Martin Kuciel Food blogger a pan Cuketka |
Vztahuje se k |
Luxusní bublanina dle Pauluse, Maršálka a Cuketky: recept, video5.dubna » KupníSíla.cz Nejjednodušší český moučník upečete lehce, ale nejdříve nakupte či nasbírejte kvalitní ingredience! Ideální jsou vajíčka z volného výběhu, poctivé farmářské máslo a ovoce přímo ze sadu. Svoje recepty nám prozradili mistři pekařského řemesla, ostatně… Skvělá rajská omáčka s plněnými paprikami, kterou jsme jako děti tolik milovali5.dubna » KupiMagazín.cz Rajská omáčka s plněným paprikovým luskem je velice vděčným jídlem! Nasládlá rajčatová omáčka má své kouzlo pro děti i dospělé. Nejčastěji ji podáváme s knedlíkem, ale také s těstovinami a někteří nedají dopustit na vařenou rýži. A právě tuto dobrůt… Velikonoční vejce obarvená přírodními barvami: Získáte nekonečnou škálu barev19.března » adam.cz Stačí mít po ruce pár základních surovin a vajíčka, která chcete obarvit. Martin Kuciel alias pan Cuketka otestoval spoustu různých způsobů a vybral ty, které bezvadně fungují a ještě navíc dávají úžasné barvy. Přitom si vystačíte jen se čtyřmi zákl… Dokonalé krkonošské kyselo: Pro lepší chuť je třeba použít tuto geniální fintu15.ledna » iReceptář.cz Krkonošské kyselo je pojem! Jistě se ale najdou i tací, kteří o něm slyší prvně. Není to kulajda, ale přece jsou si tyto kyselkavé houbové polévky podobné. Připravit kyselo není náročné a když to uděláte stejně jak radí ostřílení kuchaři, bude to la… Nejlepší recept na domácí vánočku? Tady si určitě vyberete!13.prosince » JakTak.cz Nejlepší recept na domácí vánočku? Tady si určitě vyberete! Mirka K. St, 12/13/2023 - 20:15 Dezerty a Moučníky Vaření a Pečení Vánoce 1 - 1000 Kč Mírný 30 minut a více Klíčová slova: Vánočka recept na vánočku jak upéct vánočku Hodnocení Vánočka jako… Jak správně vyškvařit sádlo a připravit si doma ty nejlepší škvarky9.prosince » KupiMagazín.cz Vepřové sádlo je nedílnou součástí české kuchyně. Dnes ho sice nahrazují různé oleje a margaríny, na některé recepty se však klasické sádlo stále hodí více. To kupované nicméně nemá takovou kvalitu, určitě se tedy vyplatí vyškvařit si ho doma. Se sp… Cukroví s pivem: Překvapivě dokonalý způsob, jak dodat nestárnoucí klasice novou dimenzi chutí5.prosince » iReceptář.cz Děláte každý rok pracny? Vyzkoušejte základní recept podle pana Cuketky nebo pivní verzi s brusinkami. Obě varianty jsou fantastické a jen se na jazyku rozplývají. Pít už jen z hlíny. Jaká keramická studia byste rozhodně neměli minout?17.srpna » czechdesign.cz Ulítáváte na keramice stejně jako my? Z jiného než z ručně vyrobeného hrnečku byste si svou ranní kávu ani neuměli představit? Rádi podporujete lokální tvůrce? Pokud jste si na všechny tyto otázky odpověděli kladně, náš výběr značek zaměřujících se … Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!11.srpna » Recepty.cz Jste milovníky povidel, ale nikdy jste si netroufli je připravit sami doma? A přitom je to tak jednoduché. Stačí mít košík plný švestek a může se jít na věc. S receptem od pana Cuketky je úspěch zaručen. Jak správně vyškvařit sádlo a připravit si doma ty nejlepší škvarky24.února » KupiMagazín.cz Vepřové sádlo je nedílnou součástí české kuchyně. Dnes ho sice nahrazují různé oleje a margaríny, na některé recepty se však klasické sádlo stále hodí více. To kupované nicméně nemá takovou kvalitu, určitě se tedy vyplatí vyškvařit si ho doma. Se sp… Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!9.listopadu » Recepty.cz Martinské rohlíčky s ořechovou náplní jsou sladkou klasikou, která neomrzí. Navíc je recept na ně jednoduchý a postavený tak, aby ho mohl zkusit každý. Udělejte si chvilku a mrkněte na Recepty pana Cuketky internetové televize Mall TV. Ušetřit se dá na masu. Znovu bude svátečním jídlem, míní food bloger pan Cuketka18.října » Hobby.cz První český food bloger se svými internetovými příspěvky začal v době, kdy nikdo netušil, co to blog je. Se stejnou prozíravostí dal před pár lety sbohem kulinářským exhibicím a vrhl se na skromnou kuchyni. Odborník na gastronomii Martin Kuciel alia… |
Oldřich Sahajdák
- Český kuchař
Klára Long Slámová
- Česká advokátka
Roman Paulus
- Šéfkuchař
Martin Zounar
- Český herec
Hana Hegerová
- Šansoniérka
|