15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Radek David

Vztahuje se k

Hráškový hummus s avokádem, sušenými olivami a petrželkovým olejem podle Radka Davida z Vinografu

13.listopadu » Fresh iPrima
Tradičně se hummus připravuje z vařené cizrny, ale tento oblíbený blízkovýchodní pokrm snese i trochu toho experimentování. Svěží a lehce nasládlá variace z mraženého hrášku vás překvapí rafinovanou chutí i výraznou barvou. Perfektní předkrm připrav…

Dýňové risotto s pečenou dýní, dýňovými semínky a stracciatellou podle Radka Davida z Vinografu

5.listopadu » Fresh iPrima
Dýňové risotto je klasický podzimní pokrm, který s oblibou vaříme doma, ale slaví úspěch i v restauracích. Inspirujte se verzí, kterou připravil šéfkuchař Radek David pro vinný bar Vinograf. Krémovost mu dodá nejen pyré z pečené dýně, ale také lahod…

S Klárou u stolu: Vinný bar Vinograf láká na nový koncept, nové šéfkuchaře a nové menu

23.října » Fresh iPrima
Zatímco tradice pivnic je v Česku hluboce zakořeněná, kvalitní a moderní vinárnu, aby člověk pohledal. Pokud toužíte po sklence nebo lahvi pečlivě vybraného vína a k tomu zakousnout skvělé jídlo, mnoho možností nemáte. V Praze tuto výzvu naštěstí do…

Jak využít chřest a jeho unikátní chuť s Radkem Davidem

10.května » Kudy z nudy
Chřest jako elixír mládí! Připojte se k nám na tento nezapomenutelný kurz, kde se společně ponoříme do světa chřestu – jednoho z nejlahodnějších a nejvíce ceněných jarních plodů. Chřest je nejen lahodný, ale také plný života, kterým můžeme obohatit …

Co s vajíčky po Velikonocích? Nejlepší recepty z vajec natvrdo

Vejce natvrdo jsou skvělá. Můžete si je jen tak poklást na chleba s máslem, hodí se do salátů i do pomazánek. Jenomže co s nimi po Velikonocích, kdy je jich víc, než dokážete sníst? Podívejte se na naše recepty z vajec natvrdo a určitě si nějaký zam…

Čeští kuchaři přivezli z olympiády stříbro. Ukázali, jak se vrcholově vaří

20.února » Hobby.cz
V německém Stuttgartu proběhl už 26. ročník kuchařské olympiády, kterou pořádá Německá asociace kuchařů a na kterou přijelo až 1 200 kuchařů z 55 zemí světa. Mezi týmy mnoha kategorií se zúčastnil i český regionální tým InterGast Culinary, který při…

Dejte nám šanci, prosí luštěniny. Základní návod, jak je snadno uvařit

12.prosince » Hobby.cz
Luštěniny jsou skupinou rostlinných potravin, které zahrnují fazole, čočku, cizrnu a hrách. Jsou známé pro vysoký obsah bílkovin, vlákniny a různých vitamínů a minerálů, což z nich činí vynikající volbu pro zdravou stravu. Přitom uvařit je správně j…

Proč nevyzkoušet zapomenuté vánoční recepty?

2.prosince » ZenaX.cz
K nejoblíbenějšímu cukroví patří vanilkové rohlíčky a linecká kolečka. Průměrně české domácnosti pečou osm druhů cukroví a drží se osvědčené klasiky. Proč ale nevyzkoušet lety osvědčené recepty, které z českých kuchyní postupně mizí? Tradiční cukrov…

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

28.listopadu » Fresh iPrima
K nejoblíbenějšímu cukroví patří vanilkové rohlíčky a linecká kolečka. Průměrně české domácnosti pečou osm druhů cukroví a drží se klasiky. Proč ale nevyzkoušet lety osvědčené recepty, které z českých kuchyní postupně mizí, třeba sádlové cukroví?
Oldřich Sahajdák - Český kuchař

Tato informační stránka o Radek David zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Radek David" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes