Igor Třeslín |
Vztahuje se k |
Pražané už v restauracích platí častěji kartou. Český průměr je 41 % a nejhůře je na tom Vysočina29.ledna » Connect.cz Češi během pandemie začali ještě větší měrou nakupovat na e-shopech a stejně tak rostl zájem o platby kartami ve stravovacích zařízeních. Podle dat SaltPay a Storyous použili zákaznici tuzemských restaurací kartu, mobil nebo třeba hodinky Startup Storyous se rok po prodeji nadechuje k růstu. V Česku chce s novým majitelem investovat stovky milionů31.prosince » CzechCrunch Před rokem si Igor Třeslín mezi Štědrým dnem a Silvestrem příliš neodpočinul. U ucha měl neustále telefon a volal Velkou Británii, kde seděli budoucí majitelé startupu Storyous. Ten Třeslín vede od roku 2016, s chytrým pokladním systémem se dostal d… Rockaway odchází ze Storyous. Nahradí jej britská firma SaltPay22.prosince » Forbes Skupina Rockaway Capital letos definitivně odešla z firmy Storyous, která vyvíjí a provozuje pokladní a manažerské systémy pro restaurace a obchody. Firmu ovládla britská společnost SaltPay, do rozvoje Storyous chce příští rok investovat deset až 20… Český startup Storyous vloží do expanze až půl miliardy. Definitivně jej opustil Rockaway22.prosince » E15.cz Provozovatele systémů pro restaurace a obchody Stroyous čeká v příštím roce značný rozvoj. Pod křídly britského fintechu SaltPay vloží do svého rozvoje deset až dvacet milionů eur, tedy až půl miliardy korun. Finance využije k rozšíření funkcí systé… Zkrácená otevírací doba a režim O-N stále ubírají restauracím hosty i tržby6.prosince » BusinessInfo.cz Restauratéři v posledním listopadovém týdnu od 22. do 28. listopadu 2021 utržili v průměru o devět procent méně než v týdnu předchozím. Návštěvnost jim poklesla o necelých sedm procent. Storyous: Zkrácená otevírací doba a režim O-N dál berou restauracím hosty i tržby6.prosince » FeedIT.cz Praha, 6. prosinec 2021: Restauratéři v posledním listopadovém týdnu od 22. do 28. listopadu 2021 utržili v průměru o devět procent méně než v týdnu předchozím. Návštěvnost jim poklesla o necelých sedm procent. Nejhorší byla situace o víkendu 27.-28… Povinné kontroly hostů vyvolaly v restauracích výrazný propad tržeb17.listopadu » E15.cz Provozovatelé restaurací musejí od listopadu povinně kontrolovat hosty, zda mají potvrzení o očkování, negativním testu nebo prodělání covidu v posledním půl roce. Data společnosti Dotykačka, která dodává pokladní systém víc než čtvrtině tuzemských … Covid počtvrté: Restauracím opět klesají tržby i návštěvnost13.listopadu » ByznysDeník Tržby v pohostinství se sílící epidemií covid-19 a zpřísňováním vládních restrikcí opět klesají. V prvním listopadovém týdnu utržily restaurace v průměru o 22 procent méně než v týdnu předchozím, píše portál BusinessInfo.cz. Covid počtvrté: Restauracím opět klesají tržby i návštěvnost12.listopadu » BusinessInfo.cz Tržby v pohostinství se sílící epidemií covid-19 a zpřísňováním vládních restrikcí opět klesají. V prvním listopadovém týdnu utržily restaurace v průměru o 22 procent méně než v týdnu … Storyous: Restauracím opět klesají tržby i návštěvnost. Na vině je bezinfekčnost, zhoršující se epidemiologická situace i další12.listopadu » FeedIT.cz Praha, 12. listopad 2021: Tržby v pohostinství opět klesají. V prvním listopadovém týdnu podniky utržily v průměru o téměř 22 procent méně než v týdnu předchozím, tedy posledním říjnovém. Na vině je hned několik faktorů – zhoršující se epidemiologic… Restaurace mají začátkem listopadu o 10 procent nižší tržby než před dvěma lety12.listopadu » newsbox.cz Restauratéři podle dat společnosti Storyous v prvním listopadovém týdnu utržili o zhruba deset procent méně než v roce 2019, kdy byly ceny zboží, energií i služeb výrazně nižší. Návštěvnost se proti stavu před dvěma lety propadla o dvojnásobek. ČTK … |
|