Jiří Giesl |
Vztahuje se k |
Na filtrovanou kávu nedají dopustit ani odborníci, při přípravě je však třeba dodržet tři pravidla29.února » Tojesenzace.cz Když se řekne „filtrovaná káva“, běžný člověk si představí namletou kávu, papírový filtr a pořádně velký šálek. Jinými slovy, o něco The post Na filtrovanou kávu nedají dopustit ani odborníci, při přípravě je však třeba dodržet tři pravidla first ap… Na filtrovanou kávu nedají dopustit ani odborníci, při přípravě je však třeba dodržet tři pravidla27.února » Kurzy.cz Když se řekne „filtrovaná káva“, běžný člověk si představí namletou kávu, papírový filtr a pořádně velký šálek. Jinými slovy, o něco sofistikovanější sestru nechvalně známého „turka“. Kofeinová succes story. Do šumperské Pikoly se sjíždí lidé z celé republiky25.listopadu » Forbes Před pikolou za pikolou. A především v Pikole. Skvělé výběrové kafe z vlastní pražírny, dorty jako ze snu a odvaha dělat věci po svém. Malý úkaz v podobě této rodinné kavárny už devět let zpříjemňuje (nejen) Šumperákům jejich rána. Jaký je příběh mí… Malé zjevení z Šumperka. Rodinná kavárna Pikola dokazuje, že i na malém městě lze rozjet úspěšný gastro projekt31.srpna » czechdesign.cz Když chcete na malém městě něco prosadit, potřebujete nutnou dávku trpělivosti a hlavně odvahy. Ta manželům Gieslovým nechyběla, a tak založili malou kavárnu s názvem, který dávno nabral jiný význam. Z malého podniku pro pár osob vznikl jejich život… ex-presso: Jiří Giesl30.ledna » Full Moon Zine Pořádá koncerty, cestuje, aby viděl, pije, aby žil. Pročež byl tím povolaným, kdo má na starost i na svědomí kávu značky Full Moon. |
|