15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Jakub Erler

Vztahuje se k

U farmářů lidé mohou za potraviny výrazně ušetřit. Velký přehled po krajích

7.prosince » tn.cz
Jedním způsobem, jak ušetřit, aniž by člověk rezignoval na kvalitu potravin, může být nákup přímo u zemědělců. Ti své výrobky prodávají často přímo na farmách nebo v blízkých obchodech, ale třeba i na internetu. Nákup přímo u producentů může mít ale…

Obliba hovězího masa neustále roste. Je méně tučné, hodí se i na diety

10.října » ČRo Region
Obliba hovězího masa v posledních letech stoupla a má i zdravotní benefity. Takovou zkušenost má Jakub Erler, který chová hovězí dobytek.

Jak se vyznat v mase? Čím se liší rump steak a flank steak? Poradí vám zkušený farmář Jakub Erler

Farmář Jakub Erler ze společnosti Naše hospodářství je hostem Lady Klokočníkové v rozhlasové kavárně District V v Havlíčkově ulici v Hradci Králové.

Farmářské trhy v Hradci Králové budou pokračovat, nově v režii farmářů

16.dubna » Ekolist
Farmářské trhy ve stotisícovém Hradci Králové budou i letos pokračovat, ale jejich pořadateli budou nově sami farmáři. Věří, že na nové místo trhů na Tylově nábřeží v centru města přilákají dostatečný počet pěstitelů, chovatelů a lokálních výrobců p…

Naše hospodářství aneb Život farmáře je pestrý - od manažera až po traktoristu!

„Ke zvířatům přistupujeme s láskou a pokorou. Klademe důraz na jejich zdraví a pohodu a díky tomu na výjimečnou kvalitu potravin," říká Jakub Erler.

Maso z mladé jalovice vřele doporučuje na minutkovou úpravu či grilování zkušený farmář Jakub Erler

Radioporadna o mase, jeho chuti, vůni, tepelné úpravě a grilování, které k létu prostě patří. Farmář Jakub Erler ze společnosti Naše hospodářství nám dá tipy a rady.

Z finančníka farmářem. Jakub Erler vyvažuje každý metr půdy zlatem a radí, jak začít farmařit

4.června » ČRo Region
Mladý farmář Jakub Erler původně vůbec nepočítal s tím, že by pracoval v zemědělství. Dařilo se mu dobře ve finančnictví. Ale nakonec se ozvaly geny.

I z nejlepšího hovězího může být podrážka. Jak se při výběru masa na gril nespálit?

11.května » ČRo Pardubice
Který druh masa lze doporučit na grilování? V Radioporadně jsme se zeptali mladého farmáře z Osic Jakuba Erlera.

Prvně jim všechen hovězí vývar zkysl, dnes má chovatel značku kvality

18.prosince » Vitalia.cz
Rodinný statek Naše hospodářství ve východočeských Osicích se specializuje hlavně na produkci vyzrálého hovězího masa. Z vlastního hovězího také vaří pomalu tažený vývar, za který získali značku Regionální potravina.

FuckUp Night Hradec Králové

12.října » Informuji.cz
Šestá hradecká FuckUp Night je tady! O svých selháních promluví Tomáš... | Hradec Králové - (2021-10-20 18:00:00 - 2021-10-20 00:00:00)

Česká klasika na zahřátí: Gulášová polévka

16.února » Žena-in.cz
Myslíte si, že u nás existuje někdo, kdo aspoň jednou neochutnal naši klasiku, gulášovou polévku? Pokrm, který dokáže bezvadně zasytit? Pokud se dobře dochutí a zároveň použijete kvalitní suroviny, neuvěříte, že si pochutnáváte na obyčejné gulášovce.

Nejchutnější recepty? Rozhodně z místních surovin!

13.února » Tojesenzace.cz
Únor je sice nejkratší měsíc v roce, ale to neznamená, že bychom se měli šidit. Naopak, ještě po dlouhé zimě

Tato informační stránka o Jakub Erler zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Jakub Erler" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes