Pavel Skřivan |
Vztahuje se k |
Mouka není jed, chybí nám však lehké hladovění předků, vysvětluje odborník16.září » OnaDnes.cz Po tisíciletí byla pro člověka nepostradatelným zdrojem energie. V posledních letech však mouka o svoji dobrou pověst přišla. Dokonce je opředena řadou mýtů, jejichž základem jsou nemoci a zdravotní obtíže, které bílkoviny některých obilovin způsobu… Rady odborníků jak upéct skutečně skvělý domácí chléb31.prosince » iReceptář.cz O tom, co všechno může chuť i vzhled kváskového chlaba ovlivnit si s redakcí Receptáře povídali dva milovníci dobrého chleba - Pavel Skřivan a Jan Kreps. První zmíněný je potravinářský chemik s výrobní, vědeckou i akademickou praxí, druhý příznivec … TEST DNES: Chutný chléb umí i velká pekárna, nemusí stát více než 40 korun23.dubna » iDNES.cz Pamětníci žehrají na kvalitu chleba a mladí si raději pečou doma vlastní. Je opravdu ten kupovaný tak špatný? Test DNES ukázal, že i v obchodě koupíte chutné a poctivé chleby. Další články k tématu: TEST DNES: Úplné výsledky testu kvasových chlebů T… Obiloviny zůstávají základem naší výživy14.ledna » Haló noviny Základní surovinou pro výrobu potravin jsou u nás obiloviny. V důsledku celkového nadbytku potravin se objevují nejrůznější, často bizarní trendy ve stravování, které obilovinám nepřejí… »Dnes je potřeba se v našem civilizačn... |
Marian Jurečka
- Politik za KDU-ČSL
|