Tomáš Potůček |
Vztahuje se k |
Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny. Budou mít logistické problémy10.dubna » iDNES.cz Mrazáky pro zmrzliny od výrobců po prodejce jsou podle tuzemských zákonů nastavené na -18 °C. Nadnárodní koncern Unilever, který v Česku prodává značky Algida, Magnum, Míša nebo Ben & Jerry’s, na konci loňského roku navrhl zvýšení těchto teplot na -… Nenápadní dříči. Příběh potravinářského kolosu Bidfood zná v Česku málokdo28.ledna » Forbes V republice není člověk, který by její zboží někdy neochutnal. Kralupská firma Bidfood je přitom dost nenápadná. Přesto patří k největším v potravinářském průmyslu. Denně rozveze šest set tun zboží a spadají pod ní značky Nowaco i zmrzliny Prima. Th… Test rybích prstů: Kolik rybího masa doopravdy obsahují?12.dubna » Svět potravin Žádný ze spotřebitelů patrně nečeká, že konzumace rybích prstů je nejvhodnější cestou, jak vyrovnat absenci rybího masa v jídelníčku. Obalované rybí výrobky by měly platit spíš za „nouzovku“, která je rychle hotová a svou chutí uspokojivá – tedy k… Jak se falšuje maso. Šunku bez „éček“ by nikdo nekoupil, říká odborník17.února » iDNES.cz Podvody s potravinami jsou staré jako lidstvo samo. Jen se postupně změnily metody. „Za záměnu hovězího masa za koňské už u nás padly pravomocně pokuty v celkové výši necelých 5 milionů korun, u jedné zlínské společnosti se pokuta za toto falšování … |
Seznam.cz
- Internetová společnost
|