|
Vztahuje se k |
Váleček v rohlíku, kotouč v housce? EU chystá přejmenování výrobků bez masa17.srpna » Deník.cz Seitanový hamburger, sojový řízek, ovesný karbanátek. Takové názvy by brzy mohly z etiket výrobků a regálů obchodů zmizet. Evropská komise se zabývá označováním rostlinných výrobků a má řešit především to, aby nenesly názvy, které si zákazník spojí … Pochválena buď vegan klobása. V rostlinném řeznictví Bezmasna si pochutná každý9.října » Flowee Majitelé a provozovatelé Bezmasny David Hůlka a Diana Kahleová se rozhodně nebojí výzev nebo plavání proti proudu. Díky tomuto nastavení se také v našich českých podmínkách zrodil koncept, o kterém ve světě vědí už dávno. Otevřeli první rostlinné řeznictví v Česku. V Bezmasně na Letné najdete i šunku nebo sekanou9.září » CzechCrunch Sami se stali vegany a na trhu jim obchod, kde by si dali čerstvé lahůdky, chyběl. Otevřeli ho tak sami v Praze. V české verzi, jak se patří. Článek Otevřeli první rostlinné řeznictví v Česku. V Bezmasně na Letné najdete i šunku nebo sekanou se nejd… Tlačenka nebo klobásky bez masa? První rostlinné řeznictví v Česku slaví úspěchy23.srpna » Forbes Slovní spojení rostlinné řeznictví zní na první poslech trochu neuvěřitelně, v zahraničí se ale jedná o poměrně rozšířený koncept. Rostlinné alternativy oblíbených masných pochoutek nabízí například řeznictví El Vegans v Malaze, drážďanské Die Vegan… Diana a David si otevřeli rostlinné řeznictví a teď o nich píšou i v Americe. „Vegani nejedí pořád jenom mrkev,“ říkají15.července » REFRESHER Tlačenka, klobásy, holandské řízky, chlebíčky, sekaná v housce nebo třeba mleté na boloňskou. Taková klasická nabídka běžného řeznictví či masny, řekneš si možná. Co kdybychom ti ale řekli, že tohle všechno lze vyrobit úplně bez masa? Diana a David si otevřeli rostlinné řeznictví a teď o nich píšou i v Americe. „Vegani nejí pořád jenom mrkev,“ říkají14.července » REFRESHER Tlačenka, klobásy, holandské řízky, chlebíčky, sekaná v housce nebo třeba mleté na boloňskou. Taková klasická nabídka běžného řeznictví či masny, řekneš si možná. Co kdybychom ti ale řekli, že tohle všechno lze vyrobit úplně bez masa? Tlačenka či tatarák bez masa? V Praze otevřelo první veganské řeznictví v ČR19.června » Deník.cz V centru Prahy otevřelo první veganské řeznictví v Česku, které nabízí tradiční české pochoutky jako vinnou klobásu či tlačenku, ovšem výhradně z rostlinných surovin. Podnik Bezmasna, za nímž stojí Diana Kahleová a David Hůlka, se zaměřuje na výrobu… |
|