Nikolas Kratěna |
Vztahuje se k |
Projížďka ve formuli, hnusná trička i šéfkuchař v nemocnici. Aneb to nejlepší, co jsme letos stvořili31.prosince » CzechCrunch Letos jsme toho napsali mnoho. A tak vám nyní přinášíme výběr toho nejlepšího, co v redakci CzechCrunche vzniklo. Článek Projížďka ve formuli, hnusná trička i šéfkuchař v nemocnici. Aneb to nejlepší, co jsme letos stvořili se nejdříve objevil na Cze… Projížďka ve formuli, hnusná trička i šéfkuchař v nemocnici. Aneb to nejlepší, co jsme letos stvořili24.prosince » CzechCrunch Letos jsme toho napsali mnoho. A tak vám nyní přinášíme výběr toho nejlepšího, co v redakci CzechCrunche vzniklo. Článek Projížďka ve formuli, hnusná trička i šéfkuchař v nemocnici. Aneb to nejlepší, co jsme letos stvořili se nejdříve objevil na Cze… Nymburskou nemocnici opouští vyhlášený šéfkuchař. Posunul stravu pacientů jinam23.prosince » Nymburský deník V nymburské nemocnici končí zkušený kuchař Nikolas Kratěna, který pracoval například v síti Ambiente, či v hotelu Hilton. Do nemocnice přišel v době covidu, kdy musel zavřít vlastní restauraci a hledal práci. Jelikož bydlí nedaleko Nymburka, ozval s… Vařil pro milionáře. Teď mění českou nemocniční kuchyň21.prosince » Seznam Zprávy Vařil v nejluxusnějších restauracích v Česku. Svůj podnik však musel kvůli covidu zavřít. Práci nakonec našel v nymburské nemocnici, kde mění podobu nemocniční kuchyně. A inspiruje další. Chci ukázat, že i v nemocnici jde vařit jako v restauraci, říká šéfkuchař28.října » iDNES.cz S takovým profesním životopisem byste ho hledali spíš v nějaké luxusní pražské restauraci než v kuchyni městského špitálu. Vždyť na delikatesách od Nikolase Kratěny si pochutnávali nejnáročnější gurmáni vyhledávající noblesní podniky s puncem extrat… Z výtvorů šéfkuchaře nymburské nemocnice jsou paf i lékaři14.října » PrahaIN.cz PrahaIN.cz se v minulosti již několikrát věnovala nemocničnímu stravování, které se především v Praze od dob minulých výrazně zlepšilo. Nechyběli jsme proto ani na odborné konferenci s názvem Tržiště dobrých příkladů nemocničního stravování. Během d… Z luxusních kuchyní přesídlil do nemocniční. Byl to šok, ale beru to jako misi, říká šéfkuchař29.srpna » ČT24 Nikolas Kratěna pracoval v luxusních restauracích, například v síti Ambiente, v hotelu Hilton nebo Kobe, založil si vlastní podnik, ale v době covidu potřeboval práci a našel ji v nymburské nemocnici. Zůstal tam a připravuje jídla, která dokážou pac… Vařil v Ambiente, teď v nymburské nemocnici. Málem jsem se popral s řezníkem, vozil nám odpad, říká23.srpna » CzechCrunch Během covidu začal pracovat v kuchyni nemocnice. Chtěl tu přežít pandemii, nakonec ale zůstal. Na lůžku se tak podává losos i topinamburová polévka. Článek Vařil v Ambiente, teď v nymburské nemocnici. Málem jsem se popral s řezníkem, vozil nám odpad… Snídaně jako v hotelu. Nemocnice mění nabídku stravování13.června » Boleslavský deník /FOTOGALERIE/ Vločky s jogurtem k snídani rovnou do postele? To nemusí být projev domácí pohody ve dnech, kdy se nikam nespěchá. I zdraví může procházet žaludkem, nikoli jen láska. Dokazují to změny podávaného jídla, s nimiž se mohou setkávat pacien… |
|