Monika Ptáčková |
Vztahuje se k |
Ovocné zmrzliny připravujeme primátům do kelímku, dáme jim i dřívko - Monika Ptáčková, host Lucie Výborné (video)28.července » Kurzy.cz Na závěr týdne se v Safari Parku ve Dvoře Králové podíváme do kuchyně. Rozlehlá kuchyně je bezobalová, bezpalmová, spousta věcí se připravuje z domácích zdrojů. Vedoucí výživy Monika Ptáčková s kolegyněmi připravuje jídlo pro tři tisíce zvířat. „Na … Ovocné zmrzliny připravujeme primátům do kelímku, dáme jim i dřívko. Každý by měl mít stejnou, mohli by si závidět, usmívá se v28.července » Rádiožurnál Na závěr týdne se v Safari Parku ve Dvoře Králové podíváme do kuchyně. Rozlehlá kuchyně je bezobalová, bezpalmová, spousta věcí se připravuje z domácích zdrojů. Zvířata ve dvorském safari parku denně spotřebují na 20 metráků sena a za rok 500 tun krmných dávek28.dubna » ČRo Hradec Králové Dnes vás v Safari Parku Dvůr Králové zveme do zákulisí oddělení výživy. Podíváte se do veřejnosti nepřístupných míst, kde pracují odborníci na zvířecí jídelníčky. Zelené klíčky z „kosmické“ laboratoře. Nejzdravější potrava na jídelníčku dvorského safari parku26.listopadu » ČRo Hradec Králové Minule jsme si v Safari parku Dvůr Králové prohlédli zařízení nové zelené laboratoře. Ve stojanech tam na 192 plastových tácech roste nejzdravější potrava pro zvířata, Safari Park Dvůr Králové je první zoo ve střední Evropě v produkci zeleného krmení z obilních klíčků19.listopadu » ČRo Hradec Králové V nové laboratoři sklízí Safari Park Dvůr Králové denně okolo 120 kilogramů zelené hmoty, kterou nabízí hrochům, hrošíkům, štětkounům, ale i primátům a impalám. |
|