Kateřina Holnová |
Vztahuje se k |
Lidé si odvykli chodit do hospod, tvrdí restauratéři. Nabídnuté náhrady jsou jim málo5.února » Aktuálně.cz Vláda od příští středy zruší povinnost prokazovat se při návštěvě restaurací očkováním nebo prodělaným covidem. Asociace: Restauratéři vítají zrušení opatření, vláda musí představit další plán3.února » globe24.cz Restauratéři podle Asociace malých a středních podniků a živnostníků (AMSP) vítají zrušení přísných opatření od příštího týdne. Silné oživení poptávky nečekají hned v únoru, v březnu se stoupajícími teplotami by se ale mělo dostavit. Restauratéři vítají zrušení opatření, z novely pandemického zákona mají strach3.února » EuroZprávy.cz Restauratéři podle Asociace malých a středních podniků a živnostníků (AMSP) vítají zrušení přísných opatření od příštího týdne. Silné oživení poptávky nečekají hned v únoru, v březnu se stoupajícími teplotami by se ale mělo dostavit. Asociace: Z novely pandemického zákona mají gastronomové strach3.února » newsbox.cz Restauratéři podle Asociace malých a středních podniků a živnostníků (AMSP) vítají zrušení přísných opatření od příštího týdne. Silné oživení poptávky nečekají hned v únoru, v březnu se stoupajícími teplotami by se ale mělo dostavit. V gastronomii výnos mezi 22:00 a půlnocí často tvoří podstatnou část denních tržeb26.listopadu » newsbox.cz V gastronomii výnos mezi 22:00 a půlnocí často podle Asociace restauratérů APRON tvoří podstatnou část denních tržeb, i kolem 30 procent. Některé podniky navíc otevírají až večer, za současných podmínek se jim to nevyplatí a nové vládní nařízení pro… Asociace: V gastronomii výnos od 22:00 do 24:00 je často podstatnou částí tržeb26.listopadu » globe24.cz V gastronomii výnos mezi 22:00 a půlnocí často podle Asociace restauratérů APRON tvoří podstatnou část denních tržeb, i kolem 30 procent. Některé podniky navíc otevírají až večer, za současných podmínek se jim to nevyplatí a nové vládní nařízení pro… Výnos od 22:00 do 24:00 tvoří v gastronomii až třetinu tržeb26.listopadu » EuroZprávy.cz V gastronomii výnos mezi 22:00 a půlnocí často podle Asociace restauratérů APRON tvoří podstatnou část denních tržeb, i kolem 30 procent. Některé podniky navíc otevírají až večer, za současných podmínek se jim to nevyplatí a nové vládní nařízení pro… Asociace: V gastronomii výnos od 22:00 do 24:00 je často podstatnou částí tržeb26.listopadu » ČeskéNoviny.cz Praha - V gastronomii výnos mezi 22:00 a půlnocí často podle Asociace restauratérů APRON tvoří podstatnou část denních tržeb, i kolem 30 procent. Některé podniky navíc otevírají až... Večerka v deset? Vláda se nepoučila, lidé se budou shlukovat, reaguje gastro25.listopadu » iDNES.cz Vrací se státem nařízené zavírání hospod a restaurací ve 22:00. Představitelům gastro byznysu opatření nedává smysl, upozorňují na zkušenost z minulého roku: před hospodami se kvůli opatření tvořily hloučky, takže ke kýženému omezení kontaktů stejně… "Zlatý" konec roku se hospodám rozplývá. V létě lepily ztráty, teď firmy ruší večírky22.října » Aktuálně.cz V červenci restaurace dosáhly nejvyšších tržeb za uplynulého dva a půl roku, silný byl i srpen a září. Vánoční "večírková" sezona však vypadá špatně. "Lidé jen pípnou a odejdou." Číšníci mají kvůli kartám méně dýšek, kritizují i danění20.září » Aktuálně.cz Masivní rozšíření placení kartou změnilo etiketu spropitného v gastronomii. Některé terminály nabízí funkci, jež hosta požádá o "dýško" v procentech. Karty nebereme. Proč řada restaurací v Česku tvrdohlavě trvá na hotovosti6.září » Aktuálně.cz Podnik musí při používání platebního terminálu odvádět provizi. Restaurace si je však započítávají do cen jako u všech ostatních nákladů. |
|