Robert Koura |
Vztahuje se k |
Čapadlo u Hollaru nabídne pivnici, kavárnu, bary i cvičení jógy29.března » Pražský patriot Novým provozovatelem čapadla u Hollaru v Praze 1 je od března Robert Koura, šéfkuchař pražské restaurace U Pinkasů. Zónu kolem čapadla se svým týmem upravil a pokud tomu bude přát počasí, v polovině dubna by ho rád zpřístupnil veřejnosti. Dvanáctka hledá provozovatele části areálu Viničního domku30.ledna » PrahaIN.cz Radnice dvanácté městské části hledá pomocí vyhlášeného pachtu provozovatele, který si vezme na starost pořádání akcí pro veřejnost a provozování občerstvení v replice stodoly v areálu Viničního domku. Minimální roční pachtovné je 12 tisíc korun. K Pinkasům se chodí na pivo od roku 18436.září » i60.cz Pokud jste nenavštívili Pinkasovy, nebyli jste v Praze! Taková je sláva restaurace, kterou proslavily především dvě skutečnosti. Plzeňský Prazdroj, který tu mají neustále na čepu od roku 1843 a vyhlášená kuchyně paní Karolíny Brabcové. Recepty pro milovníky masa a české kuchyně15.dubna » Novinky.cz Do tradiční české kuchyně neodmyslitelně patří různě upravené vepřové maso, ale také krůta či další druhy mas. Pokud tedy milujete klasiku, vyzkoušejte s námi recepty od šéfkuchaře Robert Koura z pražské Restaurace U Pinkasů. Husí hostina. Jak se se sváteční pečínkou vypořádávají šéfkuchaři? A která část husy je nejoblíbenější?9.listopadu » Lidovky.cz Svatý Martin sice na bílém koni přijíždí v posledních letech stále řidčeji, ale tradice svátečních husích hodů je rok od roku populárnější. Jak se s pečínkou vypořádává moderní gastronomie? A kde zůstávají u tradičních receptů? Další články k tématu… |
Osmany Laffita
- Módní návrhář
Seznam.cz
- Internetová společnost
|