15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Stanislav Janíček

Vztahuje se k

Když chce malý pekař uspět, musí péct i dvacet druhů chleba

19.října » Metro
Co vozí Češi z dovolené? Někdo vína, jiný parádu. Češi žijící dlouhodobě v zahraničí neodolají, aby si nedovezli ingredience na český chléb.

Rohlík jako tradiční pečivo s bohatou historií a rozmanitými variantami

21.srpna » Tojesenzace.cz
Rohlík je bezpochyby jedním z nejoblíbenějších druhů pečiva v České republice. Má nejen bohatou historii, ale také širokou škálu variant, The post Rohlík jako tradiční pečivo s bohatou historií a rozmanitými variantami first appeared on Tojesenzace.…

Pekařina je sexy řemeslo. Noční směny jsou díky moderním technologiím často minulostí

13.června » ČRo Pardubice
Do Pardubic se sjeli pekaři z celého Česka, aby se utkali v soutěži o Chléb roku 2024. Jubilejní 30. ročník Dnů chleba byl rekordní v počtu přihlášených bochníků.

Komise hodnotila v Pardubicích rekordních 111 bochníků chleba

13.června » Pardubický deník
Některé pekárny víc investují do moderních technologií a automatizují výrobu, což minulé roky tolik nedělaly. Situace v oboru se po inflační krizi začala zlepšovat loni a letos trend pokračuje. Automatizace provozu také pomáhá vyřešit nedostatek pek…

Ředitel pekařského svazu: Automatizace výroby řeší nedostatek pekařů

12.června » Agris
Některé pekárny víc investují do moderních technologií a automatizují výrobu, což minulé roky tolik nedělaly. Situace v oboru se po inflační krizi začala zlepšovat loni a letos trend pokračuje. Automatizace provozu také pomáhá vyřešit nedostatek pek…

Ředitel pekařského svazu: Automatizace výroby řeší nedostatek pekařů

12.června » ČeskéNoviny.cz
Pardubice - Některé pekárny víc investují do moderních technologií a automatizují výrobu, což minulé roky tolik nedělaly. Situace v oboru se po inflační krizi začala zlepšovat loni a letos trend pokračuje....

Pekařina má budoucnost, říká chlebový someliér

14.května » Tojesenzace.cz
V rámci veletrhu Czech Food Expo, který se konal od 9. do 12. května na prostorném výstavišti v srdci České The post Pekařina má budoucnost, říká chlebový someliér first appeared on Tojesenzace.cz .

Chlebový someliér zavítá na Czech Food Expo 2024

Od 9. do 12. května se českobudějovické výstaviště promění v pulzující centrum gastronomického dění....

Czech Food Expo

24.dubna » Kudy z nudy
Od 9. do 12. května se na výstavišti v Českých Budějovicích uskuteční druhý ročník národního potravinářského veletrhu Czech Food Expo.

Chlebový someliér na Czech Food Expo 2024

24.dubna » Informuji.cz
Od 9. do 12. května se českobudějovické výstaviště promění v... | České Budějovice - (2024-05-09 00:00:00 - 2024-05-12 00:00:00)

Tato informační stránka o Stanislav Janíček zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Stanislav Janíček" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes