15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Zdeněk Absolon

Vztahuje se k

Jak jsem objevila tajemství dokonalých nožů aneb Co mě naučil kamarád řezník

9:32 » Tchibo
Měla jsem kdysi dva kuchyňské nože. Jeden s pilkou, druhý téměř tupý. Používala jsem je na všechno – krájení chleba, porcování masa, loupání zeleniny… prostě jeden nástroj na všechny kuchyňské činnosti. V duchu jsem si říkala, že je to v pohodě. Nož…

Koňské řeznictví v Táboře má více než stoletou tradici. Je o výrobky z koňského masa stále zájem?

26.října » Apetitonline.cz
Koňské řeznictví v Táboře má více než stoletou tradici. Je o výrobky z koňského masa stále zájem? katerina.osick… 26.10.2024 10:00

Kluci v akci 12.11. 2022

12.listopadu » Chytrá Žena
Ve středočeských Průhonicích připravili naši kuchaři křupavou rolku z filo těsta, jíž naplnili vepřovým masem ve vlastním šťávě, které pochází z produkce oceněného výrobce Zdeňka Absolona. Do náplně k

Zdeněk Absolon (30) z Benešova zanechal studia sociologie a je z něj šťastný řezník!

19.března » Ahaonline.cz
Zdeněk Absolon je v oboru zpracování masa spokojený. Spolu s bratrem vlastní v současnosti malé řeznictví v pražském Braníku. Pokračují tím vlastně v rodinné tradici, kterou obchod s masem byl již v minulém století. Zatímco jeho o sedm let starší br…

Řeznictví je dřina, ale krásná. U guláše jde o souhru nepatrných detailů!

22.prosince » Tojesenzace.cz
Rodina Absolonova vlastní malé řeznictví v pražském Braníku. Vedle kvalitního masa a uzenin nabízí rovněž hotové pokrmy zavařené ve sklenici pod

Jsem šťastný řezník, říká někdejší student filozofie. Prodává maso i hotovky ve sklenici

23.listopadu » Vitalia.cz
„Řeznictví je dřina, ale krásná,“ tvrdí Zdeněk Absolon. Rodina vlastní malé řeznictví v pražském Braníku. Vedle masa a uzenin nabízí také hotové pokrmy zavařené ve sklenici. V sortimentu má české klasiky od rajské omáčky po selský hovězí guláš. Ten …

Krev tady neteče, je to čistá práce. Nahlédli jsme do výrobny branického řeznictví

31.října » Metro
Máma mele škvarky, strejda míchá guláš. Magazín deníku Metro netestuje nový slabikář, ale kouká pod ruce řezníkům z malé rodinné firmy, která prodává své výrobky v pražském Braníku. A také zkoušíme nože, porcování a ochutnávání.

Nejlepší potravináři opět potvrdili své mistrovství

21.října » iProsperita.cz
Kvalita a chuť potravin neztrácí ani v tak zvláštní době, jako je ta dnešní, na významu, ba právě naopak. Každá radost, kterou si mohou lidé svobodně dopřát, je o to cennější v situaci, kdy se jiných musí na čas zříct.

Vysoká škola grilovací

17.září » Primažena.cz
Kuřecí steak zvládnu levou zadní, krkovici taky. Jak si ale poradit s hovězím, aby hosté na zahradní party nedostali místo lahodného pokrmu podrážku? Je to o výběru nebo o přípravě? A je to vůbec zdravé? Hovězí maso je opředeno mnoha mýty, nutriční …

Vysoká škola grilovací – jak na grilované hovězí?

14.září » Tojesenzace.cz
Kuřecí steak zvládnu levou zadní, krkovici taky. Jak si ale poradit s hovězím, aby hosté na zahradní party nedostali místo

Tato informační stránka o Zdeněk Absolon zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Zdeněk Absolon" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes