Jakub Erler |
Vztahuje se k |
U farmářů lidé mohou za potraviny výrazně ušetřit. Velký přehled po krajích7.prosince » tn.cz Jedním způsobem, jak ušetřit, aniž by člověk rezignoval na kvalitu potravin, může být nákup přímo u zemědělců. Ti své výrobky prodávají často přímo na farmách nebo v blízkých obchodech, ale třeba i na internetu. Nákup přímo u producentů může mít ale… Obliba hovězího masa neustále roste. Je méně tučné, hodí se i na diety10.října » ČRo Region Obliba hovězího masa v posledních letech stoupla a má i zdravotní benefity. Takovou zkušenost má Jakub Erler, který chová hovězí dobytek. Jak se vyznat v mase? Čím se liší rump steak a flank steak? Poradí vám zkušený farmář Jakub Erler9.června » ČRo Hradec Králové Farmář Jakub Erler ze společnosti Naše hospodářství je hostem Lady Klokočníkové v rozhlasové kavárně District V v Havlíčkově ulici v Hradci Králové. Farmářské trhy v Hradci Králové budou pokračovat, nově v režii farmářů16.dubna » Ekolist Farmářské trhy ve stotisícovém Hradci Králové budou i letos pokračovat, ale jejich pořadateli budou nově sami farmáři. Věří, že na nové místo trhů na Tylově nábřeží v centru města přilákají dostatečný počet pěstitelů, chovatelů a lokálních výrobců p… Naše hospodářství aneb Život farmáře je pestrý - od manažera až po traktoristu!5.září » ČRo Hradec Králové „Ke zvířatům přistupujeme s láskou a pokorou. Klademe důraz na jejich zdraví a pohodu a díky tomu na výjimečnou kvalitu potravin," říká Jakub Erler. Maso z mladé jalovice vřele doporučuje na minutkovou úpravu či grilování zkušený farmář Jakub Erler1.srpna » ČRo Hradec Králové Radioporadna o mase, jeho chuti, vůni, tepelné úpravě a grilování, které k létu prostě patří. Farmář Jakub Erler ze společnosti Naše hospodářství nám dá tipy a rady. Z finančníka farmářem. Jakub Erler vyvažuje každý metr půdy zlatem a radí, jak začít farmařit4.června » ČRo Region Mladý farmář Jakub Erler původně vůbec nepočítal s tím, že by pracoval v zemědělství. Dařilo se mu dobře ve finančnictví. Ale nakonec se ozvaly geny. I z nejlepšího hovězího může být podrážka. Jak se při výběru masa na gril nespálit?11.května » ČRo Pardubice Který druh masa lze doporučit na grilování? V Radioporadně jsme se zeptali mladého farmáře z Osic Jakuba Erlera. Prvně jim všechen hovězí vývar zkysl, dnes má chovatel značku kvality18.prosince » Vitalia.cz Rodinný statek Naše hospodářství ve východočeských Osicích se specializuje hlavně na produkci vyzrálého hovězího masa. Z vlastního hovězího také vaří pomalu tažený vývar, za který získali značku Regionální potravina. FuckUp Night Hradec Králové12.října » Informuji.cz Šestá hradecká FuckUp Night je tady! O svých selháních promluví Tomáš... | Hradec Králové - (2021-10-20 18:00:00 - 2021-10-20 00:00:00) Česká klasika na zahřátí: Gulášová polévka16.února » Žena-in.cz Myslíte si, že u nás existuje někdo, kdo aspoň jednou neochutnal naši klasiku, gulášovou polévku? Pokrm, který dokáže bezvadně zasytit? Pokud se dobře dochutí a zároveň použijete kvalitní suroviny, neuvěříte, že si pochutnáváte na obyčejné gulášovce. Nejchutnější recepty? Rozhodně z místních surovin!13.února » Tojesenzace.cz Únor je sice nejkratší měsíc v roce, ale to neznamená, že bychom se měli šidit. Naopak, ještě po dlouhé zimě |
|