Erika Pilátová |
Vztahuje se k |
Víte, čemu se říká černé či indické zlato? Poznejte zajímavosti ze světa koření!7.listopadu » Dáma.cz Co víte o koření, které používáte v kuchyni? Nakoukněte s námi do tajemného světa vůní a chutí a zjistěte to nejzajímavější o pepři, skořici, hřebíčku, vanilce, badyánu a kurkumě. Umění nemusíme rozumět, důležité je cítit ho9.října » Kultura.iHNed.cz Prvním výrazným projektem, kterým na sebe ve veřejném prostoru upozornil, byl objekt z lakovaného laminátu s názvem TO. Stal se na nějakou dobu jeho nerozlučným přítelem. Provázel ho na procházkách, nákupech i v metru. Krištof Kintera patří mezi... Když dokončím velký obraz, většinou ho otočím čelem ke stěně9.října » Kultura.iHNed.cz Jeho tvorba je inspirovaná realistickou malbou 19. století a renesancí. I když se v době vzniku fotografie tomuto druhu umění předpovídal konec, opak je pravdou. Krajiny Adama Kašpara se dotýkají srdce i duše. Ukazují nám zdánlivě zaniklé světy a... Co dělat, když dítě nechce do školky? Buďte empatičtí a obrňte se trpělivostí8.září » Maminka.cz V lepším případě smutné oči, v horším křik, pláč nebo hysterie. I tak může vypadat ranní příchod do školky. Sice vás okolí uklidňuje, že to přejde, ale kdy? 4 nejlepší jahodové recepty pro děti. Zkuste knedlíky, salát nebo polévku26.května » Maminka.cz Sezóna jahod se rozjíždí! To je známka toho, že se léto nezadržitelně blíží. Šťavnaté červené plody chutnají nejlépe čerstvé, takže hurá do toho! A když nějaké přesto ještě zbydou, inspirujte se ... Dnes se hodí vařit jednoduše a chutně23.března » Kultura21.cz Nakladatelství Esence vydalo další kuchařku Eriky Pilátové. Po knize Mám napečeno přichází titul Uvařeno jednoduše a chutně. Nové knihy: Pilátová, Steiningerová a Kršňák10.února » Novinky.cz Vaření patří dnes k trendovým aktivitám napříč společností. Jednoduchá kuchařka Eriky Pilátové je pro ty, kteří vařečkou zrovna bez problémů nevládnou. A další, Dietní kuchařka, je určena těm, kteří mají potíže se žlučníkem. Také svět dětí je zastou… Jak ušetřit v kuchyni? Tyhle praktické rady kuchařky vám přijdou vhod!29.ledna » Blesk pro ženy.cz Základem je nenakupovat zbytečné potraviny, nevyhazovat a pokud možno zpracovat z jednotlivých surovin všechny části. Jak na to? Tohle jsou zaručené rady redaktorky a kuchařky Eriky Pilátové. Dokonalá pochoutka. Trhací chléb s bylinkami a česnekem22.ledna » Proženy.cz Skvělá nadýchaná pochoutka se hodí jako pečivo k zeleninovému salátu, jako chuťovka k vínu nebo jako zajímavé a výborné pohoštění. Trhací chlebík je křupavá dobrota s vůní bylinek a česneku a odolá jí jen málokdo. Když se vám nechce patlat s buchtami: Upečte si koláč na plech se čtyřmi náplněmi20.ledna » Proženy.cz Nevíte, jestli makový, ořechový, nebo tvarohový? Pokud si nejste jistí, na jaký koláč z kynutého těsta máte chuť, flekanec je ideální. Zpracujete do něj všechny druhy náplní. Tradiční staročeská kulajda. Pokud ji také milujete, teď je pravý čas na to si ji uvařit26.září » Proženy.cz Už jste vyrazili na houby? Připravte si z nich poctivou domácí kulajdu, po které se po vydařené procházce lesem zaručeně jenom zapráší. Dezert, kterým okouzlíte: Kapsičky z listového těsta s lahodnou jablečno-tvarohovou náplní2.září » Proženy.cz Kombinace jablek a listového těsta je klasikou, tentokrát ale nepřinášíme recept na štrúdl. Vyzkoušejte jemně zkaramelizovaná jablka s tvarohem v křupavém těstě. |
|