15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Marek Dyntera

Vztahuje se k

Metoda pokus omyl vyšla. Hanácká firma slaví 10 let na trhu a tržby rostou

14.září » iDNES.cz
Marek Dyntera má zkušenosti ze strojírenského managementu, Matěj Zavoral s vedením restaurace a Lukáš Medek je vystudovaný právník. Dnes jsou všichni tři společníky firmy Šufan, která vyrábí ořechová másla i další dobroty.

V Kanadě objevili mandlové máslo a začali ho ručně vyrábět v Česku. Nyní cílí na stomilionový obrat

20.března » Agris
Před deseti lety přišli na tuzemský trh s ořechovými másly, která v Česku nikdo neznal. Šlo tehdy doslova o pole neorané. I proto je vyráběli na „kolenou“, po několika skleničkách. Olomoucká firma Šufan, kterou založili Matěj Zavoral a Marek Dyntera…

Svět oříškových másel z Olomouce ladí také výživová specialistka

15.července » iRegiony Impuls
Chceme, aby se naše výrobky objevily v každé české spíži, říkají majitelé olomoucké firmy Šufan, která se specializuje na ořechové dobroty.

Olomoučtí průkopníci ořechových másel chtějí naučit lidi snídat. Jednou možná i ve vlastním bistru

27.března » CzechCrunch
Nedávno ještě Šufan řešil spor o jméno s firmou Žufánek, teď už se může soustředit na ořechy i vlastní čokoládu. Příspěvek Olomoučtí průkopníci ořechových másel chtějí naučit lidi snídat. Jednou možná i ve vlastním bistru pochází z CzechCrunch

Produkty z ořechů se v Česku zabydlují, říkají průkopníci z olomoucké firmy

28.prosince » Olomoucká Drbna
Ročně ve výrobě spotřebují přes padesát tun ořechů, ovesných vloček a dalších surovin. Potravinářskou firmu zaměřenou na ořechová másla založili Marek Dyntera s Matějem Zavoralem před sedmi lety, s tímto produktem přitom v Česku nikdo neměl příliš z…

Start, který rozhodně nešel jako po másle. „Ze začátku jsme prodali tři skleničky a vyslechli si hate,“ vypráví výrobci ořechov

5.prosince » pres.upmedia.cz
Když se Marek Dyntera a Matěj Zavoral vrátili ze svého několikaletého pobytu v Kanadě zpátky do Čech, brzy se jim zastesklo po tamějších oblíbených ořechových máslech. Podle jejich slov byl tehdy výběr v Česku chudý a nikdo zde másla lokálně nevyráb…

Virus byl impulzem k vývoji novinek, říkají výrobci ořechových másel

4.září » iDNES.cz
Inspiraci pro výrobu ořechových másel si zakladatelé olomoucké firmy Šufan přivezli z Kanady. Od roku 2014 jejich byznys stále roste, ročně zpracují 50 tun surovin. Září bude pro firmu přelomové, ještě o letních prázdninách potřebovala k životu 500 …

Virus byl impulzem k vývoji novinek, říkají výrobci ořechových másel

4.září » iRegiony Impuls
Inspiraci pro výrobu ořechových másel si zakladatelé olomoucké firmy Šufan přivezli z Kanady. Od roku 2014 jejich olomoucký byznys stále roste, ročně tak už zpracují padesát tun surovin. Září pro ně bude přelomové období - ještě o letních prázdninác…

Kanadská kvalita v Čechách aneb od Nutelly k pravému ořechovému máslu

14.září » Roklen 24
Ořechová másla jsou trendem, který se veze na vlně zdravého životního stylu. Většina Čechů však zná pouze Nutellu. Před pěti lety se ale český trh rozhodli změnit zakladatelé firmy Šufánek, Marek Dyntera a Matěj Zavoral, kteří představili 100% ořech…

Tato informační stránka o Marek Dyntera zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Marek Dyntera" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes