|
Vztahuje se k |
Jak skloubit svatomartinské tradice s moderním konceptem „zero waste“ i ve vaší kuchyni?15.listopadu » MojeLahve.cz Zapomeňte na klasickou pečenou husu – přichází moderní, udržitelná a chuťově překvapivá verze, která propojuje gastronomii s vinařskou kulturou a trendem udržitelnosti z pohledu běžné domácnosti. Snaha uplatnit strategii „zero waste“ se promítla i d… Podruhé a zase skvěle. Zakladatel tetovacích studií otevřel táborské Triko30.září » Forbes Po úspěchu trendy večerky na pražském Smíchově se rozhodl expandovat na jih. Na jaře otevřel Michal Burda druhou pobočku a slaví úspěchy. Co je podle něj základem prosperujícího podnikání a jak zvládá šéfovat týmům v Praze a v Táboře? Když Michal Bu… Zažít město jinak - U Nikolajky Praha25.srpna » Informuji.cz Sousedská slavnost U Nikolajky se letos bude konat již počtvrté! Těšte se... | Praha 5 - (2020-09-19 00:00:00 - 2020-09-19 00:00:00) |
Oldřich Sahajdák
- Český kuchař
|