Michal Plšek

Vztahuje se k

Ochutnejte pomalu pečený bůček se zelím z červené cibule. Potěšil i Blanku Bohdanovou

Upéct vepřový bůček není příliš složité, jak zjistila Naďa Konvalinková s Patrikem Rozehnalem v pražské restauraci Zlatá Praha. Postup jim na střeše hotelu InterContinental předvedl tamní šéfkuchař Michal Voldřich, který k masu připravil zelí z če...

Ušubraný regiment

31.října » ČRo Brno
Těmto malým nočkům připraveným na sladko se říkalo jinak také vojačky, nebo vojsko a děti je milují. Tento recept je od Radky Brtišové z obce Vysoká Pole, která těsto připravuje z tvarohu. Variant ale existuje spousta.

Králičí hřbet ve slanině. Nad dobrotou s kukuřičnou pěnou se tetelila Bára Munzarová

Marka Fichtnera můžete znát jako porotce soutěže MasterChef, především je ale šéfkuchařem pražské restaurace Augustine. Dorazili za ním Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal, aby se naučili recept na králičí hřbet ve slanině s polentovou pěnou. A mi...

Kuřecí prsa v bylinkové páře ochutnáte a dojdou vám slova. Stejně jako Štefanu Margitovi

Ve slavném hotelu InterContinental šéfuje kuchyni Michal Voldřich. Vyrazili za ním Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal, aby se naučili vařit kuře v bylinkové páře s čočkou Belga. Na ochutnávku dorazil i operní zpěvák Štefan Margita. A rozhodně nel...

Nadýchaný a vláčný. Špekový knedlík ve smetanové omáčce vychválil Radek Balaš

V podzemí pražského barokního kláštera augustiniánů na Malé Straně se nachází speciální tréninková kuchyně hotelu Augustine. Šéfkuchař a porotce soutěže Master Chef Marek Fichtner v ní naučil vařit špekový knedlík s masovou slaninou Naďu Konvalink...

Pětiminutovému guláši rychle podlehnete. Hovězí stroganoff překvapil i Jana Kanyzu

Jestli přemýšlíte, jak oslnit návštěvu rychlým a efektním jídlem, zkuste hovězí stroganoff podle šéfkuchaře Pavla Kopičky z restaurantu Lavande. Naučila se ho i Naďa Konvalinková s Patrikem Rozehnalem, kteří si na výpomoc přizvali i herce a malíře...

Začínáte hubnout každé jaro? Zkuste to letos naposledy

Pokud se v nějakém období vyplatí začít hubnout, je to jaro. Spousta lidí se ale pustí do diet, aby brzy zase spadli do původní rutiny. Co na opakované začátky a každoroční jarní diety říká náš organismus? I na to odpovídala odbornice na hubnutí a...

Velikonoční mazanec

5.dubna » ČRo Brno
Pokud jste si na něj troufli, zkuste ho letos třeba právě podle tohoto receptu. Povede se totiž i úplnému začátečníkovi.

Burger podle profesionálů je jednoduchý, ale výborný. Potvrzuje to i Lída Nopová

V legendárním pražském hostinci U Medvídků umí připravit poctivé burgery. Fígle na hovězí variantu s pivní marmeládou prozradil šéfkuchař Eduard Kolda. Naďa Konvalinková s Patrikem Rozehnalem si k ochutnávce pozvali i zpěvačku Lídu Nopovou.

Bolí vás břicho? Možná vám tělo dává varovný signál

Existuje spousta důvodů, proč vás může bolet břicho, žádný z nich byste přitom neměli při častějším výskytu podceňovat. Co bolesti indikují? Jak se jich zbavit? A potýkají se obézní lidé s nepříjemnými pocity v oblasti břicha častěji? I na takové ...

Chcete se zbavit tuků? Zapojte svaly a dejte jim, co potřebují

Když přijde řeč na svaly, mnoho lidí si představí naolejované kulturisty nebo vypracované hvězdy akčních filmů. Bez svalů ale nemůže žít nikdo. Jak se o svaly starat? Pomáhají odbourávat tuky? A je potřeba chodit do posilovny? Odpovědi hledala dok...

Exploze chutí a vůní. Mořskou štiku pečenou v papilotě doporučuje i Liběna Rochová

Proč se vyplatí péct ryby v pečícím papíru spolu se zeleninou, vám předvede šéfkuchař restaurace Pastař Jiří Paur. Naďu Konvalinkovou spolu s Patrikem Rozehnalem naučil připravovat mořskou štiku v papilotě. Na ochutnávku dorazila i módní návrhářka...

Tato informační stránka o Michal Plšek zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Michal Plšek" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2018 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes