Petr Moráček |
Vztahuje se k |
Menší, přesto lepší. Prachatické letní kino se zásadně proměnilo díky Mimosa Architekti27.července » czechdesign.cz Kompletní rekonstrukcí se chátrající letní kino s přibližně 800 místy k sezení změnilo na funkční areál s realističtější kapacitou zhruba 350 míst. Zmenšení areálu umožnilo vytvoření odpovídajících ploch mezi bytovou výstavbou a vlastním areálem, re… Vařit pivo ve staré elektrárně. Budova pivovaru Proud prochází náročnou renovací pod vedením studia Mimosa11.srpna » czechdesign.cz Nejen propracovaná vizuální identita, ale i místo protkané historií vytváří z Pivovaru Proud jedinečný koncept, který ve svém měřítku nemá u nás obdoby. Plzeňský minipivovar, sídlící ve staré elektrárně, prošel pod vedením architektů ze studia Mimos… Do proluky vetkli rafinovaný dům. Terasu skryli za stěnu z tahokovu14.prosince » Bydlení iDNES.cz Pojďte se podívat na netradičně a prakticky navržený a zařízený dům, postavený v uliční proluce v Brně. Architekti z ateliéru Mimosa vyplnili nápaditě místo mezi dvěma domy tak, aby co nejlépe využili vnitřní prostor. Díky terase v patře vytvořili s… Plášť z černého plechu zahaluje rodinný dům v Brně navržený studiem Mimosa architekti12.prosince » Earch.cz Proluku v okrajové části Brna vyplnil neobvykle řešený rodinný dům, který navrhlo architektonické studio z Prahy Mimosa architekti. Dlouhou rovnou ulici Košinova po obou stranách obklupuje velmi nesourodá zástavba, kde se mísí barvy, tvary, velikost… Interiéru pražské restaurace Avocado gang od studia Mimosa vévodí dlouhý pestrobarevný stůl18.listopadu » Earch.cz V přízemí činžovního domu nedaleko Invalidovny v Praze vznikla první pražská restaurace, která své menu zcela podřídila stále populárnějšímu avokádu. Architekt Petr Moráček ze studia Mimosa architekti se při návrhu interiéru inspiroval především výr… Karolína Vránková po stopách originálních interiérů. V hlavní roli plech a avokádo15.února » czechdesign.cz O příjemnosti. O tom, jak se dělá kavárna, bistro, bar, aby byly takzvaně příjemné. Další ze série rozhovorů s architekty nových gastronomických interiérů. Tentokrát s Petrem Moráčkem ze studia Mimosa Architekti. Rozhovor vznikl pro pořad Degustace … |
|