Petr Šorna |
Vztahuje se k |
Drahota mění Čechům jídelníčky. V krizi se přiklánějí k tradiční kuchyni, říká odborník společnosti Edenred15.května » Kurzy.cz Zdravé stravování se Čechům v posledním roce výrazně prodražilo, často tak byli nuceni přistupovat ke kompromisům. Podle odborníků je ovšem i dnes možné sestavit vyvážený jídelníček, který neudělá díru do rodinného rozpočtu. Cena poledního menu roste. Kde se najíme nejlevněji?20.ledna » iDNES.cz Hodnota optimální stravenky, u které nejvýrazněji uspoří na daních a odvodech jak zaměstnavatelé, tak zaměstnanci, vzrostla po Novém roce na 150 korun. Ale i přes razantní zvýšení nebude na český oběd stačit. Průměrné menu totiž přesáhlo cenu 150 ko… TRC Index: Za obědy o 11 korun více než před rokem. Moravané v restauraci platí o 9 korun méně než lidé v Čechách14.ledna » FeedIT.cz Za jediný rok vzrostly platby Čechů za obědy v restauracích o více než 11 korun. Zatímco loni v prosinci jsme v průměru ve všední den utratili 141,30 korun, letos to bylo již 152,40 korun. Vůbec nejvíce platí za jídla v restauracích Pražané – na kon… Částka, která je u hodnoty stravenek daňové optimální, příští rok vzroste22.prosince » Měšec.cz Hodnota stravenky, která je z hlediska daní nejoptimálnější, se příští rok zvýší. Vyplývá to ze zprávy společnosti Edenred, která odkazuje na vyhlášku Ministerstva práce a sociálních věcí, kterou je každoročně upravováno stravné na pracovních cestác… Průměrný oběd už zdražil nad 150 korun16.prosince » Peníze.cz Poprvé v historii platí Češi za obědy v restauracích v průměru přes 150 korun. Vyplývá to z listopadových a prosincových dat společnosti Edenred z plateb více než 220 tisíc majitelů stravenkové karty Ticket Restaurant. Restaurace nečeká nic dobrého! Až třetina skončí22.listopadu » Svět potravin Z české gastronomické mapy může zmizet více než třetina restaurací a hospod. Pevně rozhodnuta ukončit podnikání je nyní téměř desetina provozovatelů, dalších skoro třináct procent se k ukončení podnikání přiklání a necelých patnáct procent kvůli nej… Průzkum Edenred: konec podnikání zvažuje přes třetinu restaurací, pevně rozhodnuta zavřít je již každá desátá19.listopadu » FeedIT.cz Z české gastronomické mapy může zmizet více než třetina restaurací a hospod. Pevně rozhodnuta ukončit podnikání je nyní téměř desetina provozovatelů, dalších skoro třináct procent se k ukončení podnikání přiklání a necelých patnáct procent kvůli nej… Covid nepřežije každá desátá restaurace, třetina konec zvažuje19.listopadu » BusinessInfo.cz Z české gastronomické mapy může zmizet více než třetina restaurací a hospod. Pevně rozhodnuta ukončit podnikání je nyní téměř desetina provozovatelů. V dalších týdnech bude navíc situace pro … Edenred: Na oběd minulý týden šlo do restaurací skoro o pětinu méně lidí10.listopadu » Kurzy.cz První týden, ve kterém restaurace podle platných vládních nařízení začaly kontrolovat, zda jsou jejich návštěvníci očkovaní, mají platný test nebo prodělali koronavirus, se projevil na výraznějším poklesu jejich tržeb v době obědů. Na oběd minulý týden šlo do restaurací skoro o pětinu méně lidí9.listopadu » Tojesenzace.cz První týden, ve kterém restaurace podle platných vládních nařízení začaly kontrolovat, zda jsou jejich návštěvníci očkovaní, mají platný test nebo Kontroly v restauracích? Na oběd šlo minulý týden skoro o pětinu méně lidí9.listopadu » BusinessInfo.cz První týden, ve kterém restaurace podle platných vládních nařízení začaly kontrolovat, zda jsou jejich návštěvníci očkovaní, mají platný test nebo prodělali koronavirus, se projevil na … Covidová krize naučila Čechy číst: knih za benefity kupujeme 2x více než před ní25.října » FeedIT.cz Češi nyní utratí za knihy, které kupují prostřednictvím zaměstnaneckých benefitů, více než dvojnásobek peněz ve srovnání se začátkem koronavirové krize. Popularita knih roste setrvale od první čtvrtiny loňského roku, a to jak v době lockdownů, tak i… |
|