Ondřej Molina |
Vztahuje se k |
Ondřej Molina: Šéfkuchař, který se netají svou láskou k autům9.června » deníkPlus.cz To, že se chce živit vařením, ví odjakživa.Jakmile se kuchařině začal profesionálně věnovat, velmi rychle se přesvědčil o tom, že tato práce je fyzicky i psychicky náročná a plná stresujících chvil. Michelinské restaurace? Toxické prostředí, šikana i drogy, líčí kuchař Molina14.května » Hobby.cz Přiznává, že naplňuje známé klišé: „Špatně jsem se učil, a tak jsem šel na kuchaře.“ Ale Ondřej Molina se vypracoval mezi špičku ve svém oboru, sbíral zkušenosti nejen po Evropě. Vařil v Itálii, Velké Británii, Německu, Dánsku, ale i na Novém Zéland… Kuchař Ondřej Molina chodí všude pozdě! U nás v televizi A11 byl ale včas16.února » Náš REGION Privátní kuchař a organizátor kurzů vaření Ondřej Molina, který se gastronomii hojně věnuje i na sociálních sítích, k nám do televizního studia přišel včas, ačkoli sám o sobě tvrdí, že má mizerný time management a všude chodí pozdě. VE VARU: Tuňáková tagliata s mozzarellou a emulzí z rajčat a mučenky podle Riccarda Lucqueho12.února » Fresh iPrima Jedenáctá epizoda pořadu Ve varu byla ve znamení italské kuchyně a antipasti, neboli předkrmů. Marco Giampaoli si do kuchyně pozval šéfkuchaře Riccarda Lucqueho a společně připravili tagliatu z čerstvého tuňáka se svěží emulzí ze zralých rajčat a mu… Už za chvíli začíná Dobrý večer s A11. Dnes o vaření, filmových scénářích i rozdílech v platech žen a mužů1.února » Náš REGION Každý všední podvečer začíná v 18:00 na televizi A11 pořad Dobrý večer s A11. Dnes s Bárou Fišerovou, Pepou Melenem a samozřejmě s jejich hosty. VE VARU: Fish pie aneb rybí koláč zapečený s bramborovou kaší podle Ondřeje Moliny23.ledna » Fresh iPrima V páté epizodě pořadu Ve varu představil kuchař Ondřej Molina sympatický recept inspirovaný britskou klasikou. Zapečená směs rybího masa, zeleniny a bešamelové omáčky s křupavou pokličkou z bramborové kaše a sýra je skvělým způsobem, jak ze zbylých … VE VARU: Rychlé rybí curry s dýní a batáty podle Ondřeje Moliny22.ledna » Fresh iPrima V páté epizodě kulinární show Ve varu představil kuchař Ondřej Molina recepty ve stylu zero waste. Nechte se inspirovat třeba tipem, jak zpracovat filet z bílé ryby a připravit z něj rychlou večeři inspirovaný Asií. Zeleninu můžete celkem volně zamě… VE VARU: Pstruh s čočkou beluga a mrkví od kořínku po nať21.ledna » Fresh iPrima V páté epizodě Ve varu připravil kuchař Ondřej Molina se svým hostem Bárou Šimůnkovou filet ze pstruha podávaný s černou čočkou beluga a mrkví zpracovanou na několik způsobů ve stylu zero waste. Ve varu - 21. 1. 2024 na Primě21.ledna » Chytrá Žena V neděli 21. 1. se pomalu rozloučíme s Ondřejem Molinou, který předá žezlo Davidu Müllerovi. Dovolí nám nahlédnout pod taktovku své kuchyně. Je majitelem restaurace v německém městě Hanau, rád VE VARU: Risotto s tapiokových perel s mořskými plody a rajčaty20.ledna » Fresh iPrima Ve čtvrté epizodě pořadu Ve varu si kuchař Ondřej Molina přizval hosta. Jessé Sousa da Cruz pochází z Brazílie, odkud čerpal inspiraci pro vcelku neobvyklý recept na rizoto, v kterém místo rýže hrají hlavní roli tapiokové perly. Netradiční přílohu d… VE VARU: Pomazánka z uzené makrely podle Ondřeje Moliny19.ledna » Fresh iPrima Receptů na rychlou a zdravou večeři není nikdy dost. O jeden takový se podělil kuchař Ondřej Molina v kulinární show Ve varu. Pomazánky jsou velmi vděčné, jejich příprava blesková a pokud použijete uzenou makrelu, dopřejete svému tělu zdravé tuky. VE VARU: Poké aneb havajská miska s marinovaným tuňákem a kořenicí směsí furikake18.ledna » Fresh iPrima Ve čtvrté epizodě pořadu Ve varu se s námi kuchař Ondřej Molina podělil o recept na misku poké. Toto jídlo pochází z Havaje, inspirací mu ovšem byla japonská kuchyně. Jedná se o misku rýže s marinovanou syrovou rybou v co nejvyšší kvalitě, kterou do… |
|