Stanislav Janíček |
Vztahuje se k |
Když chce malý pekař uspět, musí péct i dvacet druhů chleba19.října » Metro Co vozí Češi z dovolené? Někdo vína, jiný parádu. Češi žijící dlouhodobě v zahraničí neodolají, aby si nedovezli ingredience na český chléb. Rohlík jako tradiční pečivo s bohatou historií a rozmanitými variantami21.srpna » Tojesenzace.cz Rohlík je bezpochyby jedním z nejoblíbenějších druhů pečiva v České republice. Má nejen bohatou historii, ale také širokou škálu variant, The post Rohlík jako tradiční pečivo s bohatou historií a rozmanitými variantami first appeared on Tojesenzace.… Pekařina je sexy řemeslo. Noční směny jsou díky moderním technologiím často minulostí13.června » ČRo Pardubice Do Pardubic se sjeli pekaři z celého Česka, aby se utkali v soutěži o Chléb roku 2024. Jubilejní 30. ročník Dnů chleba byl rekordní v počtu přihlášených bochníků. Komise hodnotila v Pardubicích rekordních 111 bochníků chleba13.června » Pardubický deník Některé pekárny víc investují do moderních technologií a automatizují výrobu, což minulé roky tolik nedělaly. Situace v oboru se po inflační krizi začala zlepšovat loni a letos trend pokračuje. Automatizace provozu také pomáhá vyřešit nedostatek pek… Ředitel pekařského svazu: Automatizace výroby řeší nedostatek pekařů12.června » Agris Některé pekárny víc investují do moderních technologií a automatizují výrobu, což minulé roky tolik nedělaly. Situace v oboru se po inflační krizi začala zlepšovat loni a letos trend pokračuje. Automatizace provozu také pomáhá vyřešit nedostatek pek… Ředitel pekařského svazu: Automatizace výroby řeší nedostatek pekařů12.června » ČeskéNoviny.cz Pardubice - Některé pekárny víc investují do moderních technologií a automatizují výrobu, což minulé roky tolik nedělaly. Situace v oboru se po inflační krizi začala zlepšovat loni a letos trend pokračuje.... Pekařina má budoucnost, říká chlebový someliér14.května » Tojesenzace.cz V rámci veletrhu Czech Food Expo, který se konal od 9. do 12. května na prostorném výstavišti v srdci České The post Pekařina má budoucnost, říká chlebový someliér first appeared on Tojesenzace.cz . Chlebový someliér zavítá na Czech Food Expo 202424.dubna » Nová Večerní Praha Od 9. do 12. května se českobudějovické výstaviště promění v pulzující centrum gastronomického dění.... Czech Food Expo24.dubna » Kudy z nudy Od 9. do 12. května se na výstavišti v Českých Budějovicích uskuteční druhý ročník národního potravinářského veletrhu Czech Food Expo. Chlebový someliér na Czech Food Expo 202424.dubna » Informuji.cz Od 9. do 12. května se českobudějovické výstaviště promění v... | České Budějovice - (2024-05-09 00:00:00 - 2024-05-12 00:00:00) |
|