Jan Horký |
Vztahuje se k |
Půl talíře zeleniny a ovoce jako základ vyvážené stravy. Velkolepá expozice plná vůní a barev začíná již 3. října2.října » Tojesenzace.cz Šestimetrová postava ženy pojmenované NATURA se sukněmi zdobenými kvalitním tuzemským ovocem a zeleninou jako dominanta hlavní expozice, dále gastrofestival Olima, The post Půl talíře zeleniny a ovoce jako základ vyvážené stravy. Velkolepá expozice … Expozice plná vůní a barev, kvalitní gastronomie, bylinky i koření2.října » idobryden.cz Šestimetrová postava ženy pojmenované NATURA se sukněmi zdobenými kvalitním tuzemským ovocem a zeleninou jako dominanta hlavní expozice, dále gastrofestival Olima, na kterém předvede své kuchařské umění známá herečka Markéta Hrubešová, šéfkuchař Rom… Úchvatná expozice plná vůní a barev. Podzimní Flora Olomouc už za týden26.září » Olomoucký deník Podzimní výstava Flora Olomouc – Hortikomplex je za dveřmi a pořadatelé lákají na spoustu skvělých zážitků. Dominantou velkolepé hlavní expozice v pavilonu A tentokrát bude šest metrů vysoká postava ženy jménem Natura oděná do šatů zdobených ovocem … Surf and turf: Zkombinujte hovězí s mořskými plody. Je to nezvyklé, ale báječné21.července » Hobby.cz V dalším dílu Hoď to na gril spojí Jan Horký s Davidem Valíčkem na talíři element vody a země známý jako surf and turf. Jedná se o parádní recept, kde si na své přijdou milovníci mořských plodů a hovězího steaku v jednom pokrmu. VIDEO: Mořský vlk v papilotě je plný chutí středomoří. Dovolená na zahradě7.července » Hobby.cz Dneska potěšíme všechny milovníky středomořských ryb a mořských plodů. Jan Horký s Davidem Valíčkem totiž hodí na gril mořského vlka v papilotě, kterého vytuní slávkami, batáty s rajčatovou salsou a krustou z oliv kalamata. Udělejte si na grilu svátek. Vyzkoušejte to nejchutnější japonské wagyu30.června » Hobby.cz Dneska hodí Jan Horký s Davidem Valíčkem na gril nejkvalitnější a nejchutnější hovězí maso na světě – japonské wagyu. K němu vám naservírují pořádný kus farmářského květáku s třtinovým cukrem s chilli a svůj pokrm v asijském stylu doplní o krém z wa… Odpočiňte si na grilu od masa. I vegetariánské pokrmy mohou chutnat geniálně22.června » Hobby.cz Grilovací sezona je v plném proudu, po mase to chce trochu odlehčit. Proto vám dneska video Hoď to gril ukáže sice vegetariánské, nicméně dokonale dochucené recepty. Celé kuře na grilu za dvacet minut? Mistři vědí, jak na to15.června » Hobby.cz Dnes Jan Horký s Davidem Valíčkem připraví celé kuře v oblíbeném cajun rubu za neuvěřitelných 20 minut. Součástí pokrmu bude dokonce i pražený popcorn. Kuřátko z farmy si vezme do parády i Isaac Starobin, který ho připraví v americkém BBQ stylu s ch… VIDEO: Kouzlo bylinkového konfitu dá kotletě chuť úplně jiného vesmíru2.června » Hobby.cz Konfitované a šťavnaté kotletky z vepříka na bylinkovém másle s grilovanými baby brambůrky a farmářským chřestem. To je dnešním úkolem kuchařů Jana Horkého a Davida Valíčka. U vepříků zůstaneme i v dnešním Gril Tipu, kde vám Jakub Horák ukáže rychlý… VIDEO: Co chutná líp, sekaný, nebo mletý burger? Vyzkoušejte to podle videa23.května » Hobby.cz Průvodci grilovacím pořadem si tentokrát vzali do parády jeden z nejznámějších pokrmů na grilu – burger. Připraví hned dvě varianty – z mletého a sekaného masa. K nim hodí ugrilovat sýr halloumi a v grilu upečou i domácí briošky. Rohlík spolu s Big Green Egg spouští grilovací TV seriál19.května » MediaGuru Rohlík ve spolupráci se značkou keramických grilů Big Green Egg startuje vlastní grilovací pořad „Hoď to na gril!“. Grilujte klobásky v pivní marinádě. Zaručená střela, která vás nadchne19.května » Hobby.cz V dalším dílu grilovacího pořadu představí Jan Horký s Davidem Valíčkem recept, který zaútočí na všechny vaše smysly – grilované klobásky ve fusion stylu – s chorizem, medovo-pivní marinádou, římským salátem s jablky servírované na opečené ciabattě.… |
|