Jan Kalenda |
Related to |
Velký manuál o sladkovodních rybách a víně. Chutné recepty, vinné snoubení i tipy přímo od rybáře9.July » Žena-in.cz Grilovací sezona je v plném proudu a jedním z výtečných pokrmů na ohni jsou sladkovodní ryby. Velkou výhodou je snadná dostupnost těchto čerstvých ryb, a to nejen v létě, ale i během podzimních výlovů rybníků. Spojili jsme proto tři odborníky, Denis… Praha: Kilo vykostěného kapřího filetu za 750 korun18.December » PrahaIN.cz K tradičním vánočním oslavám patří neodmyslitelně i štědrovečerní večeře, jejíž hlavní složkou je kapr. A právě jejich prodej již brzy odstartuje i v ulicích Prahy. Zjišťovali jsme, kolik bude letos stát a jak se na ceně podepsalo zdražování energií. Trojice vědců z Baťovy univerzity získala prestižní Fulbrightovo stipendium29.July » Zlin.cz Jan Kalenda, dosavadní prorektor Univerzity Tomáše Bati pro kvalitu, odletí v listopadu do města Irvine v Kalifornii, kde bude působit na Kalifornské univerzitě. Od Kalendů berou ryby vyhlášené restaurace. U nás nejsou kapři namačkaní, hlásí Chabrybárna23.December » Forbes Na ryby z Kalendovy Chabrybárny stojí lidé před Vánoci fronty klidně i hodinu a půl. Vyhlášená rybárna zásobuje přední pražské restaurace od podniků Ambiente přes Salabku až po The Artisan v hotelu Marriott. Prodávat ryby přitom začali Kalendovi úpl… Lidé nechtějí trávit čas zdlouhavou konzumací ryb, tak se jim to snažíme usnadnit, říká rybář4.December » RadioWave Na počátku rodinného podniku nebyl velký podnikatelský záměr – Kalendovi se přestěhovali do Chaber a dostali nabídku i na kus pozemku, který byl tehdy zarostlou roklí se zpustlým rybníkem. Rybník vyčistili a začali přemýšlet, co s ním. |
Zbyněk Hauzr
- Český fotbalový brankář
|