15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Ondřej Molina

Vztahuje se k

Ondřej Molina: Šéfkuchař, který se netají svou láskou k autům

9.června » deníkPlus.cz
To, že se chce živit vařením, ví odjakživa.Jakmile se kuchařině začal profesionálně věnovat, velmi rychle se přesvědčil o tom, že tato práce je fyzicky i psychicky náročná a plná stresujících chvil.

Michelinské restaurace? Toxické prostředí, šikana i drogy, líčí kuchař Molina

14.května » Hobby.cz
Přiznává, že naplňuje známé klišé: „Špatně jsem se učil, a tak jsem šel na kuchaře.“ Ale Ondřej Molina se vypracoval mezi špičku ve svém oboru, sbíral zkušenosti nejen po Evropě. Vařil v Itálii, Velké Británii, Německu, Dánsku, ale i na Novém Zéland…

Kuchař Ondřej Molina chodí všude pozdě! U nás v televizi A11 byl ale včas

16.února » Náš REGION
Privátní kuchař a organizátor kurzů vaření Ondřej Molina, který se gastronomii hojně věnuje i na sociálních sítích, k nám do televizního studia přišel včas, ačkoli sám o sobě tvrdí, že má mizerný time management a všude chodí pozdě.

VE VARU: Tuňáková tagliata s mozzarellou a emulzí z rajčat a mučenky podle Riccarda Lucqueho

12.února » Fresh iPrima
Jedenáctá epizoda pořadu Ve varu byla ve znamení italské kuchyně a antipasti, neboli předkrmů. Marco Giampaoli si do kuchyně pozval šéfkuchaře Riccarda Lucqueho a společně připravili tagliatu z čerstvého tuňáka se svěží emulzí ze zralých rajčat a mu…

Už za chvíli začíná Dobrý večer s A11. Dnes o vaření, filmových scénářích i rozdílech v platech žen a mužů

1.února » Náš REGION
Každý všední podvečer začíná v 18:00 na televizi A11 pořad Dobrý večer s A11. Dnes s Bárou Fišerovou, Pepou Melenem a samozřejmě s jejich hosty.

VE VARU: Fish pie aneb rybí koláč zapečený s bramborovou kaší podle Ondřeje Moliny

23.ledna » Fresh iPrima
V páté epizodě pořadu Ve varu představil kuchař Ondřej Molina sympatický recept inspirovaný britskou klasikou. Zapečená směs rybího masa, zeleniny a bešamelové omáčky s křupavou pokličkou z bramborové kaše a sýra je skvělým způsobem, jak ze zbylých …

VE VARU: Rychlé rybí curry s dýní a batáty podle Ondřeje Moliny

22.ledna » Fresh iPrima
V páté epizodě kulinární show Ve varu představil kuchař Ondřej Molina recepty ve stylu zero waste. Nechte se inspirovat třeba tipem, jak zpracovat filet z bílé ryby a připravit z něj rychlou večeři inspirovaný Asií. Zeleninu můžete celkem volně zamě…

VE VARU: Pstruh s čočkou beluga a mrkví od kořínku po nať

21.ledna » Fresh iPrima
V páté epizodě Ve varu připravil kuchař Ondřej Molina se svým hostem Bárou Šimůnkovou filet ze pstruha podávaný s černou čočkou beluga a mrkví zpracovanou na několik způsobů ve stylu zero waste.

Ve varu - 21. 1. 2024 na Primě

21.ledna » Chytrá Žena
V neděli 21. 1. se pomalu rozloučíme s Ondřejem Molinou, který předá žezlo Davidu Müllerovi. Dovolí nám nahlédnout pod taktovku své kuchyně. Je majitelem restaurace v německém městě Hanau, rád

VE VARU: Risotto s tapiokových perel s mořskými plody a rajčaty

20.ledna » Fresh iPrima
Ve čtvrté epizodě pořadu Ve varu si kuchař Ondřej Molina přizval hosta. Jessé Sousa da Cruz pochází z Brazílie, odkud čerpal inspiraci pro vcelku neobvyklý recept na rizoto, v kterém místo rýže hrají hlavní roli tapiokové perly. Netradiční přílohu d…

VE VARU: Pomazánka z uzené makrely podle Ondřeje Moliny

19.ledna » Fresh iPrima
Receptů na rychlou a zdravou večeři není nikdy dost. O jeden takový se podělil kuchař Ondřej Molina v kulinární show Ve varu. Pomazánky jsou velmi vděčné, jejich příprava blesková a pokud použijete uzenou makrelu, dopřejete svému tělu zdravé tuky.

VE VARU: Poké aneb havajská miska s marinovaným tuňákem a kořenicí směsí furikake

18.ledna » Fresh iPrima
Ve čtvrté epizodě pořadu Ve varu se s námi kuchař Ondřej Molina podělil o recept na misku poké. Toto jídlo pochází z Havaje, inspirací mu ovšem byla japonská kuchyně. Jedná se o misku rýže s marinovanou syrovou rybou v co nejvyšší kvalitě, kterou do…

Tato informační stránka o Ondřej Molina zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Ondřej Molina" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes