15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Tomáš Homůlka

Vztahuje se k

Sushi master Tomáš Homůlka: Čerstvá ryba vám musí vonět

19.června » topvip.cz
Ceviche a Sashimi. Dva pokrmy ze dvou rozdílných kultur, a přesto si tak blízké. Jedno mají ale společné – připravují se z čerstvých ryb. Nejen milovníci raw stravy by si tak neměli nechat ujít akci v asijské restauraci Sia, kde se budou podávat růz…

Čerstvá ryba vám musí vonět, pak chutná skvěle i syrová

16.června » Fresh iPrima
Jihoamerické ceviche a japonské sashimi. Dva pokrmy ze dvou rozdílných kultur, a přesto jsou si tak blízké.

Čerstvá ryba vám musí vonět, říká sushi master Tomáš Homůlka

16.června » Žena-in.cz
Ceviche a Sashimi. Dva pokrmy ze dvou rozdílných kultur, a přesto si tak blízké. Jedno mají ale společné – připravují se z čerstvých ryb. Nejen milovníci raw stravy by si tak neměli nechat ujít akci v asijské restauraci Sia, kde se budou podávat růz…

Živě: Systematický přístup k budování on-line soudnictví v ČR

13.června » Metro
Systematický přístup k budování on-line soudnictví v ČR: Jakým směrem se vydat? Jak tvorbu on-line soudů iniciovat a jakým způsobem v ní pokračovat? Lze se inspirovat v zahraničí? Lze podle názorů diskutujících v České republice připravit a realizov…

Čerstvost je až na prvním místě, zdůrazňuje sushi master z restaurace Sia

12.června » Metro
Tomáš Homůlka je považován za sushi mastera, i když sám by se tak nenazval. Je ale jedním z prvních, kteří kulturu sushi u nás začali propagovat, ať už v podniku Lary Fary, Fragola, nebo Buddha baru. A šlo mu to natolik, že učil sushi až v Moskvě. J…

Tato informační stránka o Tomáš Homůlka zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Tomáš Homůlka" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes