Radek Sotolář |
Vztahuje se k |
Diadém a Ulrika. Šlechtění nových odrůd vinné révy trvalo 20 let6.října » FAEI.cz Odborníci ze Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně (MENDELU) vyšlechtili dvě nové stolní odrůdy révy vinné. Jmenují se Diadém a Ulrika. Stolní odrůdy oproti moštovým nejsou určeny k výrobě vína, ale k přímé konzumaci. Jsou určené především… Diadém a Ulrika. Vědci z Brna vyšlechtili nové stolní odrůdy vína, odolné a voňavé1.října » Rádio Praha Odborníci z Mendelovy univerzity v Brně vypěstovali dvě nové stolní odrůdy révy vinné. Hrozny nejsou určené k výrobě vína, ale k jídlu. Je pro ně typické dřívější dozrávání a také vyšší odolnost vůči houbovým chorobám. Odrůdy se jmenují Diadém a Ulr… Vědci z Mendelovy univerzity vypěstovali dvě nové stolní odrůdy révy vinné1.října » Zemědělec Dvě nové stolní odrůdy révy vinné vypěstovali odborníci z lednické Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity (MENDELU) v Brně. Hrozny nejsou určené k výrobě vína, ale přímé konzumaci, dozrávají dříve a jsou odolnější vůči houbovým chorobám, uvedla un… V Lednici vyšlechtili nové stolní odrůdy révy vinné, trvalo to dvě dekády30.září » Agris Odborníci ze Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně vyšlechtili dvě nové stolní odrůdy révy vinné. Jmenují se Diadém a Ulrika a obě se vyznačují velmi raným dozráváním hroznů a vyšší odolností vůči houbovým chorobám. Šlechtění obou odrůd za… V Lednici vyšlechtili nové stolní odrůdy vína30.září » SCIENCE mag.cz Odborníci ze Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně vyšlechtili dvě nové stolní odrůdy révy vinné. Jmenují se Diadém a Ulrika a obě se vyznačují velmi raným dozráváním hroznů a vyšší odolností vůči houbovým chorobám. Šlechtění obou odrůd za… V Lednici vyšlechtili nové stolní odrůdy révy vinné30.září » Naše voda Odborníci ze Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně (MENDELU) vyšlechtili dvě nové stolní odrůdy révy vinné. Jmenují se Diadém a Ulrika a obě se vyznačují velmi raným dozráváním hroznů a vyšší odolností vůči houbovým chorobám. Šlechtění obo… Kvevri víno je nabité antioxidanty: fenolické látky ve víně, zejména flavonoidy, a jejich prospěšnost pro lidské zdraví10.ledna » MojeLahve.cz Kvevri vína se od vín vyrobených standardní technologií a oranžových vín vyrobených modifikovanou kachetinskou technologií liší vyšším obsahem fenolických látek, především flavonoidů. Ty jsou zdraví prospěšné a patří mezi významné antioxidanty. Jeji… |
|