Libor Jordán |
Vztahuje se k |
Jak mít dobrou hospodu? O kurzy pražské akademie je čím dál větší zájem28.března » Forbes Je to malý detail na talíři, ale velký skok pro hospodu. Pivní gastro akademie učí i zdánlivé maličkosti, které však mají v součtu prokazatelné dopady. Průzkum Prazdroje: Čepované pivo po růstu DPH zdražilo 62 % hospod7.března » Agris Čepované pivo po lednovém zvýšení DPH zdražilo 62 procent restaurací a hospod, a to v průměru o 2,80 Kč na půllitr. Zbylých 38 procent zatím ceny nezvýšilo, hlavně kvůli obávám z odlivu hostů a jejich menších útrat. Hospodám zánik nehrozí, říká průzkum. Majitelé hledají způsoby, jak lákat hosty6.března » iDNES.cz Gastrobyznys stále hledá nové cesty, jak si udržet přízeň hostů nebo přivést nové zákazníky, a to i navzdory stále rostoucím cenám. Mnozí provozovatelé ovšem již nyní omezují otevírací dobu nebo snižují počet otevíracích dní. Uzavřít letos hospodu p… Průzkum Prazdroje: Čepované pivo po růstu DPH zdražilo 62 % hospod6.března » ČeskéNoviny.cz Plzeň - Čepované pivo po lednovém zvýšení DPH zdražilo 62 procent restaurací a hospod, a to v průměru o 2,80 Kč na půllitr. Zbylých 38 procent zatím ceny nezvýšilo, hlavně kvůli obávám z odlivu hostů... Prazdroj: V Česku už nehrozí další vlna zavírání hospod6.března » Naše voda Česku už nehrozí další vlna uzavírání hospod, a to ani v důsledku zvýšení DPH na čepované pivo od začátku roku. Uzavřít letos provozovnu plánují pouze dvě procenta provozovatelů. Mnohem více z nich – 11,5 procenta – v rámci optimalizace buď omezí ot… Česku nehrozí další vlna zavírání hospod. Hostinští jsou připraveni o zákazníky bojovat6.března » FeedIT.cz Plzeň 6. března 2024 – Česku už nehrozí další vlna uzavírání hospod, a to ani v důsledku zvýšení DPH na čepované pivo od začátku roku. Uzavřít letos provozovnu plánují pouze dvě … Continue reading Česku nehrozí další vlna zavírání hospod. Hostinští … Jak načepovat lepší pivo a zlepšit kuchyni. Pivovary školí hospodské20.listopadu » Deník.cz Prostořeký šéfkuchař Zdeněk Pohlreich dlouhá léta objížděl české restaurace a hospody a upozorňoval na nešvary tuzemské gastronomie i neschopnost vedení podniků. V trošku jiném hávu, ale se stejným posláním, přistupují ke gastronomickému sektoru i n… Jak načepovat lepší pivo a zlepšit kuchyni. Pivovary školí hospodské11.listopadu » Deník.cz Prostořeký šéfkuchař Zdeněk Pohlreich dlouhá léta objížděl české restaurace a hospody a upozorňoval na nešvary tuzemské gastronomie i neschopnost vedení podniků. V trošku jiném hávu, ale se stejným posláním, přistupují ke gastronomickému sektoru i n… Lákadla pro turisty26.listopadu » Marketing&Media Hodnocení prodejen pro dům i zahradu6.listopadu » Marketing&Media |
|