15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Viera Šottníková

Vztahuje se k

Místo 2 tun slupek budou sušenky. Takto české firmy dělají jídlo z odpadu

Z Kofoly, přesněji řečeno její dceřiné společnosti Ugo, která vyrábí čerstvé šťávy, je dodavatel do pekárny. Ta ze zbytků řepy, jablek a mrkví, které už se nedají vylisovat, vyrábí sušenky. Značka Ugo spojila síly s Biopekárnou Zemanka, která už si …

Místo 2 tun slupek budou sušenky. Takto české firmy dělají jídlo z odpadu

21.července » Seznam Zprávy
Z Kofoly, přesněji řečeno její dceřiné společnosti Ugo, která vyrábí čerstvé šťávy, je dodavatel do pekárny. Ta ze zbytků řepy, jablek a mrkví, které už se nedají vylisovat, vyrábí sušenky.

Pro zvířata je pivovarských zbytků škoda, vědci je chtějí přidat do mouky

17.března » iDNES.cz
To, co dříve lidé považovali za odpad, se dnes maximálně snaží využít vědci i některé firmy. Nyní výzkumníci z Mendelovy univerzity v Brně hledají možnosti, jak zpracovat pivovarské mláto. Další články k tématu: Denně menza vyhodí 90 kilo jídla. Výz…

Pro zvířata je pivovarských zbytků škoda, vědci je chtějí přidat do mouky

17.března » iRegiony Impuls
To, co dříve lidé považovali za odpad, se dnes maximálně snaží využít vědci i některé firmy. Nyní výzkumníci z Mendelovy univerzity v Brně hledají možnosti, jak zpracovat pivovarské mláto.

Vědci z Mendelovy univerzity chtějí z mláta vyrábět sušenky a rohlíky

5.března » Agris
Ze zbytků při výrobě vína už dělají vědci z Mendelovy univerzity v Brně hroznovou mouku, z které pak pekaři pečou sušenky. Nyní hledají možnosti i na potravinářské zpracování pivovarského mláta. Podle odborníků obsahuje velké množství vlákniny a dal…

Z mláta chtějí vědci z Mendelovy univerzity udělat sušenky a rohlíky

5.března » Brněnský deník
Jižní Morava – Ze zbytků při výrobě vína už dělají vědci z Mendelovy univerzity v Brně hroznovou mouku, z které pak pekaři pečou sušenky. Nyní hledají možnosti i na potravinářské zpracování pivovarského mláta.

Jak z odpadu vytvořit sušenky? Geniální vědci z Brna na to přišli.

2.března » Blesk.cz
Vědci Mendelovy univerzity v Brně vymysleli, jak maximálně využít potravinářský odpad. Zbytky, které zůstávají při výrobě vína lze nyní využít i jinak než jako krmivo pro zvířata.

Firmy hledají vhodné využití pro odpad při výrobě piva i vína

22.února » Agris
To, co dříve potravinářské firmy pokládaly za odpad, dnes stále častěji chtějí dále využít. Ze zbytků při výrobě vína tak vzniká za pomoci technologických postupů zpracovaných vědci z Mendelovy univerzity v Brně například hroznová mouka, ze které se…

Vědci hledají cesty jak zpracovat potravinářský odpad

21.února » Tretiruka.cz
Stále více firem hledá cesty jak při potravinářské výrobě zpracovat všechny zbytky. To co dříve někteří považovali za odpad, se dnes snaží maximálně využít. Ze zbytků při výrobě vína tak vzniká za pomoci technologických postupů zpracovaných vědci z …

Vědci z Brna hledají cesty, jak zpracovat potravinářský odpad

21.února » Naše voda
Stále více firem hledá cesty, jak při potravinářské výrobě zpracovat všechny zbytky. Jak přitom dnes informoval Filip Vrána z oddělení propagace Mendelovy univerzity v Brně, vědci z univerzity se například snaží využít odpad při výrobě vína. Ze zbyt…

Brněnští vědci hledají cesty, jak zpracovat potravinářský odpad. Z hroznové mouky se například pečou sušenky

21.února » Brněnská Drbna
Stále více firem hledá cesty jak při potravinářské výrobě zpracovat všechny zbytky. To co dříve někteří považovali za odpad, se dnes snaží maximálně využít. Ze zbytků při výrobě vína tak vzniká za pomoci technologických postupů zpracovaných vědci z …

Tato informační stránka o Viera Šottníková zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Viera Šottníková" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes