Roman Sejval |
Vztahuje se k |
I kuchaři mají svou olympiádu. Ta letošní se konala ve Stuttgartu – za účasti borců z Česka19.března » ČRo Sever Našimi hosty ve studiu jsou Roman Sejval z hotelové školy Bukaschool v Mostě a Lukáš Uher, kapitán juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Papiňák a pomalý hrnec jsou skvělými pomocníky, každý se ale hodí na něco jiného5.ledna » ČRo Sever Vrací se do módy poctivé pomalé vaření z kvalitních surovin? Nejen o tom se bavíme s učitelem technologie přípravy pokrmů z hotelové školy Bukaschool Romanem Sejvalem. Na podzim zahřejí teplé polévky a vývary21.listopadu » ČRo Sever Na podzim zahřejí teplé polévky a vývary. To nám potvrdí náš host – Roman Sejval, učitel technologie přípravy pokrmů ze Soukromé hotelové školy Bukaschool v Mostě. Učitel technologie přípravy pokrmů o zeleninové kuchyni25.září » ČRo Sever Naším hostem je Roman Sejval, učitel technologie přípravy pokrmů ze Soukromé hotelové školy Bukaschool v Mostě. Povídáme si s ním o zelenině v kuchyni a na talíři. Fazole jsou potravou nového tisíciletí. Jsou plné bílkovin, levné a zasytí1.června » ČRo Sever Luštěniny do našeho jídelníčku rozhodně patří. Přesvědčí vás o tom náš host – Roman Sejval, učitel technologie přípravy pokrmů ze Soukromé hotelové školy Bukaschool. „Malá maturita“ po italsku aneb Reportáž s plnou pusou. Co by řekl Pohlreich?11.dubna » Mostecký deník Navštěvují teprve druhý ročník střední školy a už musejí projít „malou maturitou“, u které třes rukou může skončit i rozbitým nádobím. Řeč je o studentech mostecké Bukaschool. Měli jsme možnost být u jejich netradiční „zkoušky ohněm“, a dívat se tee… „Malá maturita“ po italsku aneb Reportáž s plnou pusou. Co by řekl šéfkuchař Pohlreich?9.dubna » e-mostecko.cz Most - Navštěvují teprve druhý ročník střední školy a už musejí projít „malou maturitou“, u které třes rukou může skončit i rozbitým nádobím. Řeč je o studentech Bukaschool. Měli jsme možnost být u jejich netradiční „zkoušky ohněm“, a dívat se teena… Knedlíky od A do Z. Tipy a doporučení učitele technologie přípravy pokrmů6.února » ČRo Sever Mezi české klasiky patří domácí knedlíky. O surovinách, zadělávání těsta, tvarování i vaření knedlíků se bavíme s Romanem Sejvalem ze Soukromé hotelové školy Bukaschool. Kuchaři olympionici učili v Mostě grilovat mládež. Lijáku navzdory8.září » Mostecký deník Venku se nejlépe griluje, když svítí slunce, ale čarovat s jídlem se dá i za deště. V Mostě to ukázal juniorský národní tým kuchařů, který se už začal připravovat na další světovou olympiádu a ve čtvrtek 8. září si odskočil na workshop grilování do … S šéfkuchařem o grilování a jeho doplňcích24.června » ČRo Sever Hostem našeho vysílání učitel technologie přípravy pokrmů Soukromá hotelová škola Bukaschool, šéfkuchař Roman Sejval. Bavíme se s ním o grilování a všem, co k němu patří. Učni v Prostřeno byli šikovní, pár přešlapů bych tam však viděl, říká učitel3.března » Hobby.cz Skupina studentů kuchařských oborů se zúčastnila speciální série pořadu Prostřeno na stanici Prima. Na první pohled se účastníci jevili jako velmi schopní budoucí kuchaři. Jak se jejich vystupování líbilo Romanu Sejvalovi, vedoucímu odborných předmě… Chcete jíst zdravěji? Omezte tuk, bílou mouku a cukr12.ledna » ČRo Sever Odlehčená gastronomie bohužel nepatří do typické české kuchyně. Podle Romana Sejvala z gastronomické školy Bukaschool Češi nejsou zvyklí na odlehčená jídla a zeleninu. |
|