Tomáš Homůlka |
Vztahuje se k |
Sushi master Tomáš Homůlka: Čerstvá ryba vám musí vonět19.června » topvip.cz Ceviche a Sashimi. Dva pokrmy ze dvou rozdílných kultur, a přesto si tak blízké. Jedno mají ale společné – připravují se z čerstvých ryb. Nejen milovníci raw stravy by si tak neměli nechat ujít akci v asijské restauraci Sia, kde se budou podávat růz… Čerstvá ryba vám musí vonět, pak chutná skvěle i syrová16.června » Fresh iPrima Jihoamerické ceviche a japonské sashimi. Dva pokrmy ze dvou rozdílných kultur, a přesto jsou si tak blízké. Čerstvá ryba vám musí vonět, říká sushi master Tomáš Homůlka16.června » Žena-in.cz Ceviche a Sashimi. Dva pokrmy ze dvou rozdílných kultur, a přesto si tak blízké. Jedno mají ale společné – připravují se z čerstvých ryb. Nejen milovníci raw stravy by si tak neměli nechat ujít akci v asijské restauraci Sia, kde se budou podávat růz… Živě: Systematický přístup k budování on-line soudnictví v ČR13.června » Metro Systematický přístup k budování on-line soudnictví v ČR: Jakým směrem se vydat? Jak tvorbu on-line soudů iniciovat a jakým způsobem v ní pokračovat? Lze se inspirovat v zahraničí? Lze podle názorů diskutujících v České republice připravit a realizov… Čerstvost je až na prvním místě, zdůrazňuje sushi master z restaurace Sia12.června » Metro Tomáš Homůlka je považován za sushi mastera, i když sám by se tak nenazval. Je ale jedním z prvních, kteří kulturu sushi u nás začali propagovat, ať už v podniku Lary Fary, Fragola, nebo Buddha baru. A šlo mu to natolik, že učil sushi až v Moskvě. J… |
|