Michal Bureš Sýkora |
Vztahuje se k |
Firmy hledají vhodné využití pro odpad při výrobě piva i vína22.února » Agris To, co dříve potravinářské firmy pokládaly za odpad, dnes stále častěji chtějí dále využít. Ze zbytků při výrobě vína tak vzniká za pomoci technologických postupů zpracovaných vědci z Mendelovy univerzity v Brně například hroznová mouka, ze které se… Vědci hledají cesty jak zpracovat potravinářský odpad21.února » Tretiruka.cz Stále více firem hledá cesty jak při potravinářské výrobě zpracovat všechny zbytky. To co dříve někteří považovali za odpad, se dnes snaží maximálně využít. Ze zbytků při výrobě vína tak vzniká za pomoci technologických postupů zpracovaných vědci z … Vědci z Brna hledají cesty, jak zpracovat potravinářský odpad21.února » Naše voda Stále více firem hledá cesty, jak při potravinářské výrobě zpracovat všechny zbytky. Jak přitom dnes informoval Filip Vrána z oddělení propagace Mendelovy univerzity v Brně, vědci z univerzity se například snaží využít odpad při výrobě vína. Ze zbyt… Brněnští vědci hledají cesty, jak zpracovat potravinářský odpad. Z hroznové mouky se například pečou sušenky21.února » Brněnská Drbna Stále více firem hledá cesty jak při potravinářské výrobě zpracovat všechny zbytky. To co dříve někteří považovali za odpad, se dnes snaží maximálně využít. Ze zbytků při výrobě vína tak vzniká za pomoci technologických postupů zpracovaných vědci z … |
|