Honza Hochsteiger |
Vztahuje se k |
Novinky na trhu: nové omáčky, čaj s vůní karamelu nebo zmrzliny „s vůní babího léta“12.září » Fresh iPrima Další novinky, které rozhodně stojí za zmínku! Omáčky, které využijete při přípravě těstovin nebo pizzy. Voňavý čaj, který vás zahřeje při prvních chladných dnech. A nebo naopak zmrzlina, která vám připomene léto. Babí léto s Crème de la Crème: Sladké chutě a zážitky9.září » iLuxus.cz Babí léto je tady. Čas, kdy se pomalu loučíme s létem, ale sluneční paprsky nás ještě stále hřejí a vzduch voní po ovoci. V Crème de la Crème slaví toto magické období pestrou nabídkou chutí, které jsou stejně jedinečné jako dny babího léta. Všechny… V pražském Crème de la Crème vsadili na veganské zmrzliny30.května » iLuxus.cz Ať už jste vegan, potýkáte se s intolerancí laktózy nebo chcete v horkých dnech jen něco lehčího, vaše tělo potěší bohatý sortiment veganských zmrzlin v Crème de la Crème. Rostlinné varianty tradičních smetanových zmrzlin vás překvapí svojí krémovit… Mixér: párty s degustací, jídlo podle AI nebo výročí zmrzlinárny23.března » Fresh iPrima Nemáte plány na dnešek? Nebo naopak vymýšlíte, co podniknete zítra nebo v následujících týdnech? Pak vám náš Mixér možná ulehčí práci! Máme pro vás tip na degustaci, nevšední jarní menu nebo plánové oslavy výročí. Crème de la Crème v Praze slaví už devět let řemeslné zmrzlinové výroby a otevírá sezonu nabídkou jogurtových zmrzlin23.března » Tojesenzace.cz Pět poboček v Praze, jedinečný Zmrzlinový showroom a muzeum, nejširší nabídka řemeslných zmrzlin, netradiční veganské neovocné či zmrzliny slazené pouze The post Crème de la Crème v Praze slaví už devět let řemeslné zmrzlinové výroby a otevírá sezon… Novinky na trhu: rostlinná cukrařina, koření na gin&tonic nebo zmrzliny pro dospělé25.července » Fresh iPrima Máme pro vás další várku novinek ze světa gastronomie – tou první je představení džemů a makronek od mladého sympatického cukráře. Kdo o něm ještě neslyšel, rozhodně by měl číst dál! Pak na vás čeká tip na koření, díky kterému si připravíte vlastní … Crème de la Crème otevírá zmrzlinový showroom a muzeum26.června » Tojesenzace.cz Kdo jiný by si v Praze mohl otevřít jedinečný zmrzlinový showroom a muzeum než nadšený znalec celé historie výroby zmrzliny The post Crème de la Crème otevírá zmrzlinový showroom a muzeum first appeared on Tojesenzace.cz . Creme de la Creme otevírá zmrzlinový showroom a muzeum22.června » Metro Praha 22. června 2023 (PROTEXT) - Kdo jiný by si v Praze mohl otevřít jedinečný zmrzlinový showroom a muzeum než nadšený znalec celé historie výroby zmrzliny Honza Hochsteiger? Majitel zmrzlinárny Créme de la Créme otevírá po dlouhých čtyřech letech… Crème de la Crème otevírá zmrzlinový showroom a muzeum22.června » Protext Praha 22. června 2023 (PROTEXT) - Kdo jiný by si v Praze mohl otevřít jedinečný zmrzlinový showroom a muzeum než nadšený znalec celé historie výroby zmrzliny Honza Hochsteiger? Majitel zmrzlinárny Crème de la Crème otevírá po dlouhých čtyřech letech… Zmrzlina, žhavá jako samo peklo9.března » Tojesenzace.cz Klasická zmrzlina je osvěžující, lahodná a většinou i sladká, ale určitě ne taková, že vaše chuťové pohárky rozpálí do běla. Abyste se po alkoholové zmrzlině opili, museli byste jí sníst třicet kilo, říká zmrzlinář2.srpna » Vitalia.cz V čem se liší výroba běžné zmrzliny od té s alkoholem? Zákulisí výroby alkoholové zmrzliny jsme probrali s jejími výrobci z vyhlášených zmrzlináren Crème de la Crème a Zmrzlinárny Braník. Proč šel David Kraus s rodinou na zmrzlinu v zimě? Pro dobrou věc udělá (skoro) cokoliv!1.dubna » Tojesenzace.cz David Kraus je dlouhodobým podporovatelem spolku ALSA, který se jako jediná organizace v Česku specializuje na pomoc pacientům s amyotrofickou |
|