Zdeněk Hýbl |
Vztahuje se k |
Inovace, odvaha a kreativita. Český barista Jaroslav Slámečka se na světovém šampionátu zařadil po bok nejlepších baristů světa3.července » FeedIT.cz Jaroslav Slámečka, spoluzakladatel pražírny Candycane coffee, na světovém šampionátu World Coffee in Good Spirits Championship 2024 v Kodani zazářil. Jde o významný milník pro českou kávovou scénu, když se Jaroslav … Continue reading Inovace, odvaha… V Praze si dáte lepší kávu než v Berlíně, říkají majitelé pražírny Candycane. I díky tomu mohou růst17.září » CzechCrunch Berlín je sice mezi milovníky kávy považován za Mekku, Praha mu ale dlouhodobě šlape na paty. A nejen Praha. V celém Česku kávová kultura jen kvete. Příspěvek V Praze si dáte lepší kávu než v Berlíně, říkají majitelé pražírny Candycane. I díky tomu … Moje hračky9.října » iHNed.cz V minulém roce vyhrál baristické mistrovství ČR, spolu s Adamem Gaszczykem stojí za pražskou kavárnou onesip coffee a pracuje i jako pražič v Candycane coffee. Vše se u něj točí kolem kávy, i jeho hračky. Autoškoly čeká nesnadný start. Hlavně motorkáře27.dubna » Mělnický deník Chytit volant a vyjet do západu slunce. Jakkoliv je tato představa romantická, koronavirus udělal mnohým mladým řidičům čáru přes rozpočet. Mezi opatření, která měla zabránit šíření koronaviru, totiž spadalo i pozastavení činnosti autoškol. Ty se ny… Češi jako milovníci kávy, těžké otoky u dětí i fotbal a brexit: To byl týden v Epicentru5.října » Blesk.cz Turismus, ani výměnu studentů či zájemců o práci případný tvrdý brexit nijak výrazně nezasáhne. Myslí si to britský velvyslanec v Česku Nick Archer. Ve čtvrtečním Epicentru mluvil i o fotbalu a ocenil český smysl pro humor. Úterní díl byl věnovaný M… „Kávová kultura v Česku je dobrá,“ říká barista roku. Cukr ani mléko nemá za barbarství2.října » Blesk.cz Nejen v rámci soutěží měl barista roku 2019 Zdeněk Hýbl možnost ochutnat kávu v nejrůznějších zemích, přesto nedá na dobře připravenou kávu v Česku dopustit. Dokonce by se od nás prý mohli leckde učit. Neodsuzuje kávu s mlékem, ani s cukrem. Jde tot… Vysílali jsme: Káva slaví svůj svátek. Jak ji připravit co nejlépe?1.října » Blesk.cz Jak nejlépe připravit kávu a které druhy jsou nejlepší? Co nejvíce ovlivňuje její chuť? Jak jsou na tom Češi s kávovou kulturou? Nejen o tom v Epicentru Blesku hovoři vítěz soutěže Barista roku Zdeněk Hýbl. Vysíláme z Blesku: Káva slaví svůj svátek. Jak ji připravit co nejlépe?1.října » Blesk.cz Jak nejlépe připravit kávu a které druhy jsou nejlepší? Co nejvíce ovlivňuje její chuť? Jak jsou na tom Češi s kávovou kulturou? Nejen o tom bude v Epicentru Blesku hovořit vítěz soutěže Barista roku Zdeněk Hýbl. Vysíláme od 15:00. |
Martin Kuciel
- Food blogger a pan Cuketka
|