Radim Stráník |
Vztahuje se k |
Absolvent strojního inženýrství vyrábí kvašené rajčatové omáčky, zájem je velký11.srpna » Ekolist Vystudoval fakultu strojního inženýrství, dnes však břeclavský rodák Radim Stráník vyrábí kvašené rajčatové omáčky, se kterými letos očekává obrat přes 20 milionů korun. Před třemi lety se absolvent Vysokého učení technického rozhodl spojit lásku k … Kvašené rajčatové omáčky jsou hitem9.srpna » Náš REGION Vystudoval fakultu strojního inženýrství, dnes však břeclavský rodák Radim Stráník vyrábí kvašené rajčatové omáčky, se kterými letos očekává obrat přes 20 milionů korun. Před třemi lety se absolvent… Absolvent strojního inženýrství vyrábí kvašené rajčatové omáčky, zájem je velký9.srpna » Agris Vystudoval fakultu strojního inženýrství, dnes však břeclavský rodák Radim Stráník vyrábí kvašené rajčatové omáčky, se kterými letos očekává obrat přes 20 milionů korun. Před třemi lety se absolvent Vysokého učení technického rozhodl spojit lásku k … Absolvent strojního inženýrství vyrábí kvašené rajčatové omáčky, zájem je velký9.srpna » ČeskéNoviny.cz Kostice (Břeclavsko) - Vystudoval fakultu strojního inženýrství, dnes však břeclavský rodák Radim Stráník vyrábí kvašené rajčatové omáčky, se kterými letos očekává obrat přes 20 milionů korun. Před... Nakvašená vášeň. Japonsko přivedlo podnikatele k rajčatovým milionům4.června » Forbes Láska k jídlu a pracovní cesta do Japonska přivedly Radima Stráníka k založení firmy vyrábějící fermentované rajčatové zálivky. A už po dvou letech mu přinášejí radost rajčata i byznysová čísla. Nápad na podnikání si přivezl z Japonska. Zákazníků přibývá a tržby rostou6.dubna » iDNES.cz Radim Stráník je rodák z Moravy. Několik let žil a pracoval v Japonsku. Nadchlo ho umami, a když je objevil v i našich rajčatech, začal z nich vyrábět omáčky. Před třemi lety založil vlastní e-shop. Od té doby se portfolio jeho výrobků rozrostlo a f… ANKETA: Čemu věříte při informování o covidu?5.února » Brněnský deník Deník se na na jihu Moravy zeptal lidí na jejich názor ohledně informování o covidu. Čemu věříte a co vás naopak štve při informování o covidu? A kde informace čerpáte? Břeclavan propadl fermentaci. Vytvořil jedinečnou omáčku ze zkvašených rajčat8.prosince » Břeclavský deník Šťavnatá rajčata přímo ze zahrady měl odmalička nejraději. V sezoně, kdy dozrávala, se postavil k záhonu a dokázal jíst jedno za druhým. Podobně to měl s kysaným zelím, zkvašenými okurky čili kvašáky, veškerou fermentovanou zeleninou a později i s o… |
|