Oldřich Matoušek |
Vztahuje se k |
Mixér: telecí brzlík a medvědí česnek na menu nebo jarní specialitky13.března » Fresh iPrima Rádi byste si dopřáli první jarní, nevšední nebo rovnou velikonoční speciality ve vyhlášené restauraci? Máme pro vás hned tři tipy! Pochutnáte si na mladém mase, jarních bylinkách i rostlinkách, ale také na nevšedních surovinách. Čtěte dál! Když má radost podobu slávek a hranolek. Bruxxu bude deset let17.února » Forbes Brzy jim bude deset let. Schválně, kolik slávek a hranolek jste tu snědli vy? Story o tom, jak se vinohradský Bruxx zařadil na tuzemskou gastromapu. Tipy na podzimní gastroakce: zvěřinové hody, chobotnice, svatomartinské slavnosti nebo světově známý festival12.října » Fresh iPrima Máte po ruce kalendář a plánujete si podzimní program? Pak jistě oceníte naše čtyři tipy na famózní gastroakce, které se konají v říjnu a listopadu. Pochutnáte si na zvěřině, plodech moře, skvělém vínu i specialitách světového formátu. Tak čtěte dál! Podniky aliance Together vnáší do chřestové sezóny jarní svěžest7.května » Nová Večerní Praha Zelený, bílý, nebo fialový? Ať už dáváte přednost kterémukoli, na jaře by neměl chřest... The post Podniky aliance Together vnáší do chřestové sezóny jarní svěžest first appeared on Nová Večerní Praha . Polární treska skrei je zimní lahůdkou na talířích v Bruxxu7.března » topvip.cz Když miliony polárních tresek skrei začnou táhnout k souostroví Lofoty, mají se nejen rybáři, ale především kuchaři a gurmáni na pozoru. V tu dobu začíná totiž jejich lovná sezóna, která trvá tři měsíce. Zajít si tak na tohoto mořského poutníka do r… Užijte si moře na talíři v centru Prahy22.února » topvip.cz Tuňák z Malediv, rejnočí křídlo, atlantský halibut, krevety, patagonské kalamáry, chobotnice, ústřice či mořští šneci. Tohle všechno na vás čeká v belgické restauraci Bruxx, která od 22. do 28. února pořádá mořský týden. Sous chef Oldřich Matoušek s… Moře na talíři zažijete i v centru Prahy21.února » Nová Večerní Praha Tuňák z Malediv, rejnočí křídlo, atlantský halibut, krevety, patagonské kalamáry, chobotnice, ústřice či mořští šneci.... Kuchař Oldřich Matoušek: Humr na talíři je oslava moře20.listopadu » topvip.cz Od potravy pro prasata, chudinu i vězně k delikatese na sváteční stůl. Tak takovou cestu urazil humr – korýš, který byl považován za mořského švába. Dnes je z něj vyhledávaná pochoutka, kterou servírují špičkové restaurace. Mezi ně patří i belgická … Oldřich Matoušek a kolektiv: Strategie a postupy v sociální práci22.října » Učitelské listy Kniha přináší ucelený přehled oborových přístupů užívaných v současné sociální práci. Jejich praktická aplikace je pak dokumentována na názo... Strategie a postupy v sociální práci5.října » Nakladatelství Portál Přinášíme velmi komplexní, informačně bohatou a aktuální publikaci, která se dotýká mnoha aspektů sociální práce v České republice. Opustil nás docent Oldřich Matoušek12.srpna » Justice.cz S hlubokým zármutkem oznamujeme odborné veřejnosti, že naše řady opustil pan docent Oldřich Matoušek (31. ledna 1947 – 3. srpna 2022). V minulosti působil pan docent Matoušek jako soudní znalec v oboru psychologie, jeho práce přesahovala i do činnos… |
|