkuchař Vinografu Radek David a domácí šéfkuchař Andrej Mišutka pozvali ke spolupráci Marka Fichtne… Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D’OR bude poprvé hostit Grandhotel Pupp13.března » Tojesenzace.cz Tuzemská gastroscéna žije v očekávání velké události – 2. ročníku českého národního kola Bocuse d’Or, nejprestižnější, ale také nejtěžší kuchařské soutěže The post Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D’OR bude poprvé hostit Grandhotel Pup… Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D'OR bude poprvé hostit Grandhotel Pupp27.února » Kulturio.cz 2. ročník českého národního kola Bocuse d’Or, nejprestižnější, ale také nejtěžší kuchařské soutěže na světě se odehraje v Plzni. Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D’OR bude poprvé hostit Grandhotel Pupp26.února » Kulturio.cz Tuzemská gastroscéna žije v očekávání velké události – 2. ročníku českého národního kola Bocuse d’Or! The post Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D’OR bude poprvé hostit Grandhotel Pupp appeared first on Kulturio.cz . |
|