15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Zdeněk Hýbl

Vztahuje se k

V Praze si dáte lepší kávu než v Berlíně, říkají majitelé pražírny Candycane. I díky tomu mohou růst

17.září » CzechCrunch
Berlín je sice mezi milovníky kávy považován za Mekku, Praha mu ale dlouhodobě šlape na paty. A nejen Praha. V celém Česku kávová kultura jen kvete. Příspěvek V Praze si dáte lepší kávu než v Berlíně, říkají majitelé pražírny Candycane. I díky tomu …

Moje hračky

9.října » iHNed.cz
V minulém roce vyhrál baristické mistrovství ČR, spolu s Adamem Gaszczykem stojí za pražskou kavárnou onesip coffee a pracuje i jako pražič v Candycane coffee. Vše se u něj točí kolem kávy, i jeho hračky.

Autoškoly čeká nesnadný start. Hlavně motorkáře

27.dubna » Mělnický deník
Chytit volant a vyjet do západu slunce. Jakkoliv je tato představa romantická, koronavirus udělal mnohým mladým řidičům čáru přes rozpočet. Mezi opatření, která měla zabránit šíření koronaviru, totiž spadalo i pozastavení činnosti autoškol. Ty se ny…

Češi jako milovníci kávy, těžké otoky u dětí i fotbal a brexit: To byl týden v Epicentru

5.října » Blesk.cz
Turismus, ani výměnu studentů či zájemců o práci případný tvrdý brexit nijak výrazně nezasáhne. Myslí si to britský velvyslanec v Česku Nick Archer. Ve čtvrtečním Epicentru mluvil i o fotbalu a ocenil český smysl pro humor. Úterní díl byl věnovaný M…

„Kávová kultura v Česku je dobrá,“ říká barista roku. Cukr ani mléko nemá za barbarství

2.října » Blesk.cz
Nejen v rámci soutěží měl barista roku 2019 Zdeněk Hýbl možnost ochutnat kávu v nejrůznějších zemích, přesto nedá na dobře připravenou kávu v Česku dopustit. Dokonce by se od nás prý mohli leckde učit. Neodsuzuje kávu s mlékem, ani s cukrem. Jde tot…

Vysílali jsme: Káva slaví svůj svátek. Jak ji připravit co nejlépe?

1.října » Blesk.cz
Jak nejlépe připravit kávu a které druhy jsou nejlepší? Co nejvíce ovlivňuje její chuť? Jak jsou na tom Češi s kávovou kulturou? Nejen o tom v Epicentru Blesku hovoři vítěz soutěže Barista roku Zdeněk Hýbl.

Vysíláme z Blesku: Káva slaví svůj svátek. Jak ji připravit co nejlépe?

1.října » Blesk.cz
Jak nejlépe připravit kávu a které druhy jsou nejlepší? Co nejvíce ovlivňuje její chuť? Jak jsou na tom Češi s kávovou kulturou? Nejen o tom bude v Epicentru Blesku hovořit vítěz soutěže Barista roku Zdeněk Hýbl. Vysíláme od 15:00.
Martin Kuciel - Food blogger a pan Cuketka

Tato informační stránka o Zdeněk Hýbl zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Zdeněk Hýbl" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes