|
Vztahuje se k |
Nejlepší biopotravinou roku 2025 je smetana ve skle6.září » EnviWeb.cz PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlásil výsledky soutěže Nejlepší biopotravina roku 2025. Celkovým vítězem se stala SMETANA BIO ve vratných sklenicích od společnosti Naše Farmy Pá-Pá. V dalších kategoriích uspěly například bio kančí šunka, jabl… Nejlepší biopotravinou roku 2025 je smetana ve skle od společnosti Naše Farmy Pá-Pá5.září » Zboží a Prodej Pro-Bio Svaz ekologických zemědělců vyhlásil výsledky soutěže Nejlepší biopotravina roku 2025. Celkovým vítězem se stala Smetana bio ve vratných sklenicích od společnosti Naše Farmy Pá-Pá. V dalších kategoriích uspěly například bio kančí šunka, jabl… 680 korun ročně. Tolik průměrně utratíme za bio potraviny5.září » Vitalia.cz Začal měsíc biopotravin, který přibližuje bio zemědělství veřejnosti a rekapituluje, jak se za uplynulý rok tento obor změnil a jaké potraviny patří mezi ty nejvíce ceněné. Odešla legenda české gastronomie. Vařila i Havlovi12.srpna » Forum24 Veřejnosti nejsou zpravidla na očích, avšak jejich činnost je důležitá. Bez těch, kdo vaří státníkům a jiným důležitým osobnostem, by to zkrátka nešlo. Jednou z nich byla také dáma, která se proslavila jako osobní šéfkuchařka Václava Havla. Dne 8. s… Michelinské vábení. Jaké české podniky by neměly chybět v letošním výběru?31.března » Forbes Česká gastronomie napjatě vyhlíží vydání letošního michelinského průvodce. Kdo jsou podle expertů ti nejžhavější adepti na zisk hvězdného ocenění? The post Michelinské vábení. Jaké české podniky by neměly chybět v letošním výběru? appeared first on … Jak na kocovinu po silvestru? Domácí vyprošťovák je česnek, pomáhá i zmrzlina1.ledna » Deník.cz Po silvestrovských oslavách se mnozí probouzejí s kocovinou a hledají účinné vyprošťováky. Tradiční české recepty, rady gurmeta Pavla Maurera a historika gastronomie Martina France či tipy od umělé inteligence nabízejí rozmanité způsoby, jak se s ne… Trampsk� tamtamy - Vzpom�nka na Jaroslava Foglara s Pavlem Maurerem22.listopadu » Bohoušek.cz Pozoruhodn� po�ad odvys�lalo 5. listopadu 2024 Country r�dio. V r�mci cyklu TRAMPSK� TAMTAMY uvedlo Vzpom�nku na Jaroslava Foglara s Pavlem Maurerem - Jest��b o�ima autora kni�n�ho rozhovoru Je�ek v kleci. Pivo jako kulturní dědictví? V Česku se může rozšířit na celou zemi8.října » Deník.cz Česká pivní kultura by se brzy mohla stát součástí národního nehmotného kulturního dědictví, což by otevřelo cestu k jejímu možnému zápisu na seznam UNESCO. Rozhodnutí o rozšíření na celou republiku se očekává v příštích týdnech. Iniciativa by podle… Jednozrnka-kamut-špalda jsou víc než rizoto19.září » Znojemský týden Soutěž „Nejlepší biopotravina roku 2024“ vyhlášená PRO BIO Svazem ekologických zemědělců zná své vítěze. V kategorii „gastronomie, pochutiny a ostatní potravinářské výrobky“ si první cenu [...] Nejlepší biopotravinou roku 2024 je vepřové maso v konzervě6.září » Biospotrebitel.cz Pro-bio Svaz ekologických zemědělců, Šumperk 5. 9. 2024. PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlásil výsledky soutěže Nejlepší biopotravina roku. Tou se pro rok 2024 stal „Bio přeštík v plechu“ z Biofarmy Sasov na Vysočině. Výběrové vepřové maso v … Z PRVNÍ RUKY: Biopotravinou roku 2024 se stal Bio přeštík v plechu5.září » Za krásnější Vimperk Praha, 5. září 2024 – Soutěž Nejlepší biopotravina roku zná své vítěze. Odborná porota ocenila výrobky v šesti různých kategoriích, přičemž absolutním vítězem se stala letošní produktová novinka z farmy Sasov. Výběrové vepřové maso prasat původního … Host: Pavel Maurer, odborník na gastronomii2.července » ČRo 2 - Praha Nakolik ho změnil pád ze skály v Alpách a následná klinická smrt? Co ho vedlo k vydání knižního rozhovoru s Jaroslavem Foglarem? Moderuje Barbora Chuecos. |
|