Michal Ďuriník |
Vztahuje se k |
Alternativa alkoholu, nebo léčivý nápoj? Kombucha je stále více trendy i v Česku4.října » Forbes Ne každému chutná, ale pořád víc lidí kombuchu miluje a chválí si její blahodárné zdravotní účinky. Jste mezi nimi? Problémy se zažíváním vyřeší nápoj podobný pivu. Testují ho lékaři z Brna27.dubna » Brněnský deník Zlehka perlivý fermentovaný nápoj s blahodárnými účinky na lidský organismus se v Brně stává realitou. Specifické pití chuťově připomínající cider, víno nebo prosecco aktuálně testují odborníci z bohunické fakultní nemocnice. Česká kombucha Loklok t… PODCAST: Jako kluk jsem kombuchu nesnášel, dnes si v čaji hýčkám obří Vilmu21.dubna » Reportermagazin.cz Jak známo, nikdy není radno říkat „nikdy“. Michal Ďuriník (dnes je mu čtyřiatřicet let) založil těsně před začátkem covidové pandemie brněnskou kombuchovou značku Loklok. Od té doby onen „podezřelý želatinový koláč“ hýčká, zkoumá, má ho už obrovský … Ze zdravé, ale nevábné houby udělal nápoj. Kombucha může chutnat, říká8.března » iDNES.cz Studovat v Austrálii a přitom rozjet úspěšný startup v Brně? I to se dá zvládnout, jak dokazuje nevšední příběh Michala Ďuriníka. Firmu Loklok spoluzaložil před čtyřmi lety, teď zájemci jeho kombuchu zakoupí v obchodech, barech i lékárnách. Nepříliš… Když jsi nejchytřejší v místnosti, jsi ve špatné místnosti, radí Michal Ďuriník, ekonom vařící čaj13.listopadu » CzechCrunch Zakladatel značky kombuchových čajů Loklok odpovídá na Karlínských 20. Článek Když jsi nejchytřejší v místnosti, jsi ve špatné místnosti, radí Michal Ďuriník, ekonom vařící čaj se nejdříve objevil na CzechCrunch . Zkrocená kombucha. Těší mě, když vím, že náš nápoj lidem skutečně pomáhá, říká zakladatel Lokloku9.září » CzechCrunch Loklok začal jako malá manufaktura v Brně, dnes vyprodukuje až 75 tisíc lahví kombuchy měsíčně. Příspěvek Zkrocená kombucha. Těší mě, když vím, že náš nápoj lidem skutečně pomáhá, říká zakladatel Lokloku pochází z CzechCrunch Lidé si zaslouží víc než pití plné cukru, říká výrobce kombuchy Loklok12.května » Trend Watcher Fermentovaný nápoj kombucha si získává stále větší počet příznivců. Zeptali jsme se spoluzakladatele brněnské výrobny kombuchy Loklok Michala Ďuriníka, co je na ní speciálního a jak se produkuje. Kombucha rozhodně není limonáda, je to spíš její prot… Orientální kombucha: zakalená vitamínová bomba je u Čechů ve velké oblibě22.září » KupiMagazín.cz Má tajemný název, Číňané a Japonci ji znali už před dvěma tisíci lety a poslední dobou jako by se s ní roztrhl pytel. Řeč je o kombuche (čti „kombuče“), jemně perlivém fermentovaném nápoji vyrobeném z černého nebo zeleného čaje, jehož pití má blahod… Loklok přináší nealkoholickou kvašenou renesanci. Starodávný nápoj kombucha může dokonce zvýšit produktivitu v práci7.září » CzechCrunch František Špás a Michal Ďuriník měli před pár lety stejný problém. Večer v baru nemohli najít v nabídce jiné nealko než vodu nebo slazené limonády. Když se ale potkali v brněnských podnikatelských kuloárech, zjistili, že oba je zajímá starodávný fer… Brněnský startup učí Čechy zdravě pít9.února » Roklen 24 Začátek roku se hodí pro různé experimenty. Mnoho lidí se snaží přestat kouřit, zhubnout, naučit se cizí jazyk a podobně. Ne vždy se to povede. |
|