Bistra Monk |
Vztahuje se k |
Do souboje o nejkrásnější zahrádku Malé Strany se hlásí nově otevřené bistro MONK. Brzy k němu přibyde i bar26.dubna » czechdesign.cz Bistro MONK má svou druhou pobočku, kde vám snídaně naservírují až do odpoledních hodin. Den tím ale nekončí. V květnu chystá jeho spolumajitelka Maja Vavřačová hned vedle nového bistra otevřít také bar. Jeho kontrastní tmavý interiér doplní čistý k… Monk Muffin. Šťavnatý burger, který si dáte rádi i k snídani10.dubna » Forbes Nadýchaný lívanec, šťavnaté burgerové maso, rozteklý čedar plus pikantní majonéza. A nezapomeňte na okurku! Hit sociálních sítí pražských foodies z Bistra Monk 2 vznikl původně z recese, ale kombo je to tak dobré, že už na lístku nového podniku zůst… TOP 10: Kam na nejlepší brunch v Praze? Rozhodně sem!13.března » Jsme kočky Ranní ptáče sice dál doskáče, ale kouzlo takových pozdních snídaní těmhle skřivanům zůstane utajeno. Krásně líný brunch totiž ocení hlavně ti, kteří se z postelí hraboší k poledni. Chtěli přinést kvalitní brunche do centra. Na místo u nich se stojí fronty7.ledna » Forbes Zajít si v centru Prahy na snídani nebo brunch? To býval tanec mezi turistickými pastmi. Maja Vavřačová to s Bistrem Monk chtěla změnit. Kam na brunch mezi svátky? Víme o těch nejlepších podnicích, kde se můžete zastavit i na speciální menu25.prosince » CzechCrunch Tipů na dlouhé snídaně, ze kterých se stává oběd, není nikdy dost. Zejména v období mezi svátky, které máme všichni trochu volnější. Článek Kam na brunch mezi svátky? Víme o těch nejlepších podnicích, kde se můžete zastavit i na speciální menu se ne… Den s umělou inteligencí. Díky za Wabiho Daňka, ale jako průvodce jsi selhala, milá AI5.dubna » E15.cz Bill Gates říká, že díky umělé inteligenci budeme moci mít všichni osobního asistenta, který nám ulehčí život. Dokáže mě tedy AI celý den řídit a doporučit mi ve městě, kde žiji, něco zajímavého, co jsem roky přehlížel? To jsem se pokusil zjistit. SMOLENOVÁ: Sušení, mražení a fermentace. Jak naložit s čerstvými ingrediencemi?5.února » Lidovky.cz Základním předpokladem dobrého jídla jsou, jak jistě všichni tuší, kvalitní ingredience. Pokud bychom dělali anketu, co patří mezi vlastnosti takové kvalitní ingredience, na předních příčkách by se jistě umístil pojem „čerstvost“. Cílem tohoto článk… SMOLENOVÁ: Než se někam vydáte, pořádně si podnik proklepněte20.listopadu » Lidovky.cz S tím, jak nás léto pro tento rok opustilo bych se ráda tentokrát věnovala tomu, co léto a s ním spojené výlety přináší. Zatímco v průběhu roku se člověk ze svého běžného prostředí, zahrnující i přilehlé restaurace, vzdaluje sporadicky, v létě je to… Kam v Praze na brunch15.srpna » DailyStyle.cz Asi všichni známe ta uspěchaná rána, kdy si sotva kousneme do rohlíku a už běžíme vstříc novému pracovnímu dni. Ale víte, co se říká – snídaně je základ dne. Neměli bychom se po ránu odbývat. Takže si buď přivstaňte a v klidu se nasnídejte, nebo si … SMOLENOVÁ: Jak vyhovět hostům se zvláštními požadavky?14.srpna » Lidovky.cz V dnešním článku bych se ráda dotkla tématu hostů majících zvláštní požadavky, ať již z důvodu potravinových alergií, intolerancí či z etických důvodů, což je zvyšující se jev, a tudíž je potřeba, aby se tomu restaurace přizpůsobily. Takoví hosté mu… Plýtvat jídlem v restauracích je nepřijatelné, přitom to jde dělat jinak, říká šéfkuchařka28.června » Lidovky.cz S tématem plýtvání potravinami jsem se s veškerou její komplexností setkala během svého působení ve španělském Hidden Paradise. Majitelé tohoto střediska, do kterého se sjíždějí lidé z celého světa si odpočinout od hektického života a načerpat spiri… |
|