Radek David |
Vztahuje se k |
Hráškový hummus s avokádem, sušenými olivami a petrželkovým olejem podle Radka Davida z Vinografu13.listopadu » Fresh iPrima Tradičně se hummus připravuje z vařené cizrny, ale tento oblíbený blízkovýchodní pokrm snese i trochu toho experimentování. Svěží a lehce nasládlá variace z mraženého hrášku vás překvapí rafinovanou chutí i výraznou barvou. Perfektní předkrm připrav… Dýňové risotto s pečenou dýní, dýňovými semínky a stracciatellou podle Radka Davida z Vinografu5.listopadu » Fresh iPrima Dýňové risotto je klasický podzimní pokrm, který s oblibou vaříme doma, ale slaví úspěch i v restauracích. Inspirujte se verzí, kterou připravil šéfkuchař Radek David pro vinný bar Vinograf. Krémovost mu dodá nejen pyré z pečené dýně, ale také lahod… S Klárou u stolu: Vinný bar Vinograf láká na nový koncept, nové šéfkuchaře a nové menu23.října » Fresh iPrima Zatímco tradice pivnic je v Česku hluboce zakořeněná, kvalitní a moderní vinárnu, aby člověk pohledal. Pokud toužíte po sklence nebo lahvi pečlivě vybraného vína a k tomu zakousnout skvělé jídlo, mnoho možností nemáte. V Praze tuto výzvu naštěstí do… Jak využít chřest a jeho unikátní chuť s Radkem Davidem10.května » Kudy z nudy Chřest jako elixír mládí! Připojte se k nám na tento nezapomenutelný kurz, kde se společně ponoříme do světa chřestu – jednoho z nejlahodnějších a nejvíce ceněných jarních plodů. Chřest je nejen lahodný, ale také plný života, kterým můžeme obohatit … Co s vajíčky po Velikonocích? Nejlepší recepty z vajec natvrdo1.dubna » Blesk pro ženy.cz Vejce natvrdo jsou skvělá. Můžete si je jen tak poklást na chleba s máslem, hodí se do salátů i do pomazánek. Jenomže co s nimi po Velikonocích, kdy je jich víc, než dokážete sníst? Podívejte se na naše recepty z vajec natvrdo a určitě si nějaký zam… V JARNÍM TÓNU18.března » Za krásnější Vimperk Čeští kuchaři přivezli z olympiády stříbro. Ukázali, jak se vrcholově vaří20.února » Hobby.cz V německém Stuttgartu proběhl už 26. ročník kuchařské olympiády, kterou pořádá Německá asociace kuchařů a na kterou přijelo až 1 200 kuchařů z 55 zemí světa. Mezi týmy mnoha kategorií se zúčastnil i český regionální tým InterGast Culinary, který při… Dejte nám šanci, prosí luštěniny. Základní návod, jak je snadno uvařit12.prosince » Hobby.cz Luštěniny jsou skupinou rostlinných potravin, které zahrnují fazole, čočku, cizrnu a hrách. Jsou známé pro vysoký obsah bílkovin, vlákniny a různých vitamínů a minerálů, což z nich činí vynikající volbu pro zdravou stravu. Přitom uvařit je správně j… Proč nevyzkoušet zapomenuté vánoční recepty?2.prosince » ZenaX.cz K nejoblíbenějšímu cukroví patří vanilkové rohlíčky a linecká kolečka. Průměrně české domácnosti pečou osm druhů cukroví a drží se osvědčené klasiky. Proč ale nevyzkoušet lety osvědčené recepty, které z českých kuchyní postupně mizí? Tradiční cukrov… Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády28.listopadu » Fresh iPrima K nejoblíbenějšímu cukroví patří vanilkové rohlíčky a linecká kolečka. Průměrně české domácnosti pečou osm druhů cukroví a drží se klasiky. Proč ale nevyzkoušet lety osvědčené recepty, které z českých kuchyní postupně mizí, třeba sádlové cukroví? |
Oldřich Sahajdák
- Český kuchař
|