15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Radim Stráník

Vztahuje se k

Absolvent strojního inženýrství vyrábí kvašené rajčatové omáčky, zájem je velký

11.srpna » Ekolist
Vystudoval fakultu strojního inženýrství, dnes však břeclavský rodák Radim Stráník vyrábí kvašené rajčatové omáčky, se kterými letos očekává obrat přes 20 milionů korun. Před třemi lety se absolvent Vysokého učení technického rozhodl spojit lásku k …

Kvašené rajčatové omáčky jsou hitem

9.srpna » Náš REGION
Vystudoval fakultu strojního inženýrství, dnes však břeclavský rodák Radim Stráník vyrábí kvašené rajčatové omáčky, se kterými letos očekává obrat přes 20 milionů korun. Před třemi lety se absolvent…

Absolvent strojního inženýrství vyrábí kvašené rajčatové omáčky, zájem je velký

9.srpna » Agris
Vystudoval fakultu strojního inženýrství, dnes však břeclavský rodák Radim Stráník vyrábí kvašené rajčatové omáčky, se kterými letos očekává obrat přes 20 milionů korun. Před třemi lety se absolvent Vysokého učení technického rozhodl spojit lásku k …

Absolvent strojního inženýrství vyrábí kvašené rajčatové omáčky, zájem je velký

9.srpna » ČeskéNoviny.cz
Kostice (Břeclavsko) - Vystudoval fakultu strojního inženýrství, dnes však břeclavský rodák Radim Stráník vyrábí kvašené rajčatové omáčky, se kterými letos očekává obrat přes 20 milionů korun. Před...

Nakvašená vášeň. Japonsko přivedlo podnikatele k rajčatovým milionům

4.června » Forbes
Láska k jídlu a pracovní cesta do Japonska přivedly Radima Stráníka k založení firmy vyrábějící fermentované rajčatové zálivky. A už po dvou letech mu přinášejí radost rajčata i byznysová čísla.

Nápad na podnikání si přivezl z Japonska. Zákazníků přibývá a tržby rostou

6.dubna » iDNES.cz
Radim Stráník je rodák z Moravy. Několik let žil a pracoval v Japonsku. Nadchlo ho umami, a když je objevil v i našich rajčatech, začal z nich vyrábět omáčky. Před třemi lety založil vlastní e-shop. Od té doby se portfolio jeho výrobků rozrostlo a f…

ANKETA: Čemu věříte při informování o covidu?

5.února » Brněnský deník
Deník se na na jihu Moravy zeptal lidí na jejich názor ohledně informování o covidu. Čemu věříte a co vás naopak štve při informování o covidu? A kde informace čerpáte?

Břeclavan propadl fermentaci. Vytvořil jedinečnou omáčku ze zkvašených rajčat

8.prosince » Břeclavský deník
Šťavnatá rajčata přímo ze zahrady měl odmalička nejraději. V sezoně, kdy dozrávala, se postavil k záhonu a dokázal jíst jedno za druhým. Podobně to měl s kysaným zelím, zkvašenými okurky čili kvašáky, veškerou fermentovanou zeleninou a později i s o…

Tato informační stránka o Radim Stráník zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Radim Stráník" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes