15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Roman Sejval

Vztahuje se k

I kuchaři mají svou olympiádu. Ta letošní se konala ve Stuttgartu – za účasti borců z Česka

19.března » ČRo Sever
Našimi hosty ve studiu jsou Roman Sejval z hotelové školy Bukaschool v Mostě a Lukáš Uher, kapitán juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky.

Papiňák a pomalý hrnec jsou skvělými pomocníky, každý se ale hodí na něco jiného

5.ledna » ČRo Sever
Vrací se do módy poctivé pomalé vaření z kvalitních surovin? Nejen o tom se bavíme s učitelem technologie přípravy pokrmů z hotelové školy Bukaschool Romanem Sejvalem.

Na podzim zahřejí teplé polévky a vývary

21.listopadu » ČRo Sever
Na podzim zahřejí teplé polévky a vývary. To nám potvrdí náš host – Roman Sejval, učitel technologie přípravy pokrmů ze Soukromé hotelové školy Bukaschool v Mostě.

Učitel technologie přípravy pokrmů o zeleninové kuchyni

25.září » ČRo Sever
Naším hostem je Roman Sejval, učitel technologie přípravy pokrmů ze Soukromé hotelové školy Bukaschool v Mostě. Povídáme si s ním o zelenině v kuchyni a na talíři.

Fazole jsou potravou nového tisíciletí. Jsou plné bílkovin, levné a zasytí

1.června » ČRo Sever
Luštěniny do našeho jídelníčku rozhodně patří. Přesvědčí vás o tom náš host – Roman Sejval, učitel technologie přípravy pokrmů ze Soukromé hotelové školy Bukaschool.

„Malá maturita“ po italsku aneb Reportáž s plnou pusou. Co by řekl Pohlreich?

11.dubna » Mostecký deník
Navštěvují teprve druhý ročník střední školy a už musejí projít „malou maturitou“, u které třes rukou může skončit i rozbitým nádobím. Řeč je o studentech mostecké Bukaschool. Měli jsme možnost být u jejich netradiční „zkoušky ohněm“, a dívat se tee…

„Malá maturita“ po italsku aneb Reportáž s plnou pusou. Co by řekl šéfkuchař Pohlreich?

9.dubna » e-mostecko.cz
Most - Navštěvují teprve druhý ročník střední školy a už musejí projít „malou maturitou“, u které třes rukou může skončit i rozbitým nádobím. Řeč je o studentech Bukaschool. Měli jsme možnost být u jejich netradiční „zkoušky ohněm“, a dívat se teena…

Knedlíky od A do Z. Tipy a doporučení učitele technologie přípravy pokrmů

6.února » ČRo Sever
Mezi české klasiky patří domácí knedlíky. O surovinách, zadělávání těsta, tvarování i vaření knedlíků se bavíme s Romanem Sejvalem ze Soukromé hotelové školy Bukaschool.

Kuchaři olympionici učili v Mostě grilovat mládež. Lijáku navzdory

8.září » Mostecký deník
Venku se nejlépe griluje, když svítí slunce, ale čarovat s jídlem se dá i za deště. V Mostě to ukázal juniorský národní tým kuchařů, který se už začal připravovat na další světovou olympiádu a ve čtvrtek 8. září si odskočil na workshop grilování do …

S šéfkuchařem o grilování a jeho doplňcích

24.června » ČRo Sever
Hostem našeho vysílání učitel technologie přípravy pokrmů Soukromá hotelová škola Bukaschool, šéfkuchař Roman Sejval. Bavíme se s ním o grilování a všem, co k němu patří.

Učni v Prostřeno byli šikovní, pár přešlapů bych tam však viděl, říká učitel

3.března » Hobby.cz
Skupina studentů kuchařských oborů se zúčastnila speciální série pořadu Prostřeno na stanici Prima. Na první pohled se účastníci jevili jako velmi schopní budoucí kuchaři. Jak se jejich vystupování líbilo Romanu Sejvalovi, vedoucímu odborných předmě…

Chcete jíst zdravěji? Omezte tuk, bílou mouku a cukr

12.ledna » ČRo Sever
Odlehčená gastronomie bohužel nepatří do typické české kuchyně. Podle Romana Sejvala z gastronomické školy Bukaschool Češi nejsou zvyklí na odlehčená jídla a zeleninu.

Tato informační stránka o Roman Sejval zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Roman Sejval" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes