Petr Ogurčák |
Vztahuje se k |
Úspěšnému podniku musíte obětovat všechno. Majitelé kultovní Etapy chystají nové bistro i pekárnu16.října » Forbes „Je škoda, že foodblogeři jsou často bráni za amatéry, přestože musí obsáhnout funkci copywritera, fotografa, online marketéra i analytika zároveň.“ Gastronomie nás zaskočila zabržděností, říkají Ogurčákovi. Jejich bistro Etapa naskočilo do hry v digitálním tempu20.listopadu » CzechCrunch Radost i trému z otevření nového podniku si manželé Gabriela a Petr Ogurčákovi užili loni rovnou pětkrát. Mimo jiné i kvůli pandemii otevírali svou kavárnu Etapa tak trochu na… etapy. A tak hned zkraje tito původně digitální nomádi z pražského Karlí… Otvíráme – a zdražujeme16.května » Respekt.cz „Chyběl nám kontakt s lidmi,“ říkají blogeři Ogurčákovi, kteří si otevřeli vlastní bistro6.října » RadioWave Proč někdo opustí pohodlí práce z domova a psaní blogu o vaření pro radost, aby založil vlastní podnik? S Petrem a Gabrielou Ogurčákovými, manželi a blogery známými jako PG Foodies jsme se bavili o jejich motivaci založit a vést vlastní bistro, o ne… |
Jan Blatný
- Ččeský lékař a politik
|