Carlo Petrini |
Vztahuje se k |
Vyměňte fast food za slow food! Proč se vyplatí vzdát se rychlého jídla13.února » iGlanc Fast foodová bistra používá každý z nás a jejich počty u nás v 21. století raketově rostou. Tentokrát se však podíváme hlavně na protipól rychlého stravování, pro který se vžil název slow food. Kultura výživy jako základ moderního humánního ekonomického modelu11.dubna » vaševěc.cz V době plné nejistot, strategických šoků, beztrestného podvádění většiny společnosti elitami, centralizovaného vlastnictví zdrojů základních potravin, výroby, energie, distribuce, financí a unifikace (včetně kultury stravování) je velmi obtížné děla… Dokonalé víno existuje6.prosince » iLuxus.cz V České republice ho můžete koupit pouze na jediném místě, v pražském e-shopu Umění vína, který je zároveň virtuální galerií nabízející tvorbu několika českých umělců, například grafické listy světově uznávaného výtvarníka Jiřího Slívy. 100 bodů pro… Dokonalé víno existuje8.listopadu » Metro Praha 8. listopadu 2022 (PROTEXT) - Na český trh se díky společnosti Umění vína dostávají vína z rakouského vinařství Ernst Triebaumer, která dosáhla hned dvakrát na pomyslný vrchol dvou nejrespektovanějších vinařských hodnocení. Ruster Ausbruch 201… Jak správně žvýkat potravu, abyste začali hubnout10.března » iReceptář.cz Asi každý z nás to zažil. Za půlhodinovou přestávku na oběd bylo nutné se dostat do a z kantýny, vystát frontu, najít místo, stihnout toaletu a možná ještě rychlé kafe. Na samotnou konzumaci oběda mělo stačit pět až deset minut. Na žvýkání prostě ne… GRUSZ: Slow food aneb Hlemýždím krokem kupředu12.června » Lidovky.cz Slow Food mě chytlo hned od prvního okamžiku, kdy jsem se s ním poprvé setkal. Bylo to před více než 17 lety, když jsem nastoupil jako kuchař do pražského hotelu Four Seasons. Hotel byl krátce po otevření a šéfem zdejší kuchyně byl pro Čechy neznámý… |
Vladimír Dryml
- Politik za ČSSD
|