15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Milan Myška

Vztahuje se k

Přednášet na vysoké škole byl můj sen

Na splnění svého snu musela prof. Nina Pavelčíková čekat dlouhých třicet let. Letos v dubnu slaví osmdesátiny. Zažila válku, kolektivizaci, bezpráví, nadšení šedesátých let, normalizaci…

Přednášet na vysoké škole byl můj sen

Na splnění svého snu musela prof. Nina Pavelčíková čekat dlouhých třicet let. Letos v dubnu slaví osmdesátiny. Zažila válku, kolektivizaci, bezpráví, nadšení šedesátých let, normalizaci…

Přednášet na vysoké škole byl můj sen

Na splnění svého snu musela prof. Nina Pavelčíková čekat dlouhých třicet let. Letos v dubnu slaví osmdesátiny. Zažila válku, kolektivizaci, bezpráví, nadšení šedesátých let, normalizaci…

Užijte si letní piknik s pokrmy z místních specialit

8.července » Tojesenzace.cz
Slunce, letní počasí, prázdninová pohoda všude kolem nás. Ano, léto je v plné síle a my si tak můžeme užívat

Přednášet na vysoké škole byl můj sen

Na splnění svého snu musela prof. Nina Pavelčíková čekat dlouhých třicet let. Letos v dubnu slaví osmdesátiny. Zažila válku, kolektivizaci, bezpráví, nadšení šedesátých let, normalizaci…

Chtěli jednu kozu, teď mají mlékárnu a ceněný sýr

12.září » Novinky.cz
Původně chtěl Milan Myška z Albrechtiček na Novojičínsku jen nějaké zvíře, které bude spásat trávu, aby ji nemusel kosit. Nakonec to dotáhl až ke kozí farmě a minimlékárně, která se prosadila výtečnými sýry.

Potravinami Moravskoslezského kraje jsou uzená paštika i kozí sýr

18.června » Agris
Uzená paštika od Řeznictví a uzenářství Latoň z Chlebičova nebo Kozí sýr s pažitkou od Milana Myšky z Albrechtiček jsou mezi devíti výrobky, které letos v Moravskoslezském kraji získají právo používat čtyři roky značku Regionální potravina. Vyplývá …

Potravinami Moravskoslezského kraje jsou uzená paštika i kozí sýr

18.června » Zemědělec
Uzená paštika od Řeznictví a uzenářství Latoň z Chlebičova nebo Kozí sýr s pažitkou od Milana Myšky z Albrechtiček jsou mezi devíti výrobky, které letos v Moravskoslezském kraji získají právo používat čtyři roky značku Regionální potravina. Vyplývá …

Přednášet na vysoké škole byl můj sen

Na splnění svého snu musela prof. Nina Pavelčíková čekat dlouhých třicet let. Letos v dubnu slaví osmdesátiny. Zažila válku, kolektivizaci, bezpráví, nadšení šedesátých let, normalizaci…

Tato informační stránka o Milan Myška zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Milan Myška" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes