Jiří Nehasil |
Vztahuje se k |
Z PRVNÍ RUKY: „Jde to“ je správná odpověď. Tržiště dobrých příkladů přineslo inspiraci pro nemocniční stravování10.října » Za krásnější Vimperk Každý den se v nemocnici stravuje kolem 145 tisíc osob, ročně se pak nemocniční stravování týká více než jednoho a půl milionu pacientů. Právě významu nemocničního stravování z pohledu zdraví se věnoval druhý ročník akce „Tržiště dobrých příkladů“, … Nejčtenější články na webu Zboží&Prodej v srpnu 20243.září » Zboží a Prodej Zpráva, že německá společnost Müller, která ve svých prodejnách nabízí sortiment drogerie, parfumérie, hraček, potřeb pro domácnost, multimédií, pet foodu a podobně, otevře na Slovensku, ale chystá se i do Česka, zaujala v srpnu čtenáře nejvíce. Úřa… Zboží&Prodej 8/2024: Nová generace už o byznysu přemýšlí jinak; Žezlo růstu přebírají retailové parky; Malá oáza pro místní i p26.srpna » Zboží a Prodej Co si čtenáři přečtou v časopisu Zboží&Prodej 8/2024? Rozhovor: Pro žlutomodrý makro tým pracuje Jiří Nehasil už patnáctým rokem, od loňského září v pozici generálního ředitele. Jeho hlavním cílem je nejen rozvíjet byznys, který je pro firmu klíčový… Jiří Nehasil, CEO, makro ČR: Nová generace už o byznysu přemýšlí jinak26.srpna » Zboží a Prodej Pro žlutomodrý makro tým pracuje Jiří Nehasil už patnáctým rokem, od loňského září v pozici generálního ředitele. Jeho hlavním cílem je nejen rozvíjet byznys, který je pro firmu klíčový, ať už jde o segment horeca nebo maloobchod, ale rozvíjet i pot… České gastro se rychle přibližuje Západu, tvrdí šéfkuchař Hlaváček i CEO Makra Nehasil29.května » Forbes Kam směřuje česká gastronomie? A jak podporovat mladé talenty? O tom si ve studiu Forbesu povídali Jiří Nehasil, CEO Makro Česká republika, a hvězdný šéfkuchař Lukáš Hlaváček. Z brněnského učňáku se přesunul do Prahy, kde se učil vařit v Alcronu pod… Obchod očima Jiřího Nehasila, generálního ředitele makro ČR: Chceme otevírat nové možnosti25.dubna » Zboží a Prodej Obchod Úspěšně probíhá i partnerství s internetovým prodejcem potravin Košík.cz. „Z našich třinácti obchodních jednotek spolupracujeme s Košíkem už v deseti, tento rok bychom chtěli spolupráci z regionů rozšířit i do Prahy, minimálně do jednotky ve … Svátek české gastronomie14.dubna » Turistika.cz MAKRO CZECH GASTRO FEST 2 v O2 Universum Nebylo tomu tak vždy, avšak pád komunistického režimu umožnil, aby čeští kuchaři, cukráři, podnikatelé v gastronomii (ale i začínající odvážní mladí lidé) se rozjeli do světa, nezřídka tvrdě „makali“ a… Svátwek české gastronomie14.dubna » Turistika.cz MAKRO CZECH GASTRO FEST 2 v O2 Universum Nebylo tomu tak vždy, avšak pád komunistického režimu umožnil, aby čeští kuchaři, cukráři, podnikatelé v gastronomii (ale i začínající odvážní mladí lidé) se rozjeli do světa, nezřídka tvrdě „makali“ a… Co vás čeká na MAKRO CZECH GASTRO FESTU 2? Více vám prozradí Zdeněk Pohlreich8.dubna » Protext Praha 8. dubna 2024 (PROTEXT) - Jedinečné setkání špiček české gastronomie a milovníků jídla MAKRO CZECH GASTRO FEST 2 otevře své dveře již v pátek. V pátek 12. dubna a v sobotu 13. dubna budou pro příchozí připraveny nejen jedinečné kuchařské show,… Žijeme gastronomií11.března » Protext Praha 11. března 2024 (PROTEXT) - Druhý ročník národního festivalu MAKRO CZECH GASTRO FEST, který se letos odehraje 12. a 13. dubna v prostorách pražského O2 universa, spojí dohromady profesionály z oboru gastronomie i milovníky jídla. Dva dny, čtyř… Jídlo z restaurací je první, na čem teď lidé šetří13.února » iProsperita.cz České jídelny a restaurace jsou dále pod tlakem. Poté co většina z nich vydržela náročné období pandemie, musí se nyní vyrovnávat se změnami v přístupu zákazníků kvůli zdražování. Mezi pěti nejčastějšími položkami, na kterých lidé šetří, jsou z obla… |
|