Radek Pecko |
Vztahuje se k |
Jak poznat pizzu s neapolskými rysy? Poradíme vám!18.ledna » Fresh iPrima V čem je italská pizza z Neapole tak odlišná? Může za to teplota pece, pečlivě vybraná mouka i finální vzhled každého kousku. Až tedy příště zavítáte do italské restaurace, hned budete mít přehled. Ambiente otevřelo svůj první fastfood. Koupíte tu ty nejlepší burgery v Praze?2.října » Lidovky.cz První fastfoodový koncept od Ambiente nese výmluvný název Burger Service. Čím je inovativní, vysvětluje šéfkuchař Radek Pecko, muž v čele jeho týmu. Jako starý dobrý McDonald. Ambiente otevřelo vlastní fastfood10.září » Forbes Nekonečná fronta, velmi jednoduchá nabídka a udržitelné obaly. Ambiente otevřelo svůj fastfood a už první týden provozu ukázal, o jak náročnou i emotivní disciplínu se jedná. „Říkal jsem 200? Tak mi vezměte dvojnásob,“ halasí Radek Pecko do telefonu… Stal se Ötzi, muž z ledu, obětí dávné vraždy?5.září » Epochaplus.cz Muž šlape horským terénem v místech, kudy dnes vede hranice mezi Itálii a Rakouskem. Není tu rozhodně sám. Nebezpečí číhá odevšad, a to se také brzy potvrdí. Najednou vzduchem zasviští šíp a zasáhne ho pod levé rameno. Míří přesně, trefí tepnu. Oběť… V centru Prahy otevřel Burger Service4.září » iLuxus.cz Šťavnaté burgery, křupavé hranolky a otevírací doba až do noci. Fastfood Burger Service vznikl v Revoluční ulici, v samotném centru Prahy. Malý tým vede šéfkuchař Radek Pecko. Classic cheeseburger, bacon cheeseburger a double smash burger. Tři druhy… První fast food, restaurace bez menu a Eska v novém. Karpíškovo Ambiente šlape na plyn31.července » CzechCrunch Gastronomická skupina Ambiente nemá okurkovou sezonu ve slovníku. V prázdninovém režimu tak mění Esku a otevírá hned tři nové podniky. Článek První fast food, restaurace bez menu a Eska v novém. Karpíškovo Ambiente šlape na plyn se nejdříve objevil … |
|