15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Lukáš Ende

Vztahuje se k

Kuchař Lukáš Ende, který vyučuje neslyšící studenty, byl hostem rozhlasového pořadu Návštěva

22.dubna » TICHÉ ZPRÁVY
0Nejvyšší kuchařské ocenění Lukáš Ende není jen tak ledajakým kuchařem. Je totiž držitelem nejvyššího kuchařského ocenění u nás, a to Kříže svatého Vavřince, kterým se může pochlubit jen hrstka kuchařů. Toto nejvyšší české vyznamenání uděluje Asocia…

Svátek všech milovníků skvělého jídla aneb Přenos z kulinářského festivalu Gastro v Hradci Králové

Ve čtvrtek 18. dubna vysíláme od 9:00 do 12:00 hodin z kulinářského festivalu Gastro v Hradci Králové. Zdena Kabourková spolu s Jitkou Slezákovou vám veškeré dění přiblíží.

Když děláte s masem, dostanete chuť na sladké. A při dortu zase na maso, směje se kuchař Lukáš Ende

Povídáme si o jídle a vaření, protože u nás máme skvělé kuchaře, kteří vyhrávají i světové kuchařské soutěže. Jedním z nich je mistr kuchař Lukáš Ende z Hradce Králové.

Pojďte si zavařit pod lízátka! Kuchař Lukáš Ende chystá přehlídku Gastro Hradec v malšovické aréně!

5.prosince » ČRo Hradec Králové
Mistr kuchař Lukáš Ende z Hradce Králové byl v listopadu za své kuchařské umění oceněn Křížem svatého Vavřince, což je prý nejvyšší možné profesní ocenění u nás.

Svíčková omáčka pochází už ze středověku. Ohledně jejího názvu jsou neshody

4.října » OnlyU
Svíčkovou na smetaně si můžete dát snad v každé restauraci. Jde o královnu českých omáček. Každý ji sice servíruje trochu jinak, je ale jen málokdo, kdo by řekl, že nemá tohle tradiční české jídlo rád. Víte ale, kdy omáčka vznikla a odkud pochází je…

Královnou českých omáček je svíčková. Vznikl její název podle svíček?

29.dubna » Rádio Praha
Svíčková na smetaně patří mezi královny českých omáček. Je to nejznámější české jídlo. Opravdu název omáčky vznikl podle svíček, které hořely na stole při večeři? A jak ji připravovala Magdalena Dobromila Rettigová?

Kulinářský festival Gastro vznikl z hladu kuchařů po soutěžení. Hradec Králové hostí už 25. ročník

20.března » ČRo Hradec Králové
Po třech letech se ve čtvrtek 23. března uskuteční třikrát odložený, jubilejní 25. ročník soutěže Gastro Hradec. Bude to tradičně v Kongresovém centru Aldis.

Svíčková omáčka, poklad české kuchyně, má kořeny ve Francii. Jen sladší mrkev zčásti nahrazuje celer

13.prosince » ČRo Hradec Králové
Dnešní radioporadna je o pokrmu, který u nás patří k nejoblíbenějším. Svíčková na smetaně, kdo by ji nemiloval. Kolik času je potřeba, jaké maso je ideální?

Na soutěži Kuchař Vysočiny se předvedou největší kuchařské talenty z gastronomických škol kraje

Školní cvičná kuchyně Obchodní akademie a hotelové školy v Havlíčkově Brodě je obsazena od rána a až do odpoledne.

Tato informační stránka o Lukáš Ende zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Lukáš Ende" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes