David Valíček |
Vztahuje se k |
Chcete letos ušetřit? Zavařte si zeleninu na zimu22.července » Blesk pro ženy.cz Ceny zeleniny i ovoce se v poslední době šplhají do závratných výšin. Jestli letos chcete vyzrát na drahotu, doporučujeme zavařit si na zimu úrodu ze zahrádky nebo zeleninu z trhu. Ušetříte rodinný rozpočet, budete mít k dispozici kvalitní zeleninu … Surf and turf: Zkombinujte hovězí s mořskými plody. Je to nezvyklé, ale báječné21.července » Hobby.cz V dalším dílu Hoď to na gril spojí Jan Horký s Davidem Valíčkem na talíři element vody a země známý jako surf and turf. Jedná se o parádní recept, kde si na své přijdou milovníci mořských plodů a hovězího steaku v jednom pokrmu. Vyzrajte na drahou zimní zeleninu, zavařte si úrodu do sklenic18.července » Recepty.cz Milujete ovoce a zeleninu, ale se zármutkem sledujete neustálý růst cen za tyto zdravé suroviny. Především v zimě se tak stává, že zeleninu a ovoce ve svém jídelníčku omezujete. Postavte se cenám čelem a připravte se na zimu s našimi tipy na zavařov… VIDEO: Mořský vlk v papilotě je plný chutí středomoří. Dovolená na zahradě7.července » Hobby.cz Dneska potěšíme všechny milovníky středomořských ryb a mořských plodů. Jan Horký s Davidem Valíčkem totiž hodí na gril mořského vlka v papilotě, kterého vytuní slávkami, batáty s rajčatovou salsou a krustou z oliv kalamata. Udělejte si na grilu svátek. Vyzkoušejte to nejchutnější japonské wagyu30.června » Hobby.cz Dneska hodí Jan Horký s Davidem Valíčkem na gril nejkvalitnější a nejchutnější hovězí maso na světě – japonské wagyu. K němu vám naservírují pořádný kus farmářského květáku s třtinovým cukrem s chilli a svůj pokrm v asijském stylu doplní o krém z wa… Odpočiňte si na grilu od masa. I vegetariánské pokrmy mohou chutnat geniálně22.června » Hobby.cz Grilovací sezona je v plném proudu, po mase to chce trochu odlehčit. Proto vám dneska video Hoď to gril ukáže sice vegetariánské, nicméně dokonale dochucené recepty. Celé kuře na grilu za dvacet minut? Mistři vědí, jak na to15.června » Hobby.cz Dnes Jan Horký s Davidem Valíčkem připraví celé kuře v oblíbeném cajun rubu za neuvěřitelných 20 minut. Součástí pokrmu bude dokonce i pražený popcorn. Kuřátko z farmy si vezme do parády i Isaac Starobin, který ho připraví v americkém BBQ stylu s ch… VIDEO: Kouzlo bylinkového konfitu dá kotletě chuť úplně jiného vesmíru2.června » Hobby.cz Konfitované a šťavnaté kotletky z vepříka na bylinkovém másle s grilovanými baby brambůrky a farmářským chřestem. To je dnešním úkolem kuchařů Jana Horkého a Davida Valíčka. U vepříků zůstaneme i v dnešním Gril Tipu, kde vám Jakub Horák ukáže rychlý… Primátor Ostravy pekl s náměstky bábovky. Akce "Dík náhradním rodinám" se koná po celé zemi31.května » TV Polar Ostrava se připojila k celostátní výzvě na podporu pěstounství "Dík náhradním rodinám." Primátor města Jan Dohnal proto se svými náměstky pekl bábovky a na to, aby se nepřipálili dohlížel známý šéfkuchař David Valíček. Dík náhradním rodinám, Ostrava se připojila k celostátní výzvě31.května » Ostrava Děti mladší tří let nejsou v Ostravě již několik let umisťovány do ústavů, ale v krizovém období se jim dostává péče pěstounů na přechodnou dobu. V Moravskoslezském kraji je tzv. pěstounů na přechodnou dobu nejvíce v rámci celé země. Pěstounskou péč… VIDEO: Rychle, či pomalu? Dva způsoby, jak si na grilu užít květovou špičku26.května » Hobby.cz Hovězí květová špička a farmářská zelenina budou vedle našich mistrů grilu hrát hlavní roli v dnešním dílu grilovacího seriálu Hoď to na gril. David Valíček s Honzou Horkým předvedou, jak si na grilu připravit zauzenou květovou špičku s petrželovou … VIDEO: Co chutná líp, sekaný, nebo mletý burger? Vyzkoušejte to podle videa23.května » Hobby.cz Průvodci grilovacím pořadem si tentokrát vzali do parády jeden z nejznámějších pokrmů na grilu – burger. Připraví hned dvě varianty – z mletého a sekaného masa. K nim hodí ugrilovat sýr halloumi a v grilu upečou i domácí briošky. |
|