15
new stories - click to show

Vladimíra Strnadelová

Related to

[KLUB JJ] Divertikulosa střeva – jak se při ní stravovat

4.October » Jíme Jinak
Divertikulosa střev je onemocnění, které postihuje stále větší skupinu lidí. Jaké jsou jeho příčiny a jak upravit stravu, abychom předešli problémům, které může způsobit, jaké potraviny do jídelníčku zařadit a kterým se naopak vyhnout, důležité so...

Obsah čísla 10/2021

29.September » Meduňka
Vážení a milí čtenáři, tento úvodník pro vás začínám psát v rehabilitačním ústavu na Slapech, kde jsem v létě po tříštivé zlomenině levého zápěstí a následné operaci strávila šest týdnů. Původně jsem o letních dnech měla zcela jiné představy, ale ...

Ze zářijové Meduňky: Otužování ano, ale…

17.September » Meduňka
Milí přátelé, také jste si naplánovali, že se budete otužovat, posílíte si imuitu a nemoci se vám budou v budoucnu obloukem vyhýbat? Záměr je to chvályhodný, ale je třeba to nepřehnat, protože pokud budeme v tomto případě „tlačit na pilu“, spíše s...

[KLUB JJ] Obiloviny, luštěniny – kdy máčet a kdy ne

14.September » Jíme Jinak
Které obiloviny a které luštěniny namáčet, které fermentovat a které nikoli? Jsou lepší mouky obilné nebo luštěninové? Které kdy používat a jakým se raději vyhnout, co je vhodné pro naše trávení, kde děláme často chybu. O tom všem jsme si povídali...

Obsah čísla 9/2021

25.August » Meduňka
Milí čtenáři,vítejte u zářijové Meduňky. Přichází k vám v čase pozdního léta, kdy se letní energie zklidňuje, příroda vydává svoji úrodu a my se začínáme připravovat na přicházející podzimní dny. A s tím vám Meduňka může pomoci!V hlavním tématu se...

[KLUB JJ] Pečivo při celiakii, HITu a intoleranci lepku

15.August » Jíme Jinak
Jaké pečivo je vhodné pro celiaky a lidí, kteří nemohou lepek? A jak je to s pečivem při histaminové toleranci? Jaký typ kvásku použít při různých zdravotních potížích a jak s ním pracovat, aby to bylo výhodné pro naše zdraví. O tom a mnoha dalšíc...

[KLUB JJ] Kváskové pečivo – kdy ano, kdy ne

13.August » Jíme Jinak
Je lepší kváskové pečivo nebo to klasické? Kdy kváskové pečivo není vhodné? Jak je to s konzumací pečiva a jaký vliv má na naše zdraví. Proč jsme na pečivu závislí a jak často by mělo být v jídelníčku řešíme S MUDr. Vladimírou Strnadelovou a Janem...

Horké počasí oslabuje srdce. Víte, jak ho posílit?

2.August » mojezdravi.cz
Letní horké dny se kvapem blíží, a tak je dobré si připomenout, jak v tomto čase chránit své srdce, které je vystavené zvýšené zátěži.

Obsah čísla 8/2021

28.July » Meduňka
Vítám vás, milí čtenáři, u srpnové Meduňky, která k vám přichází s tématem Emoce léčivé i ničivé.Ani se mi nechce připomínat, že jich máme v sobě a kolem sebe moc. Morava, teď záplavy u nás i v Německu, Belgii, Rakousku… Příroda si vybírá svoji da...

[KLUB JJ] Jak léčit afty a opary

7.July » Jíme Jinak
Proč se nám dělají afty a opary? Jak se jich zbavit, když nás trápí dlouhodobě, a co použít jako první pomoc, když se objeví? Jak léčit pásový opar? Tyto a další otázky jsme položili odborníkům, kteří se 25 let věnují celostní medicíně - MUDr. Vla...

[KLUB JJ] Reflux – jak vzniká a jak ho vyléčit

10.June » Jíme Jinak
Trápí vás pálení žáhy, tlak po jídle, říhání, zahlenění, chronický kašel nebo pocit na zvracení po jídle? Možná máte reflux - moderní chorobu, která postihuje stále více lidí. Jak dochází ke vzniku refluxu, jak ho vyléčit přírodní cestou, důležité...

Kurz zdravého životního stylu v Krkonoších (červenec 2021) se slevou pro členy klubu

14.May » Jíme Jinak
Chcete se dozvědět více o preventivní i léčebné stravě? Zajímají vás energie potravin a jaký mají vliv na náš organismus i psychiku? Chtěli byste poznat základy celostní diagnostiky, případně jednoduché léčebné procedury? Přidejte se k nám! Nejen ...

Tato informační stránka o Vladimíra Strnadelová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Vladimíra Strnadelová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2021 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes