15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Erika Pilátová

Vztahuje se k

Víte, čemu se říká černé či indické zlato? Poznejte zajímavosti ze světa koření!

7.listopadu » Dáma.cz
Co víte o koření, které používáte v kuchyni? Nakoukněte s námi do tajemného světa vůní a chutí a zjistěte to nejzajímavější o pepři, skořici, hřebíčku, vanilce, badyánu a kurkumě.

Umění nemusíme rozumět, důležité je cítit ho

9.října » Kultura.iHNed.cz
Prvním výrazným projektem, kterým na sebe ve veřejném prostoru upozornil, byl objekt z lakovaného laminátu s názvem TO. Stal se na nějakou dobu jeho nerozlučným přítelem. Provázel ho na procházkách, nákupech i v metru. Krištof Kintera patří mezi...

Když dokončím velký obraz, většinou ho otočím čelem ke stěně

9.října » Kultura.iHNed.cz
Jeho tvorba je inspirovaná realistickou malbou 19. století a renesancí. I když se v době vzniku fotografie tomuto druhu umění předpovídal konec, opak je pravdou. Krajiny Adama Kašpara se dotýkají srdce i duše. Ukazují nám zdánlivě zaniklé světy a...

Co dělat, když dítě nechce do školky? Buďte empatičtí a obrňte se trpělivostí

8.září » Maminka.cz
V lepším případě smutné oči, v horším křik, pláč nebo hysterie. I tak může vypadat ranní příchod do školky. Sice vás okolí uklidňuje, že to přejde, ale kdy?

4 nejlepší jahodové recepty pro děti. Zkuste knedlíky, salát nebo polévku

26.května » Maminka.cz
Sezóna jahod se rozjíždí! To je známka toho, že se léto nezadržitelně blíží. Šťavnaté červené plody chutnají nejlépe čerstvé, takže hurá do toho! A když nějaké přesto ještě zbydou, inspirujte se ...

Dnes se hodí vařit jednoduše a chutně

23.března » Kultura21.cz
Nakladatelství Esence vydalo další kuchařku Eriky Pilátové. Po knize Mám napečeno přichází titul Uvařeno jednoduše a chutně.

Nové knihy: Pilátová, Steiningerová a Kršňák

10.února » Novinky.cz
Vaření patří dnes k trendovým aktivitám napříč společností. Jednoduchá kuchařka Eriky Pilátové je pro ty, kteří vařečkou zrovna bez problémů nevládnou. A další, Dietní kuchařka, je určena těm, kteří mají potíže se žlučníkem. Také svět dětí je zastou…

Jak ušetřit v kuchyni? Tyhle praktické rady kuchařky vám přijdou vhod!

29.ledna » Blesk pro ženy.cz
Základem je nenakupovat zbytečné potraviny, nevyhazovat a pokud možno zpracovat z jednotlivých surovin všechny části. Jak na to? Tohle jsou zaručené rady redaktorky a kuchařky Eriky Pilátové.

Dokonalá pochoutka. Trhací chléb s bylinkami a česnekem

22.ledna » Proženy.cz
Skvělá nadýchaná pochoutka se hodí jako pečivo k zeleninovému salátu, jako chuťovka k vínu nebo jako zajímavé a výborné pohoštění. Trhací chlebík je křupavá dobrota s vůní bylinek a česneku a odolá jí jen málokdo.

Když se vám nechce patlat s buchtami: Upečte si koláč na plech se čtyřmi náplněmi

20.ledna » Proženy.cz
Nevíte, jestli makový, ořechový, nebo tvarohový? Pokud si nejste jistí, na jaký koláč z kynutého těsta máte chuť, flekanec je ideální. Zpracujete do něj všechny druhy náplní.

Tradiční staročeská kulajda. Pokud ji také milujete, teď je pravý čas na to si ji uvařit

26.září » Proženy.cz
Už jste vyrazili na houby? Připravte si z nich poctivou domácí kulajdu, po které se po vydařené procházce lesem zaručeně jenom zapráší.

Dezert, kterým okouzlíte: Kapsičky z listového těsta s lahodnou jablečno-tvarohovou náplní

2.září » Proženy.cz
Kombinace jablek a listového těsta je klasikou, tentokrát ale nepřinášíme recept na štrúdl. Vyzkoušejte jemně zkaramelizovaná jablka s tvarohem v křupavém těstě.

Tato informační stránka o Erika Pilátová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Erika Pilátová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes