Petr Souček |
Vztahuje se k |
Pozvánka na mezisvátkovou vycházku za houbami10.prosince » myko.cz Aktuality a krátké zprávy. Pozvánka na mezisvátkovou vycházku za houbami. Pozvánka na závěrečnou přednášku ČMS 2024. Růst hub v listopadu 2024 - pravidelný měsíčník od dubna 2015. Seznam mykologických akcí pro veřejnost - rok 2024. Pozvánka na devát… Pozvánka na šestou podzimní přednášku ČMS 20248.prosince » myko.cz Aktuality a krátké zprávy. Pozvánka na závěrečnou přednášku ČMS 2024. Růst hub v listopadu 2024 - pravidelný měsíčník od dubna 2015. Seznam mykologických akcí pro veřejnost - rok 2024. Pozvánka na devátou podzimní přednášku ČMS 2024. Pozvánka na osm… Pozvánka na závěrečnou přednášku ČMS 20246.prosince » myko.cz Aktuality a krátké zprávy. Pozvánka na závěrečnou přednášku ČMS 2024. Pozvánka na Pomrazkobraní. Růst hub v listopadu 2024 - pravidelný měsíčník od dubna 2015. Seznam mykologických akcí pro veřejnost - rok 2024. Pozvánka na devátou podzimní přednášk… Růst hub v listopadu 2024 - pravidelný měsíčník od dubna 20153.prosince » myko.cz Aktuality a krátké zprávy. Růst hub v listopadu 2024 - pravidelný měsíčník od dubna 2015. Pozvánka na devátou podzimní přednášku ČMS 2024. Pozvánka na Pomrazkobraní. Seznam mykologických akcí pro veřejnost - rok 2024. Pozvánka na osmou podzimní před… Pozvánka na devátou podzimní přednášku ČMS 202429.listopadu » myko.cz Aktuality a krátké zprávy. Pozvánka na devátou podzimní přednášku ČMS 2024. Pozvánka na osmou podzimní přednášku ČMS 2024. Pozvánka na Pomrazkobraní. Seznam mykologických akcí pro veřejnost - rok 2024. Jak jsme zamykali les na Broumovsku. Pozvánka n… Dobrá zpráva pro mlsouny. Porota vybrala nejlepší regionální dobrůtky10.listopadu » olomouckénovinky.cz Pokud byste rádi dostali pořádný hubanec a nevíte, kam pro něj zajít, zkuste Drásalovy hubance. Vyrábí je Petr Souček a jeho ručně hnětené pečivo nově získalo titul Regionální potravina Olomouckého kraje. Stejně jako několik dalších produktů. Znáte dobroty od regionálních farmářů a výrobců?21.října » Hanácký Večerník Olomouc - Klobása s tvarůžky, ořechová laskonka, ovčí sýr na grill, ručně hnětené pečivo Drásalovy hubance a řada dalších dobrot získala ocenění Regionální potravina Olomouckého kraje. Do soutěže se letos přihlásilo 45 výrobců se 145 produkty. Porot… Přednáška o houbách: Mističky, pohárky a kalíšky v říši hub15.října » Kudy z nudy Všechny zájemce o houby vč. začátečníků zveme na další pokračování cyklu přednášek České mykologické společnosti, a to na téma "Mističky, pohárky a kalíšky v říši hub", které bude prezentovat Petr Souček. Před vlastní přednáškou proběhne demonstrace… Radní udělili ocenění Blanenská osobnost za rok 2023 v šesti kategoriích30.srpna » Blansko.cz (Blansko.cz) O udělení nových ocenění Blanenská osobnost za rok 2023 v celkem šesti kategoriích rozhodli na svém posledním srpnovém jednání blanenští radní. Vycházeli přitom z nominací veřejnosti a návrhů komisí města Blanska a v případě ceny veřejn… Zapojte se do hlasování a vyberte Blanenskou osobnost za minulý rok8.července » Blanenský deník Letos poprvé mohou občané vybírat vítěze ceny veřejnosti z osobností spojených s Blanskem. Cena bude udělena za rok 2023 v následujících kategoriích: umění a kultura, sport a pohyb, vzdělávání a volný čas, podnikání a inovace, ochrana životního pros… Kdy rostou houby? Hlavní jsou srážky a teplo, ale ovlivňuje to ještě něco, co neznáme, říká mykolog16.června » iROZHLAS Letošní houbařka sezona začala nezvykle brzo, například hřiby se objevily až o měsíc dřív, než je obvyklé. „V posledních dnech docela dost pršelo a nebylo úplně vedro. Myslím, že houbám to evokuje podzimní počasí, a začínají se objevovat i podzimní … Jak na houby: kam se vydat a jak poznat dobré houbařské místo14.června » UdálostiExtra.cz Sezóna houbaření je v plném proudu a mnoho lidí vyráží do lesů s nadějí na plné košíky hub. Jak ale najít to správné místo a co si dát pozor? |
|