Jiří Panuška |
Vztahuje se k |
Z manažera vojákem v záloze. Mít zbraň jako partnera je zvláštní pocit, říká spolumajitel Červeného Jelena20.června » CzechCrunch Proč se přidal k aktivním zálohám? A jak vypadá fyzická a psychická proměna během výcviku? Jiří Panuška mluví o kamarádství i zakopávání se na louce. Článek Z manažera vojákem v záloze. Mít zbraň jako partnera je zvláštní pocit, říká spolumajitel Če… Aktivní zálohy jsou dril, ale není to vyloženě mazácká vojna, říká restauratér Jiří Panuška22.května » Metro Vzdát se komfortu, nebýt jen individualitou, ale i součástí celku, mít dobrou fyzičku, ale i řádnou psychickou odolnost. Takové jsou podmínky, aby se z muže, ale i ženy stali členové Aktivních záloh Armády České republiky. Moderní technologie v gastronomii. Návštěvníci ani netuší, že s přípravou jídla pomáhá umělá inteligence19.března » Český rozhlas Rozvoj umělé inteligence se nezastavitelně šíří a proniká i do odvětví jako je gastronomie. V jedné z restaurací v centru Prahy už prvky AI využívají. Návštěvníci tak mnohdy ani netuší, že s jídlem pomáhala právě umělá inteligence. Ta už dnes může p… Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům už navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel19.března » Rádiožurnál Umělá inteligence dnes může navrhnout třeba například sezónní menu, doporučit vhodné ingredience ke konkrétní surovině či vymyslet design jídelního lístku. Zrodil se projekt, který spojuje české výrobce řemeslných potravin. Má ambice dostat je za hranice21.ledna » CzechCrunch V posledních letech se u nás urodila spousta skvělých gastroprojektů, od palíren po výrobce těstovin či omáček. Pod novou značkou se zaměří na další rozvoj. Článek Zrodil se projekt, který spojuje české výrobce řemeslných potravin. Má ambice dostat … Přijdeme o hosty, děsí se hospodští vyššího DPH u piva. Na vesnicích by se mohlo i propouštět23.dubna » CNN Prima NEWS Někteří restauratéři se bouří proti zvažovanému zvýšení DPH u piva. Namísto nynějších 10 procent by podniky mohly státu odvádět 21 procent. Podle Asociace malých a středních podniků a živnostníků by krok vlády vedl hlavně k propouštění personálu. Černé časy restaurací: O kolik letos zdraží? „Všichni jsou vystrašení,“ varuje restauratér1.ledna » Blesk.cz Jaký rok za sebou mají restauratéři a co čekají v roce 2023? Restaurace stále ještě nezdražily o tolik, aby vyrovnaly své náklady. Přestože cena stoupá, lidé do některých podniků stále míří. „Důkazem toho byly svatomartinské husy. Přes enormní nárůs… Nová aplikace Fooder záhy po startu spolupracuje s více než tisícovkou tuzemských gastropodniků a plánuje evropskou expanzi22.března » FeedIT.cz „Foodies“, neboli milovníci a nadšení průzkumníci dobrého jídla a pití, mají od poloviny února k dispozici novou, velmi užitečnou food aplikaci Fooder. Do projektu Fooder se během prvního měsíce po startu … Continue reading Nová aplikace Fooder záhy… Startuje nová aplikace Fooder určená všem „foodies“ neboli milovníkům a nadšeným průzkumníkům dobrého jídla a pití11.března » Mámnápad.cz Nabídka mimořádně užitečných food aplikací se 14. 2. 2022 rozroste o Fooder. Vedle základní služby, tedy pomoci zákazníkům najít ty nejlepší lokální podniky nabízející skvělé jídlo a nápoje, je cílem nové aplikace také inspirovat. Tedy proměnit běžn… Fooder: Češi vytvořili Tinder pro milovníky jídla23.února » ADSL.cz Český startup Fooder představil stejnojmennou aplikaci, kterou jistě ocení všichni milovníci jídla. Funguje podobně... Přichází Tinder pro milovníky jídla. Jmenuje se Fooder21.února » Dotekománie.cz Fooder je dílem stejnojmenného českého startupu a má ambiciózní vizi: Stát se v daném segmentu mezinárodní platformou číslo jedna, která v důsledku zhodnotí a zlepší prostředí gastropodniků. „A přinese spoustu kvalitních gastronomických zážitků všem… Startuje nová aplikace Fooder určená všem „foodies“ neboli milovníkům a nadšeným průzkumníkům dobrého jídla a pití17.února » Jo magazín Nabídka mimořádně užitečných food aplikací se 14. 2. 2022 rozroste o Fooder. Vedle základní služby, tedy pomoci zákazníkům najít ty [...] Více ... Zdroj |
|