15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Robert Koura

Vztahuje se k

Čapadlo u Hollaru nabídne pivnici, kavárnu, bary i cvičení jógy

29.března » Pražský patriot
Novým provozovatelem čapadla u Hollaru v Praze 1 je od března Robert Koura, šéfkuchař pražské restaurace U Pinkasů. Zónu kolem čapadla se svým týmem upravil a pokud tomu bude přát počasí, v polovině dubna by ho rád zpřístupnil veřejnosti.

Dvanáctka hledá provozovatele části areálu Viničního domku

30.ledna » PrahaIN.cz
Radnice dvanácté městské části hledá pomocí vyhlášeného pachtu provozovatele, který si vezme na starost pořádání akcí pro veřejnost a provozování občerstvení v replice stodoly v areálu Viničního domku. Minimální roční pachtovné je 12 tisíc korun.

K Pinkasům se chodí na pivo od roku 1843

6.září » i60.cz
Pokud jste nenavštívili Pinkasovy, nebyli jste v Praze! Taková je sláva restaurace, kterou proslavily především dvě skutečnosti. Plzeňský Prazdroj, který tu mají neustále na čepu od roku 1843 a vyhlášená kuchyně paní Karolíny Brabcové.

Recepty pro milovníky masa a české kuchyně

15.dubna » Novinky.cz
Do tradiční české kuchyně neodmyslitelně patří různě upravené vepřové maso, ale také krůta či další druhy mas. Pokud tedy milujete klasiku, vyzkoušejte s námi recepty od šéfkuchaře Robert Koura z pražské Restaurace U Pinkasů.

Husí hostina. Jak se se sváteční pečínkou vypořádávají šéfkuchaři? A která část husy je nejoblíbenější?

9.listopadu » Lidovky.cz
Svatý Martin sice na bílém koni přijíždí v posledních letech stále řidčeji, ale tradice svátečních husích hodů je rok od roku populárnější. Jak se s pečínkou vypořádává moderní gastronomie? A kde zůstávají u tradičních receptů? Další články k tématu…
Osmany Laffita - Módní návrhář
Seznam.cz - Internetová společnost

Tato informační stránka o Robert Koura zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Robert Koura" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes