Věra Schusterová |
Vztahuje se k |
V kuchařské soutěži opět bodovaly školy z Vysočiny7.listopadu » Jihlavské listy Národní kolo soutěže středoškolských kuchařů Trophée Mille ČR ovládl dančí hřbet s kaštanovou omáčkou a babiččiny povidlové buchtičky z rukou Elišky Havlíkové a Tomáše Petery. Právě tyto pokrmy z regionálních vysočinských surovin nejvíce zaujaly por… Soutěž Gurmet den ovládli Jihlavští9.listopadu » Jihlavské listy V sobotu to v jihlavském obchodním centru City park vonělo jídlem. Pořádal se zde Gurmet den s Krajem Vysočina, jehož součástí je republikové finále gastronomické soutěže žáků středních škol Trophée Mille ČR 2022. Osm dvoučlenných týmů se před zraky… Tereza a David z jihlavské školy zazářili v kuchařské soutěži. Na jaře pojedou na světové kolo do Francie8.listopadu » Jihlavská Drbna Během uplynulého víkendu probíhala v jihlavském Cityparku celorepubliková soutěž Trophée Mille ČR. Svá želízka v ohni tam měly i školy z našeho kraje. Nejvíce zazářila dvojice studentů z krajské Jihlavy - zlato si vyvařil David Lukačko a Tereza Urbá… Mladí kuchaři z Vysočiny budou vařit v michelinské restauraci3.dubna » regionalninovinky.cz Vítězové českého kola soutěže mladých kuchařů a cukrářů Trophée Mille, které uspořádal Kraj Vysočina loni v listopadu v Jihlavě se pod vedením svých mistrů na mezinárodní kolo skvěle připravili. Mladí kuchaři z Vysočiny uspěli, teď budou vařit v michelinské restauraci2.dubna » Třebíčský deník Bramborová medaile. Ta zbyla na studenty havlíčkobrodské obchodní akademie Věru Schusterovou a Martina Havlíčka, kteří se účastnili jako reprezentace České republiky mezinárodního kola soutěže Trophée Mille konaného ve francouzské Remeši. Dva mladí kuchaři z Vysočiny se probojovali na mezinárodní soutěž do Francie. Vezmou s sebou i číšnici3.března » Český rozhlas Vysočina Trophée Mille je prestižní kuchařská cena, kterou uděluje michelinský kuchař Philippe Mille na soutěžních kláních po celém světě. Letos se zúčastní studenti z Brodu. Kuchaři soutěžili na akci Gurmet den12.listopadu » Jihlavské listy Finále mezinárodní gastronomické soutěže žáků středních škol Trophée Mille bylo součástí soutěže Gurmet den s Krajem Vysočina, která se 6. 11. konala v jihlavském CityParku. Jihlavu reprezentovala střední škola OA, VOŠZ a SZŠ, SOŠS Jihlava. V zadání… V prestižní kulinářské soutěži vyhráli studenti z Havlíčkova Brodu. Vařili z vepřového, dýně a rakytníku10.listopadu » Jihlavská Drbna Jihlava opět hostila prestižní kulinářskou soutěž Trophée Mille ČR. Národní porotu nejvíce zaujalo dvouchodové menu připravené z vepřové pečeně, bramborových škubánků, kadeřavé kapusty, piva, dýně a rakytníku. Autory této vítězné kombinace jsou Věra… |
|