Barbora Vojtová |
Vztahuje se k |
Dříve clo, dnes kachna. A voní zde gril15.října » Reportermagazin.cz Tváří Hostince na Výtoni je Jakub Hirsch. Šéfkuchař a spolumajitel v jedné osobě, který o sobě tvrdí, že je tolerantní radikál. Navíc bláznivý autista s nevybíravým chováním, který chce mít všechny kachlíky v kuchyni vyčištěné drátěnkou tak, aby byl… Občerstvení z koryta starého stromu. V malé obci nedaleko Telče vznikl samoobslužný bar18.července » ČRo České Budějovice Dát si vychlazené pivo nebo limonádu teď můžou turisté nedaleko Telče. V Borovné vznikl samoobslužný bar. Nejbližší restaurace jsou totiž minimálně čtyři kilometry daleko. Občerstvení z koryta starého stromu. Poblíž Telče vznikl další samoobslužný bar pro turisty16.července » Český rozhlas Vysočina Nedaleko Telče v malé obci Borovná nachystali novinku pro turisty. Občerstvit se tam mohou přímo z koryta starého stromu, v samoobslužném baru. … a otevřená kuchyně je naše jeviště6.února » Reportermagazin.cz Na smolná data zjevně v The Eatery nevěří. Pražský podnik otevíral v den padesátého výročí invaze vojsk Varšavské smlouvy do Československa – 21. srpna 2018. Jak být tím dominantnějším při sexu?19.ledna » Jo magazín Být tím dominantním partnerem při sexu chce spousta mužů, ale zároveň i jejích partnerek. Mnohdy to však není tak jednoduché, [...] Více ... Zdroj Tapas. Španělská vášeň na celý život17.října » Reportermagazin.cz Jak se zrodily španělské tapas – malé porce různých jídel, chlebů a masa, olivy, nakrájený sýr, zelenina, řekněme jednohubky –, o tom existuje řada historek, spíše legend. Sklepnout a zmáčknout. Jako v Berlíně4.června » Reportermagazin.cz Když chcete nabídnout opravdu kvalitní kebab, dá to dost práce. Každodenní příprava kuřecího masa zabere několik hodin. Nejdříve se musí očistit od chrupavek, poté se dá marinovat a nakonec se postupně napíchá na velkou jehlu, která se stáhne do fól… Tatínkovo bistro aneb Francouz vaří na Vysočině12.září » Reportermagazin.cz Když mu bylo osmnáct, sledoval Francouz Rémi Decroix v televizi, jak padá Berlínská zeď – a od té doby toužil poznat ten neznámý, exotický svět na východ od čerstvě zhroucené železné opony. Pracoval jako kuchař a jednoho dne objevil v gastronomickém… Tatínkovo bistro aneb Francouz vaří na Vysočině9.září » Reportermagazin.cz Když mu bylo osmnáct, sledoval Francouz Rémi Decroix v televizi, jak padá Berlínská zeď – a od té doby toužil poznat ten neznámý, exotický svět na východ od čerstvě zhroucené železné opony. Pracoval jako kuchař a jednoho dne objevil v gastronomickém… Tatínkovo bistro aneb Francouz vaří na Vysočině6.září » Reportermagazin.cz Když mu bylo osmnáct, sledoval Francouz Rémi Decroix v televizi, jak padá Berlínská zeď – a od té doby toužil poznat ten neznámý, exotický svět na východ od čerstvě zhroucené železné opony. Pracoval jako kuchař a jednoho dne objevil v gastronomickém… |
Václav Sloup
- Politik za KSČM
Josef Novotný
- politik za ČSSD
Zdeněk Pohlreich
- Populární kuchař a představitel TV show
ČSSD
- Přední levicová politická strana
TOP 09
- Pravicová politická strana
ODS
- Politická strana
KSČM
- Levicová politická strana
|